SØNDAGENS SERIETIPS

Gjett hvem som endelig har begynt på en ny serie! Ikke mer Friends og Modern Family her på en stund, nei. Nå skal det sies at jeg har begynt på en eldgammel serie da, selvfølgelig. Vel den går jo fortsatt, men første episode ble faktisk sendt så tidlig som i 2011! Serien jeg snakker om er Suits. 

Businessman in suit clenching fists
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

Hvis noen av dere har sett serier som White Collar og The Good Wife og likte de vil dere garantert like denne. Serien har spenning, kjærlighet, kamp om makt på forskjellige arenaer og ikke minst, hertuginne Meghan! Jeg må innrømme at det var litt derfor jeg begynte å se på serien, men jeg ble hektet allerede etter første episode. Så mange fascinerende karakterer!

Serien handler hovedsakelig om Mike, en utrolig smart fyr som livnærer seg på å klare opptaksprøven til jusstudiet for andre studenter. Han trenger penger for å kunne ta vare på bestemoren som oppdro han, samtidig som han må livnære seg selv.  Etter å nesten ha blitt tatt når han tar en prøve for en blivende jusstudent blir han overtalt av kompisen sin til å selge dop. Ting går ikke helt som planlagt og han ender i stede opp med å imponere den mektige og dyktige advokaten Harvey nok til å bli ansatt i firmaet han jobber i, til tross for at Harvey er fullstendig klar over at Mike ikke har noen utdannelse innenfor juss (som man må ha for å praktisere).

Nå har jeg sagt mer enn nok og resten må dere se selv! Jeg kan love dere mer drama og mye problemer langs veien. Jeg er på ingen måte ferdig med å catche opp til de siste episodene som er vist på TV, men jeg gleder meg til å se hva som skjer videre. Så spennende!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

    12 kommentarer

    Siste innlegg