UKENS HANDEL – DEN STØRSTE NOEN GANG?

Wæææ, denne ukeshandelen ble gigantisk! Vi har slått på stortromma og handlet inn til en del ekstra påskekos, men allikevel. Det gjordel litt vondt i lommeboka da kjøpet ble gjennomført, men men. Er bare påske en gang i året si.

Handlen ble faktisk gjort på Kolonial og havnet på cirka 1600 kroner. Det ble også gjort en liten handel på Rema for ca 500 kroner. Så dyrt, men vi benyttet oss av Kolonial for å bestille litt ekstra av alt tungt som Pepsi Max, hermetikk osv.

Så mye deilig mat!

Det ble mildt sagt gjort påfyll av hermetikk. Disse tingene + hakkede tomater (som jeg også kjøpte tre av) er ting jeg elsker å ha en del av slik at jeg alltid kan lage en deilig middag. Ja, og minimais om jeg kjøpte for å ha i wok.

Elsker denne boksen med forskjellig kjeks. Da får man litt av alt.

To favorittoster. Morten og jeg skal som sagt kose oss med mye deilig i påsken, blant annet ost og kjeks.

… Og da må man ha druer!

Denne har jeg ikke smakt før, men jeg tenkte hvorfor ikke teste.

Kiwi!

Supergod. Hadde glemt denne bort litt.

Denne skal vi ha på påskefrokost 🌟

Det ble en stor kartong med denne!

Jeg hadde bestilt en presskanne med litt andre ting fra IKEA og regnet med den kom frem før påsken, men herregud så treige de er til å levere. Får jo pakke fra utlandet raskere! Så denne får bare vente.

Påfyll av kanel. Det går det myyyye av her hjemme.

Avokado er godt til typ alt

Dette skal vi ha til lørdagsmiddagen

Sykt god sjokolade

Så kjøpte vi like så greit to sekspakker med Pepsi Max siden det ble levert på døren, hehe. Greit å benytte seg av muligheten!

0 kommentarer

Siste innlegg