KRANGLING OG DATE PÅ DIREKTEN

ANNONSE – alle lenker er annonselenker Nelly og BikBok

Endelig er vi inne i den første vårmåneden! Det er til tross for kulderekorder, men vår er vår eller hva? Jeg fikk jo kjeft da jeg snakket om vårstemning i februar, så det er litt morsomt at det ikke finnes et snev av det nå som det faktisk er vår på ekte. Ny måned betyr også en oppsummering av måneden som gikk, nemlig februar. 

GENSER HER / JAKKE MANGO

MÅNEDENS OPPTUR. Hvis jeg skal velge en hendelse blir det gårsdagen, rett og slett fordi det var skikkelig hyggelig. Ellers vil jeg trekke frem de to siste ukene generelt. Etter en skikkelig dårlig start på februar snudde det og jeg har hatt det så bra. Jeg har vært lykkeligere, friskere og begynner endelig å komme tilbake til meg selv. Kanskje det er fordi det blir lysere ute? Hvem vet, men ting er i hvert fall veldig bra!

MÅNEDENS SPILLELISTE. Sam Smith – No Peache, Little Mix – Love me or leave me, Ed Sheeran – Supermarket Flowers

MÅNEDENS NEDTUR. Det blir dessverre Vixen. Alt handler jo om min opplevelse av arrangementet. Det var jo kult opplegg, fine priser, hyggelige folk og bra taler, men fordi jeg ikke klarte å kose meg ble det bare dritt. 


Bilde lånt fra Anne Brith

MÅNEDENS FLAUSE. Det skjedde faktisk i går. På etterfesten til showet ble Sofie og jeg intervjuet av God Kveld Norge og det intervjuet… Verdens verste intervju? Altså, jeg vet ikke hva jeg skal si haha. Vi stod og småkranglet om hva som egentlig skjedde med datingprosjektet fra i sommer og Sofie skaffet meg en date med reporteren. Alt foran kameraet. Venter fortsatt på melding fra han btw, så reporter – hvis du leser dette så er jeg med på date altså!

MÅNEDENS INNKJØP. Ååååh, det er noe jeg fikk i posten i dag. Dessverre har jeg ikke hentet pakken enda, så jeg får ikke vist dere hva det er, men jeg gleder meg masse til å få vist det frem senere. Kanskje jeg heller skal vise noe jeg faktisk har kjøpt da? Nei, vet dere hva jeg venter til jeg får vist dere dette innkjøpet.

MÅNEDENS ANTREKK. Loooove this! Altså denne jumpsuiten er SÅ kul. Den er egentlig Sofie sin og helt ubrukt (før jeg brukte den i går hehe wopsi).


ØREDOBBER HER / JUMPSUIT HER / SKO HER / LIGNENDE VESKE HER

MÅNEDENS INNLEGG. Jeg er ganske fornøyd med innlegget jeg skrev om å ikke henge ut bloggkollegaer. Viktig tema! Hvordan man skal overleve Valentine’s day som singel var også et morsomt innlegg å skrive. I tillegg er DETTE viktig!

MÅNEDENS FORBEDRINGSPOTENSIALE. Jeg må bli flinkere til å ikke være så forbanna bitchy. Jeg mener ikke å være bitchy, men til tider er tonen min så stygg. Jeg tar meg selv i å høres skikkelig krass ut. Det er virkelig ikke meningen og det er en så dårlig egenskap, så det skal jeg jobbe med å kutte ut. 

MÅNEDENS INSTAGRAMBILDE. Det mest likte bildet på min Instagramprofil (som du finner HER) er et bilde jeg selv liker ganske godt!

GENSER ZARA / JAKKE MANGO

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg