UKEN SOM GIKK / FREMTIDEN MIN

Reklame | Annonselenker Nelly

KJOLE HER

AKKURAT NÅ: Nå sitter jeg hjemme og forbereder meg på å dra på jobb. Ferien skulle egentlig starte i dag, men det er sykdom på jobb og jeg drar jo faktisk ikke før i morgen så jeg tilbød meg å ta en kort vakt. Jeg har vandret rundt Oslo i regnet på jakt etter et hvitt olaskjørt som jeg endelig fant! Lykke. Så nå redigerer jeg innkjøpsvideo til dere som kommer i kveld eller i morgen <3

UKENS TANKE: Fremtiden. Jeg har typ nå begynt å tro på skjebnen. Tanken har vel streifet meg før, men her om dagen leste jeg noe som omtrent er som å lese hva høsten min vil by på. Jeg leste et sommerhoroskop og ja, jeg vet at de skriver det slik at det kan passe alle, men dette var helt utrolig! Det er ikke mulig å være så presis ved en tilfeldighet. Så nå stresser jeg og overanalyserer det horoskopet 24/ i hodet mitt. 

UKENS SERIE: Gjett en gang 😉 Det blir selvfølgelig denne. Så spennende!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKJOLE HER

UKENS CRAVING: Iskrem, all mulig iskrem altså. Softis, frozen yoghurt, pinneis, kuleis, alt. Kan jeg ikke bare leve på iskrem, please?

UKENS HØYDEPUNKT: Ååååh, definitivt søndagen! Lørdag kveld + søndag. Vi startet helgen med kos på terrassen til Emilie lørdag kveld før vi dro på Sørenga dagen etter og avsluttet på samme måte søndag kveld. Veldig koselig altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERASOLBRILLER EBAY/ OVERDEL HER / UNDERDEL HER (utsolgt i lilla)

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Mennesker uten selvinnsikt. Herregud så slitsomt det er å snakke med mennesker som virkelig ikke forstår seg selv og hvordan de oppfører seg. Jeg orker virkelig ikke bruke energi på det, samtidig som jeg ikke klarer å la det gå. Ikke at det nytter fordi det hjelper virkelig ikke å prøve å få de til å se seg selv altså, totalt blind.

UKENS SEIER: At jeg enda lever etter denne uken, haha. Det har virkelig vært en hevetesuke uten like og jeg skjønner faktisk ikke helt hvordan jeg har rukket alt jeg har gjort. Jaggu har det kommet flere blogginnlegg om dagen, jeg har faktisk vært sosialt, klart å gjøre alle ærend og plikter som stod på to do listen min og det er ikke så verst! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Hjelp oss å redde Hector

Ikke ta med barna på shopping

Ukens spørsmål

UKENS MATRETT: Pizzaen vi lagde på lørdagskvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Det er så utrolig irriterende. Jeg hørte en sang da jeg var og kikket på BikBok som jeg falt for med en gang. Jeg brukte funksjonen på Snapchat som kan fortelle hvilken sang det er for å finne ut navnet, men så glemte jeg det. Nå husker jeg ikke hva den heter eller hvem som sang den og det er så kjedelig fordi jeg elsket den seriøst. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Dette fra da Emilie og jeg ble roomies igjen for fem dager <3 Vi bodde faktisk sammen det første året i Oslo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

8 kommentarer

Siste innlegg