UKENS SPØRSMÅL

Hvor ofte vasker du gulvene og tørker støv på overflater?

Jeg har en ordentlig vaskedag i uken hvor jeg tar alt, inkludert gulvene så tørker jeg støv og vasker over overflater nesten hver dag. Jeg støvsuger to til tre ganger i uka, da er en av de på vaskedagen.

Har du alltid vært så fotogen?

Jeg har faktisk fått høre det ganske ofte, haha. Så det er jo hyggelig! Jeg har alltid vært en linselus så jeg har vel blitt kjent med mine beste positurer, haha. Men dere, nå må vi ikke glemme at det er ganske mange blinkskudd i bildene som ikke kom på bloggen.

Hvorfor vil du ikke ha barn?

Alt dere lurer på om meg og barn finner dere HER.

Har det vært drama mellom bloggere på grunn av topplisten til blogg.no?

Det vet jeg faktisk ikke, men jeg kan godt se for meg at det har skjedd haha. Jeg har i hvert fall ikke vært innblandet i noe drama med noen bloggere om noe som helst. Ser ikke hvorfor det er noe å krangle om heller. Gjør jobben din bra, sett deg mål, stå inne for det du skriver og så kommer resten av seg selv. Den plasseringen er ikke så veldig viktig for min del å lenge tallene er innenfor min personlige målsetning.

Har du fortsatt kontakt med de fleste PH deltakerne?

Nei, nesten ingen faktisk.

Har du familie i Danmark?

Ja, har familie like utenfor København 🙂

Hva liker du best med Kristiansand hittil?

Jeg synes byen er så koselig og folka der er så hyggelige! Jeg får en skikkelig god vibe av hele byen og vil aller helst bo der kjempelenge, men jeg vil ha me vennene mine haha. Uh ja, så har de sykt mye digg mat.

Liker Morten vennene dine på ordentlig? Har de blitt venner?

Jaa, absolutt! De kommer så godt overens og det er så koselig.

Har du et favoritt-feriested?

Jeg elsker Hellas, det er å fantastisk! Har enda mange steder der jeg må se så det blir nok mange turer til Hellas de neste årene, hihi. Så vil jeg reise mer til Italia, det virker så fint.

Hva er det beste og det verste med å være influenser?

Det beste er at jeg kan styre min egen hverdag og være min egen sjef. Det er rett og slett helt fantastisk og for meg så er dette drømmejobben. Det verste er at man mister mye privatliv, til tross for at man prøver å skjerme enkelte deler. “Alle” skal ha en mening om noe man gjør og hvis man gjør en menneskelig feil som ingen hadde brydd seg om hvis man var en random person så blir det plutselig totalt krise hvis det gir mening? Så det er fordeler og ulemper, men foreløpig synes jeg fordelene veier opp for ulempene.

Hvor ser du deg selv om ti år?

Jeg tror enda jeg bor i Kristiansand, kanskje Morten og jeg har kjøpt et hus og har en søt hund hihi. Jeg har tatt en bachelor i medier og kommunikasjon, og hvis jeg ikke blogger enda så jobber jeg med noe relevant til min fremtidige utdannelse. Stabil og god økonomi, lykkelig. Jepp.

Hvem er den største kjendisen du noen gang har møtt?

Hm… Det er vanskelig å måle, men jeg tror kanskje det må bli Aksel Hennie. Møtte han på Taket i Oslo på 17. mai for to år siden faktisk. Veldig tilfeldig.

Hva synes vennene dine om Morten?

De liker han veldig godt og det er så koselig! De er også helt ærlige om at han er det beste jeg noen gang kan få så jeg må ikke finne på å drite meg ut, haha.

Hvordan var det å se Sofie og Morten igjen etter så lang tid?

Det var koselig!

Har du et spesielt hudpleie produkt du er veldig glad i?

Jeg er generelt veldig glad i Clinique og har brukt moisture surge masse, men jeg bytter stadig ut produkter og merker, mikser og matcher.

Hvor mye penger kommer du til å bruke i løpet av festivalen?

Wæææ, vi kan ikke snakke om det haha. Det går mye i løpet av tre dager altså med mat og drikke. Uff, sikkert et par tusen. Nå hat Morten og jeg felles økonomi under festivalen så kanskje 4000 kroner på oss begge. Det er dyrt med festival haha.

21 kommentarer

Siste innlegg