UKENS SPØRSMÅL // NYE PH-DELTAGERE, SEX, DATING, BLOGGLØNN, VEKT +++

Hvor er den røde genseren på bildet med Anne-Brith fra? Sykt fin<3

Tusen takk <3 Den er fra Zara!

Hvor kjøper du bær? Det er vanskelig å finne ferske bær i butikken.

Jeg kjøper ferske bær på Rema eller Kiwi, men som regel kjøper jeg frosne bær som jeg varmer opp og har over isen. Det er så godt!

Kan dere si hvem “hollywood” kjendisen Sofie har på snap er?

Vel, først og fremst kan du fjerne “” på hver side av Hollywood. Han er seriøst en ekte Hollywood-kjendis og jeg tror alle her har hørt musikken hans! Hvis ikke må dere ha bodd i en bunker eller noe sånt. Det får du nesten spørre Sofie om i så fall :-). 

Hvor er kjolen fra? 🙂

Den er fra MATCH.

Vet du hvem gamle deltagere som skal være med i neste sesong av PH?

Haha, dette er så moro! Ingen klarer å holde munn så ja, jeg vet om mange som skal være med. Der kan finne ut mye av sosiale medier folkens. Når folk som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre plutselig starter å like og kommentere bildene til hverandre med kun en ting til felles… Vel, det er tid for PH18 😉

Skal du feire nyttårsaften i Oslo?

Jeg tror det! Nyttårsaften er ikke helt avklart enda, men i år tenker jeg ikke så mye over denne dagen. Den blir alltid ødelagt av for høye forventinger så i år har jeg bestemt meg for å ikke ha noen. 

Når står du opp på fridager?

Jeg har fått en nye greie som gjør at jeg legger alle planer på fridagene mine… Det gjør at jeg blir helt fullbooket og fridagene ikke lenger blir fridager, noe som er dumt for innimellom trenger man en pause. Over til å svare på spørsmålet ditt, hehe. Jeg står ofte opp i syv, senest åtte-tiden på fridagene mine for å rekke alt jeg skal! Generelt står jeg opp rundt klokken åtte, med mindre jeg trenger og kan ta meg noen ekstra timer på øyet.

Er det noen av bloggerne du har møtt som du ikke liker?

Alle bloggerne jeg har møtt, som bare er Side2-bloggere (tror jeg) er skikkelig hyggelige! Jeg har ikke hilst på hele gjengen enda, men den tid kommer nok. Jeg sier det igjen – bloggNorge overrasker positivt altså. 

Hvis man skal bruke en dating app hvem vil du anbefale?

Haha jeg er den verste å spørre. Jeg hater egentlig dating-apper, men tar meg selv i å åpne de stadig vekk for å ha noe å gjøre. Vel, jeg har bare prøvd Tinder og Happn. Da må jeg nok si at jeg liker Tinder best, selv om jeg elsker det at man kan dukke opp i nærheten av folk på Happn. 

Heisann, kan du lage et innlegg om hvordan stelle føttene sine selv ? Vi er ganske mange som lurer på det samme 😊 ellers elsker jeg bloggen XoXo

Tusen takk <3 Du dette gjør jeg faktisk aldri, haha. Wopsi. 

Har du noen gang hørt at Morten og Sofie har sex?

Hahaha herregud, for et spørsmål! Jeg har aldri hørt de hjemme i leiligheten, noe som er litt rart fordi vi har soverom vegg i vegg, men igjen så legger vi oss til helt forskjellig tid. Jeg har faktisk hørt de hos Morten en gang, haha.

Hvor er genseren din fra? syykt fin! (Q&A med Sofie)

Thankuuu <3 Den er fra H&M, men er typ 2-3 år gammel…

Hvordan går behandlingen for vaginisme?

Det går veldig bra, takk som spør! Jeg har hatt en konsultasjonstime og en med behandling og allerede på den første behandlingstimen kunne hun tøye og behandle mer enn da vi testet på konsultasjonstimen. Det er veldig lovende, så jeg gleder meg til fortsettelsen. 

Når startet du med bloggen og hva sa foreldrene dine når du fortalte det til dem?

Første gang jeg startet blogg var for mange år siden. Jeg var kanskje 14? Da turte jeg ikke det til noen og ble superflau om noen leste det jeg skrev. Denne bloggen har jeg hatt i to år tror jeg og da sa de vel ikke noe spesielt da de fant det ut. 

Hva tjener du på bloggen?

Det varierer veldig. De siste to månedene har jeg tjent cirka 10 000 kroner før skatt, så det er langt ifra nok å leve på. Etter skatt har jeg typ akkurat nok til husleia, haha. 

Hvem var du på date med da du var så nervøs?

Hahaha på dere er så nysgjerrige! Det var en venn av en venn som ble min venn :-))))

Hvor mye veier du?

For å være helt ærlig så vet jeg ikke. Vi har ikke vekt hjemme og det er egentlig ikke noe jeg tenker over. Så lenge jeg er fornøyd og komfortabel med hvordan jeg ser ut er det akkurat det samme hvilket tall vekta viser og det mener jeg! Haha, men jeg fikk sjokk da jeg veide meg på første PT-time og så at jeg hadde gått opp hele 13 kilo siden jeg dro til Mexico i januar. Det er ikke rart med den livsstilen jeg hadde i nesten et halvt år etterpå, herregud så ekkelt. Nå er ting heldigvis tilbake til normalen med trening og kosthold så det er deilig. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

7 kommentarer

Siste innlegg