REISE

I'M GOING TO LOS ANGELES

Wæææ!!! Dette her helt sykt moro, og jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker samtidig som det er så fjernt at jeg nesten ikke tror det. Jeg skal reise til Los Angeles, byen jeg har ønsket å besøke i så mange år! Det beste er at jeg drar sammen med to kjempemorsomme venninner, nemlig Julie og Sofie. Haha, det kommer til å bli helt sykt når vi tre reiser over dammen sammen (hehe). Når jeg tenker på hvor gøy vi har det bare på en bytur i Trondheim kan jeg ikke forestille meg hvordan det blir i L.A.! 

Sofie og Julie er så søte at de gir meg deler av billetten i bursdagsgave. Det var så snilt, og for meg var det ekstra hyggelig fordi det på en måte sier hvor mye de vil ha meg med. Altså jeg klarer ikke forestille meg hvordan det blir en gang, men jeg har startet nedtellingen. Dessverre drar vi ikke før i februar, men det gir meg god tid til å planlegge og ikke minst spare opp så jeg kan leve og kose meg fullt ut når vi er der. Herregud, dette blir så gøy!

Om noen har vært der tar jeg gjerne imot tips til hva man burde gjøre, se og ikke minst SPISE!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

 

JEG HAR OVERVUNNET FRYKTEN

Helt siden jeg var liten har jeg vært livredd for å fly. Jeg har kommet frem til at flyskrekken faktisk startet etter 9/11, noe som igjen virker hvor lett påvirkelige barn er og hvor mye de faktisk får med seg. Da terroren rammet USA gikk jeg i førsteklasse, og det lille jeg fikk med meg av dette gjorde at jeg faktisk ble kjemperedd for å fly. Sammenhengen forstod jeg ikke før i voksen alder, men nå ser jeg at det må være grunnen. Uansett, det er egentlig ikke viktig. Poenget er at jeg har vært redd for å fly i veldig mange år, og bare det å gå inn på en flyplass ga meg angst. Jeg følte meg fanget og hjelpesløs, og det eneste jeg ville var å løpe rett ut igjen. Det var så ille at jeg fikk sterke beroligende jeg måtte ta på flyturer for å klare å gjennomføre, og det er ikke særlig moro. 

Nå har jeg faktisk klart å overvinne frykten min! Jeg har nesten begynt å like flyturer, og det er veldig rart med tanke på hvor lenge jeg har slitt med dette. Det er selvfølgelig ekkelt med turbulens og slikt, men jeg har ikke angst. Det er ubehag, men angsten er helt borte. Jeg håper virkelig det holder seg som dette, fordi det å reise er jo veldig moro. Dessverre har flyskrekken alltid ødelagt en del av opplevelsen for meg, men nå gleder jeg meg bare til neste flytur!

 

FACEBOOK HER - INSTAGRAM HER - SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

hits