UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Er jeg på Sri Lanka!!! Vi er 4,5 time foran Norge. Jeg visste ikke at man kunne være halvtimer foran eller bak jeg, men tydeligvis. Nå er klokken 12 her og vi gleder oss masse til å utforske Sri Lanka.

UKENS TANKE: Jeg er så heldig! Jeg har en jobb jeg elsker som er superfleksibel og gjør at jeg kan styre min egen hverdag. Jeg har så bra folk i livet mitt, verdens fineste kjæreste, de beste vennene du kan tenke deg og nå skal jeg jaggu kjøpe meg egen bolig. Åååh, jeg dør.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne jakken jeg kjøpte på Primark til 100 kroner, sykt digg!

UKENS SERIE: Klovn! Morten ville se på det og jeg bare ehhhh, er ikke det sykt kjedelig? Nope, det er veldig morsomt.

UKENS CRAVING: Bamsemums…

UKENS HØYDEPUNKT: Vinkvelden på lørdag med gjengen <3 Det var såååå koselig! Masse digg ost og snacks, god vin og verdens beste venner og verdens fineste kjæreste. Kan man be om mer?

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er så lat! Jeg har treningsmotivasjon på nivå -0. Det er helt kritist. Så klager jeg over at jeg er i dårlig form, men gjør jeg noe med det? Neida, bare en gang innimellom. Jeg vil skjerpe meg!!!! Men klarer ikke. Hvorfor?

UKENS POSITIVE: Jeg har hatt en veldig bra januar-måned på jobbfronten og er strålende fornøyd med egen innsats, så det er veldig moro 😀

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Ukens spørsmål

Vi skal på visning

Primark Haul

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette fra lørdagens trippeldate <3

UKENS MATRETT: Vi lagde hjemmelagde enchilladas på lørdag og det ble helt sykt digge. Vi hadde mais- og hvetetortillas i stede for de jeg vanligvis bruker som er vanlige tortillas. Det var utrolig mye diggere til akkurat dette. Jeg fylte mine med bønner som jeg varmet med hakkede tomater og tacokrydder, løk, mais og chili. Vi toppet de med mozzarella og cheddar-ost og spiste med guacamole, rømme og cheddar til. SÅ GODT.

UKENS SANG: Charlie Puth – Patient

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg