MIN OSLO GUIDE

Reklame | Annonselenker - Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASKO HER / SKJØRT ZARA / TOPP HER

RESTAURANTER

Nam, så mange gode restauranter i Oslo! Jeg elsker mat og derfor elsker jeg at det finnes så mye godt her i byen. 

Mirabel: Ligger på Sørenga og er en italiensk restaurant. De har en ufattelig koselig uteservering og helt nydelig personale. Maten er kjempegod og du får en hel opplevelse med service og god mat!

Olivia: Jeg elsker Olivia og restauranten på Aker Brygge er min absolutte favoritt. Jeg synes maten der smaker best, kjempehyggelig service og koselige lokaler både inne og ute. Her er min favoritt salaten Insalata Pollo e Panchetta og pizzaen Salcicca e patate. 

Døgnvill: Elsker burgeren der! De har også veldig god chips, nam nam. Du finner Døgnvill på Tjuvholmen og Vulkan på Løkka.

Kverneriet: Samme som Døgnvill, elsker det! Det ligger et på Solli og et på Majorstua.

Teatro: Supergod pizza og veldig kult lokale! Ligger like ved Nationalteateret. 

Villa Paradisio: Utrolig god pizza og en helt sykt god Focaccia! Det ligger i hvert fall en på Grünerløkka og en på Frogner. 

Beach Club: Elsker kyllingburgeren der med mangochutney! Denne ligger på Tjuvholmen, supergodt og veldig morsomt konsept. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UTESTEDER

Her er det jo utrolig mye å velge i, men jeg har noen favoritter som jeg kan anbefale. Du har Taket på Steen&Strøm, Lawo terrasse og Christiania som er litt mer dressed up. Du kan selvfølgelig gå i hva du vil, men her kan du fint gå i kjole og hæler uten å se over dresses ut! Jeg elsker Christiania btw, min favoritt for øyeblikket. Du har også Jaeger, Sosialen og Himkok som er mer casual, men veldig morsomme steder!

SOL & BAD

Du har de åpenbare alternativene som Sørenga og Tjuvholmen. Jeg er faktisk ganske glad i Sørenga fordi det gir en skikkelig syden-følelse og du har masse restauranter rundt med superkoselig uteservering (unngå Cargo, elendig service). Du kan også ta båt ut til noen va øyene i Oslofjorden eller ta buss utover mot Norstrand hvor det er flere koselige badeplasser. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KAFFE & KAKE

Loooove! Hvis du bare vil ut og ta en kaffe og kanskje spise noe lett som for eksempel en kake har du mange alternativer. Jeg elsker Oslo Raw som du nå finner på Adamstuen og Eger i Oslo sentrum. Soho Urban Eatery på Oslo City er også en favoritt. Du finner også utallige Kaffebrennerier, Espresso House og Stockfleths rundt omkring på nesten alle områder i Oslo. 

TRENING

Det finnes utallige treningssentre i Oslo så der kan du bare velge og vrake. Når det kommer til å trene ute har du også veldig mange muligheter (som jeg har vært alt for dårlig til å benytte meg av så her ville jeg Googlet litt). Det jeg faktisk har prøvd er trening i Ekebergparken. Der har du bakker, flatt landskap og trapper. Trapper finner du over alt i Oslo, det er blant annet en del på St. Hanshaugen som funker ganske så bra. Sognsvann er også et populært sted for en løpe- eller gåtur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHOPPING

Min favorittbutikk i Oslo er faktisk Kouture! De har virkelig kommet seg det siste året og fører flere merker som har utrolig mye fint, blant annet Neo Noir, Dry Lake, Tiger of Sweden og Sand. I tillegg er jeg veldig glad i Zara, foretrekker den som ligger i Bogstadveien fordi den er mye mer ryddig og det er lettere å finne frem til ting. Der finner du også Tatler som har utrolig mye flott! H&M Trend har ofte mye fint, Monki og Weekday har også mye kult innimellom! Så finner du selvfølgelig alle merkebutikkene som Gucci, Louis Vuitton, Hermés osv. i Nedre Slottsgate. Det ligger en del unike og søte butikker rundt omkring så min anbefaling er å gå litt i sidegater uansett hvor du er. Plutselig finner du noe veldig gøy!

WHERE TO LIVE

Jeg elsker St. Hanshaugen! Det er mitt absolutte favorittområde i Oslo. Det er rolig, fullt av nydelige bygninger og du har det meste du trenger av caféer, matbutikker, parker og noen unike butikker. Ellers er Bislett, Nedre Løkka, noen deler av Majorstua også veldig koselig. Frogner er jo fantastisk koselig, men litt langt unna sentrum for min del. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg