ER KREFT ÅSAKEN TIL ALLE PLAGENE MINE?

AKKURAT NÅ: Nå er jeg ferdig på jobb. Sofie drar snart til Trondheim for påsken, så jeg skal chille litt her hjemme med henne før jeg skal prøve meg på en treningsøkt. Jeg har hatt så elendig form i det siste, så vi får se om det går eller ikke… Skader ikke å prøve!

UKENS TANKE: Nå er jeg så sikker på at jeg har en skikkelig skummel sykdom og at det er bakgrunnen for alle plagene mine. Jeg skal faktisk sjekke ut det spesifikt uken etter påske. Nå skal det sies at symptomene mine kan være et tegn på mye, men jeg skal sjekke om jeg har eggstokkreft. Jeg har bare fått det for meg og oppsøkt Dr. Google noe man ikke bør gjøre, men skummelt mye stemmer. Det er uansett bedre å sjekke det enn å ta en slik risk, eller hva? Klem, sjefshypokonder Andrea. 

UKENS SERIE: Jeg ser The Bold Type igjen jeg så det får bli den. Sååå bra, nå venter jeg spent på sesong 2. 

UKENS HØYDEPUNKT: Byttekvelden på lørdag / kosedag på søndag / Harry Styles-konserten. Begge de første dagene var kjempefine og det aller beste var at nesten hele jentegjengen var samlet igjen. Jeg føler vi fikk en fin forsmak på hvordan påsken hjemme i Larvik blir. God vin, strålende vær og verdens beste venner. Det kan jo ikke bli annet enn helt perfekt! Nå gleder jeg meg helt sykt mye til å reise hjem onsdag kveld. Sistnevnte trenger jeg vel ikke utdype, hello Harry.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mennesker som ikke leser teksten i innlegg, men kun kommenterer ut ifra overskriften eller hva de (tror de) vet om saken på forhånd. Herregud så irriterende det er å måtte gjengi en tekst jeg allerede har skrevet for å svare på kommentarer. LES, så kommenter, takk. 

UKENS SEIER: At jeg var på et punkt hvor det faktisk kjentes helt greit å skulle dra på konsert helt alene! Nå fikk jeg en venn og det er jo ekstra koselig, men det å ha muligheten til å dra alene og synes at det er greit ar ganske moro!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 12 ting dere ikke vet om meg, Du kan ikke forvente sex bare fordi vi deler seng og Ukens spørsmål.

UKENS MATRETT: OMG. Burgeren jeg spiste på søndag. Det er virkelig den beste burgeren jeg har smakt i hele mitt liv! Jeg skal tipse dere om stedet i løpet av uken. Helt perfekt for dere som tilbringer påsken i Oslo og er gira på et skikkelig godt måltid.

UKENS SANG: MIIA – Dynasty

UKENS CRAVING: Jeg hadde null matlyst forrige uke, så vel.. Jeg har faktisk ikke cravet noe som helst. Ikke en gang sjokolade. Jeg blir bare dårlig og kvalm av alt jeg spiser så matlysten er ikke akkurat på topp for å si det slik. Heldigvis er jeg ikke et skikkelig mat-menneske, så jeg spiser det jeg har og klarer meg fint med det. Jeg er mer godteri-typen og det gjør ikke akkurat noe at jeg ikke craver sjokolade 24/7 for øyeblikket, haha.

UKENS FAVORITT-BILDE: Vi kjører på med litt narsissisme og velger et bilde av meg selv igjen, haha. Neida, men bildet er skikkelig kult! Jeg elsker fargene som er i bildet <3.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

32 kommentarer
  1. Kommer leserne dine til å vite hva som er galt med deg om det også er kreft eller kommer du til å holde hemmelig ?

  2. Anonym: Jeg godkjenner alle kommentarer så lenge de ikke inneholder noe stygt om andre, så da må det nok ha skjedd en teknisk feil 🙂 Jaha, kanskje … Jeg kan alltids teste, men skal nok allikevel sjekke opp de symptomene på kreft!

  3. Jeg også har søkt på symptomer på eggstokk kreft, og ser at alle symptomene stemmer med mine plager. Håper det ikke er det for oss begge<3

  4. Nå blir jeg trist!!! Har levd med nære som har dødd av kreft og så tar du det som overskrift for å få mere klikk???? det synes jeg er useriøst og sier mer om deg som person!!!

  5. Siw: Er du seriøs? Tror du ikke jeg også har det?Hvorfor tror du jeg er såpass bekymret for det? Kanskje fordi det ligger i familien? Ja. Skjerp deg, herregud dette er faen ikke ne clickbait, men noe jeg er livredd for.

  6. Kjære Siw ! Hvordan kan du ha et så respektløs hjerte til å kommentere på måten du til ei jente som kanskje har en sykdom ingen av har lyst til å ha ? Kjenner jeg ble veldig skuffa av deg og istedenfor for støtte henne så må hå lese dette av deg 😔

  7. Jeg kommenterer vanligvis ikke på blogger, men reagerte bare på at du kaller deg selv hypokonder. Vet ikke om du har vert til utredning for det hos legen, men det er en diagnose og en angstlidelser! Jeg har det selv, og skulle hver dag ønske jeg var fysisk syk istedenfor psykisk syk. Så nei, du er ikke en hypokonder, det er en angstlidelse.

  8. Håper virkelig ikke plagene dine skyldes noe mer alvorlig enn det du allerede har vært og fått bekreftet. Håper ihvertfall ikke at du har kreft av noe slag.. Men jeg skjønner veldig godt at du har vært og er innom tanken, og at det bekymrer deg.
   Og apropos Dr. Google. Vi leser stadig om at KRF og diverse ønsker å forby porno her og der. Det jeg syns er litt rart er at “ingen” ser ut til å ha vært inne på samme tanken når det kommer å google diverse syntopmer/ sykdommer også videre. For skal hilse å si man fort kan falle i en skikkelig stygg hypokonder-paranoia-felle da.
   Og når det kommer til folk som først og fremst bare leser overskriften mer eller mindre.. DER klarte jeg å hisse på meg litt for mange lesere før i tiden, for sånn 6-7 år siden særlig. Mens nå ser det ut som jeg kan skrive og gjøre nesten hva jeg vil, uten at folk blir sure og sinte. Lurer på om blogg-Norge har blitt for vandt til meg nesten xD..

  9. nå må egentlig roe seg, så ikke som dette som clickbait,men heller en urolig ungjente, enkelte må roe seg.
   håper du slipper det Andrea, har mistet så mange av familien min av kreft, og er vledig redd for dette selv og :,( skjønner deg så godt

  10. Har legen mistanke om kreft blir du sendt til Sykehuset asap. Det er ikke noe de venter med, påske eller ei. Så du kan roe ned.

  11. Nina: Jeg har jo ikke sjekket det hos legen enda. Vi har sjekket veldig mye annet og utelukket en god del. Nå den siste tiden har jeg fått nye plager og derfor har jeg bestilt time til sjekk 🙂

  12. Hvordan kan du si at det ikke er clickbait ? Symptomene dine kan være utrolig mye forskjellig, ingenting spesielt tyder på at det skal være kreft. Hva er poenget med å skrive at det KAN være kreft? Alle KAN ha kreft, det er faktisk unødvendig og bruke kreft i overskriften din og overdramatisere det hele. Om du absolutt skal skrive om det kan du hvertfall droppe den useriøse tonen, og kalle deg selv hypokonder, det er også en ekte sykdom om du ikke var klar over det.

  13. Julianne: Overskriften er som følger “Er kreft årsaken til alle plagene mine?”. Jeg er oppriktig bekymret for dette av flere grunner. For det første symptomene mine og det at vi har utelukket en god del andre ting hos legen allerede. For det andre fordi jeg har mye kreft i familien og dette er noe jeg har vært redd for å få i mange år og når da såpass mye stemmer så blir jeg selvfølgelig ekstra redd! Det fører igjen til at jeg faktisk har bestilt time for å sjekke om det faktisk er den type kreft (vi håper for Guds skyld at det ikke er det). Det handler for faen ikke om en clickbait, men noe jeg er seriøst bekymret for og skal sjekke ut! Når det kommer til en useriøs tone handler det mer om å lette litt på alvoret i at det faktisk kan være noe så alvorlig for kreft. Hvordan jeg skriver mine innlegg handler om hva jeg føler er rett for MEG, ikke deg. Dette er en personlig blogg så her deler jeg alt. Ikke bare woho jeg er så glad og happy i dag, men også at oi nå har jeg vært syk lenge, vi finner ikke ut av hva det kan være og jeg er redd det er denne sykdommen. Hvis du ikke liker det er du hjertelig velkommen til å klikke deg ut og holde deg unna bloggen min. Jeg blir faktisk ganske irritert over at du skal klage på at jeg er redd for å få kreft fordi det er faktisk ikke så jævlig moro!

  14. Hadd dette vært en gjenganger i din familie og du vært så jævla bekymret «etter symptomer» for dette, så hadde legen sendt deg til sykehuset for lenge siden. Det er ikke noe man «venter på» mens man utelukker andre ting. Ved mistanke om kreft sendes man umiddelbart til sykehuset. Så dette er definitivt utelukket av legen din siden du sier du er på jevnlige besøk.
   Ser allerede for meg de kommende innleggene.
   «Hvordan det er å leve med kreftfrykten»
   «Spørsmål og svar om frykten for kreft»
   «Hadde jeg kreft?»
   «Kreften er utelukket. Har jeg Malaria?»

  15. Anonym: Foreslår at du leser hva jeg svarte, Julianne jeg med tanke på at svaret her ville blitt mye av det samme. Herregud, snakk om å være dømmende. Her sitter jeg og er skikkelig bekymret og dere klarer å vri dette til at jeg bruker en så alvorlig og fæl sykdom. Skam dere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg