OVERLEV VALENTINE’S DAY SOM SINGEL

I morgen er det duket for Valentine’s Day, den fryktede dagen for alle single rundt om i verden. ÅHERREGUD, IKKE ENDA EN DAG SOM MINNER MEG PÅ AT JEG ER ALENE????

Vel, litt overdramatisk spør du meg. For det første er denne dagen ekstremt overdrevet i form av kjøpepress og for det andre har det blitt trendy med store planer man kan vise frem i sosiale medier. Personlig ville jeg foretrukket en hyggelig kjærestekveld, i stede for en fancy dyr middag, gaver til flere tusen, en romantisk tur til månen og alt annet merkelig folk finner på nå om dagen for å kunne skryte av det til omverdenen. 

Egentlig er dette bare en dag som er ment som en feiring av kjærligheten og det kan være kjærlighet mellom venner, familie og også kjæreste. Så slapp helt av, mine kjære singel-venner. Denne dagen skal du komme deg gjennom akkurat som alle andre dager. Jeg har null planer utenom det vanlige fordi igjen – det er en helt vanlig dag, men hvis noen av dere synes denne dagen er litt vanskelig skal jeg komme med noen tips som muligens gjør det enklere!

INNSE AT DU ER ALENE. Tøff kjærlighet, sorry (utrolig dårlig, direkte oversettelse, men pytt pytt). Du er alene i dag og det er du også ale andre dager i året. Denne dagen er egentlig ikke noe verre enn bursdager, julaften og nyttårsaften som på lik linje med Valentine’s day er dager man ofte tilbringer med sin bedre halvdel.

…MEN IKKE GRAV DEG NED AV DEN GRUNN. Selv om du ikke har funnet mannen i ditt liv betyr ikke det at livet ditt suger. Hvis livet ditt er dritt, så handler det om mer enn at du ikke har funnet den store kjærligheten, så slutt å bruk det som en patetisk unnskyldning. Lev livet! Hvis du er redd for å bli deprimert av å sitte hjemme alene så lag en avtale med familie eller venner.

HA EN DEG-KVELD. Gjør noe du har hatt lyst til å gjøre lenge, men ikke hatt tid til. Les den boka du har hatt liggende i et halvt år. Ta en lang, varm dusj. Plei deg selv, kur håret, book time til massasje (for dere som liker det) eller gjør noe annet du synes er moro! Det hjelper ikke å sitte hjemme og sutre mens du blar deg gjennom mystorien til alle de lykkelige parene der ute. 

IKKE DRA PÅ EN DATE. Hvorfor i all verden skal du dra på en date akkurat i dag? Det er bare kleint og i tillegg er det unødvendig å bruke tiden på fremmede mennesker på en slik dag. Det er kjærlighetens dag så bruk heller tiden med noen du er glad i. 

SELVMEDLIDENHETS-PAKKEN. Okei, hvis du absolutt må så får du ty til selvmedlidenhets-pakken som i mitt tilfelle består av av en flaske rødvin, en stor boks med favoritt-iskremen (som selvfølgelig inntas rett fra boksen), Bridget Jones’ dagbok og en mørk stue full av levende lys, bare sånn for å sette stemningen. Jeg må bare advare om at dette hjelper lite, men da kan du kjenne litt på ensomheten hvis det er det du vil. 

ALLIER DEG MED DINE SINGLE VENNINNER. Dette er jo et godt alternativ da. Hvis alle er like håpløse og ensomme og ingen klarer å være alene på Valentine’s Day kan dere jo slå dere sammen! Ha en venninnekveld. Her er det mange alternativer altså. Dere kan lage middag sammen, ha vinkveld, chille med en film, dra ut og spise (mens dere analyserer alle kjæresteparene som er på samme restaurant, spennende), dra på kino, dra på byen (hallo karakoebar) eller noe helt annet. Det er et uendelig antall alternativer!

HOLD DEG UNNA SOSIALE MEDIER. Hvis du virkelig synes at dette er en skikkelig kjip dag så vil jeg anbefale deg å holde deg unna sosiale medier. Kjærestekvelder, kjærestemiddager, kjæresteturer, kjærestekino og frierier vil antakeligvis prege både Instagram, Snapchat og Facebook hele kvelden. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

11 kommentarer
  1. Du skrev på snap at det skulle inneholde dine planer også, men ser ikke d står noe om det her.. så hva er dine planer for morgendagen?😊

  2. Jo, det er greit å ikke ønske å være alene på valentinsdagen. Det er en dag hvor man feirer kjærligheten, og ikke alle ønsker å være alene på en slik dag. Hvorfor i alle dager skal man holde seg unna sosiale medier? Fordi det er lykkelige mennesker der? Herregud, om man skal fortsette dagen som normalt burde man gjøre som normalt, eller? Syntes ikke du skal komme med hva man burde gjøre og ikke gjøre. Alle er ikke kleine heller :(:

  3. Anonym: Hvert punkt refererer til forskjellige følelser og forskjellige mennesker 🙂 Det er noen som synes dagen er helt jævlig og da er ikke sosiale medier det beste stedet å være. Når jeg skriver slike innlegg mener jeg ikke at alle er noe som helst, aldri. Så nei, alle er ikke kleine, men noen er det. Dette er ikke noe man må, men noen enkle tips 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg