UKENS SPØRSMÅL

Kjole fra Zara

Hvor ser du Real Housewives of Bevery Hills?

Jeg så de to første sesongene på Netflix, men så måtte jeg lage meg Hayu-bruker for å fortsette der jeg slapp så nå ser jeg det der 🙂 De har også noen sesonger på TV2 Sumo!

Hvor mange hull har du i ørene?

Jeg har fire. Jeg tok tre nye tidligere i år, men to av de bare nektet å samarbeide haha. De verket, blødde og var veldig vonde i mange, mange måneder så jeg lot de bare gro igjen til slutt. Så nå har jeg fire fungerende, to i hvert.

Hvorfor tar dere ikke med Trulte på joggeturene deres?

Godt spørsmål, jeg har ikke tenkt så mye over det egentlig 😂 Hun er enda ganske liten og blir ofte sliten etter 6-8 kilometer på tur, vi løper ofte lenger enn det.. I tillegg er hun veldig valp og blir veldig fort opphengt i ting rundt seg så jeg tror nok vi drøyer det til hun blit litt eldre, orker mer og er mer voksen.

Hvor har dere kjøpt det store treet som er i stuen?

Det er fra Plantasjen. Er det ikke fint? 😀 Det er falskt. Jeg kan ikke ha levende planter.

Er du alltid så blid og glad, og hvordan klarer du det?

Så hyggelig at du oppfatter meg slik, det tar jeg som et kompliment 😀 Svaret er dessverre nei, men det er vel ganske menneskelig og jeg prøver å vise alle sider av meg på godt og vondt. Jeg kan gå rundt og være et glansbilde og påstå at jeg alltid er blid, men jeg vil heller være ærlig. Jeg har gode og dårlige dager. Noen dager er alt irriterende, mens andre dager kunne jeg ikke brydd meg om noe som helst omtrent. Jeg vil jo si at jeg generelt er ganske blid, men jeg legger heller ikke skjul på det om jeg ikke er så blid hehe.

Har du noen gang vært deprimert? Hva gjorde du da?

Det har jeg, men det snakker jeg aldri om og kommer nok ikke til å gjøre det med det første heller. Det er veldig lenge siden og da jeg var det så skjønte jeg ikke selv at det var depresjon før i etterkant. For min del gikk det litt over etter hvert som livet endret seg. Jeg startet i ny jobb, ble mer aktiv og begynte å ta mer del i livet rett og slett.

Pleier du å sminke deg på badet eller ved et sminkebord?

Jeg sminker meg på badet nå, men jeg hadde sminkebord før og det var faktisk sykt digg. Da kunne jeg sette på en serie og kose meg med det. Nå blir det veldig sånn “bli forterst mulig ferdig”.

Kan du lage et innlegg om tips/inspirasjon til pakkekalender til partneren?

Det var en skikkelig god idé 😀 Jeg kan absolutt gjøre det når det nærmer seg desember!

Hvorfor sluttet du med vippeextention?

Jeg ble ganske lei av det og jeg husker så godt følelsen da jeg tok det av. Jeg tenkte bare “wow, jeg er meg selv igjen”. Det var så digg.

Hvordan var det å se Sofie igjen?

Det var veldig koselig! Nå var det faktisk sykt lenge siden sist, over et år tror jeg så det var virkelig på tide. Så var det så hyggelig å se Celine igjen (hunden til Sofie) også, hun husket meg til og med 😀

Hva er din største drøm?

Å være lykkelig, ha økonomisk stabilitet, elske jobben min, ha en fin familie, være frisk og være i et kjærlig forhold. Og ha masse dyr, hehe.

Har du noen gang vært i Stavanger?

Nei, men Morten og jeg skal dit i høst for å feire toårsdagen vår/busrdagene våre! Vi ville gjøre noe hyggelig sammen og reise bort fra Kristiansand så da ble det Stavanger. Det er jo forholdsvis nærme og jeg har aldri vært der før så gleder meg masse. Dere må tipse meg når det nærmer seg.

Vil dere ha en ny hund når Trulte går bort?

Det tror jeg vi må ta stilling til når den tid kommer. Jeg håper det er veldig, veldig lenge til! Nå tenker jeg ja, men vi får se hvordan ting er. Jeg kunne jo tenkt meg å flytte til et lite småbruk eller et sted på landet når vi blir eldre og bare adoptere masse dyr haha.

Hva er det beste med Morten?

Han er veldig flink til å ta vare på meg og støtte meg ❤️

Hva er favoritt-klesbutikken din der du bor?

Det er Zara og Retro 😀 De har så mye fint!

Har du noen tips til turområder, treningssentre, gode restauranter og hvordan jeg kan bli kjent med folk i Oslo?

Jeg gikk ekstremt lite ordentlig tur da jeg bodde i Oslo. Det var Sognsvann og Ekebergparken, noe som var helt greit og fine til litt kortere turer 🙂 Jeg testet litt forskjellige treningssentre, men det jeg likte best var EVO i Oscargsgate. Det er ganske lite, men det var som regel veldig lite folk og det var åpent fra tidlig til sent noe som var ganske digg! Har også hørt mye bra om Fresh på St. Hanshaugen som visstnok har blitt pusset opp. Har noen venninner som trener der.

Jeg føler meg litt lost på restauranter også nå, men Oslo Raw, Soho Urban Eatery og Lett har skikkelig digg lunsj-mat! Trattoria Popolare har fantastisk god pasta, jeg synes pizzaen på Olivia er fantastisk god, Delicatessen har sykt god Tapas, Champagneria har også god tapas, Døgnvill og Kverneriet har gode burgere og Dinner så amazing ut om man spiser kjøtt haha.

Jeg lagde en Oslo guide for noen år siden som dere kan finne her. Mye har sikkert endret seg, men jeg tipper en del enda stemmer 😀

Når det kommer til det å bli kjent med folk er mitt beste tips å være et ja-menneske! Takk ja til alt i starten! Jeg vet også at flere bruker datingapper for å få venner, at man skriver at man søker noen å bli kjent med vennskapelig 🙂

3 kommentarer
  1. Bra dere ikke tar med Trulte på joggetur. Skjellete til hunder er som regel ikke ferdig utvokst før de er 2 år. Kan være skadelig å jogge mye før det. Burde helst bare jogge i skog og, ikke på hardt underlag

  2. Jeg tror kjæresten min er lei meg. Han begynner å kjefte så fort og det ser ikke ut som at han er forelsket i meg lengre. Hva skal jeg gjøre? Han vil aldri være nær meg (altså vi bor sammen, men han vil ikke røre meg eller kysse meg lengre!

   1. Så leit å høre 🙁 Har du prøvd å snakke med han om det? Sett dere ned, så forteller du hva du føler og ber han lytte. Kanskje dere får en god samtale ut av det? Uansett så vil dere få en samtale og forhåpentligvis noen svar. Håper det ordner seg for deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg