UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

JAKKE HER / BUKSE MONKI HER / SKO HER

AKKURAT NÅ: Sitter jeg og jobber med bildene Morten og jeg tok i stad. Jeg er sååå fornøyd og det er deilig å kjenne på det. Så skal vi straks lage ørretfilet og deilige grønnsaker til middag, nam nam.

UKENS TANKE: Jeg vet ikke helt jeg… Jeg skrev jo litt om dette i går, men jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å fjerne det presset jeg har lagt på meg selv. Jeg vet ingenting lenger jeg, haha. Uff, nei dette ble bare teit.

UKENS MATRETT: Haha, jeg prøvde hummer på lørdag så det får nesten bli det. Jeg har prøvd det en gang tidligere, men jeg prøvde bare en bitteliten bit som jeg kamuflerte med fetaost og cherrytomater hehe. Jeg gjorde faktisk det samme på lørdag. Jeg er så pinglete!

UKENS FAVORITTPLAGG: Det blir denne buksen fra Monki som jeg omtrent lever i. Genseren er ikke akkurat gæren den heller og ble brukt ekstremt mye i sommer. Den er fra Arnie Says.

UKENS SERIE: The good place! Jeg skrev om den i går, så dere kan lese litt om den her hvis dere er nysgjerrige på hva den handler om. Jeg er i hvert fall hekta.

UKENS CRAVING: Jeg har hatt en spragleknas periode igjen. De fra Nidar, altså finnes det bedre sjokolade? Den er på min toppliste sammen med stratosdyr. De to sammen, gjerne med et heksehyl eller lakrisfudge innimellom er så digg.

UKENS HØYDEPUNKT: Jeg (vi)  har bestemt meg (oss) for kjøkken!!! Nå er det bare å gjøre et par små endringer og så bestille. Gleder meg!

UKENS POSITIVE: Kjøkkenet vi tegnet opp sist ble overraskende rimelig, noe som ga oss rom for å bruke penger på andre ting som å bytte gulv på kjøkkenet og legge fliser på deler av veggen. Jeg tror det blir sykt fint! Ja, vi går forresten for det kjøkkenet vi tegnet opp sist som er fra IKEA. Det ble så fint, akkurat slik jeg vil ha det og definitivt innenfor budsjettet.

UKENS ØNSKELISTE: Det er så mye fint nå! Jeg er helt forelska i den sorte paljettkjolen og tror nesten må ha den til bursdagen min, den sorte toppen med gjennomsiktige armer er helt nydelig, kåpen er fantastisk fin og den siste sorte toppen har jeg i hvit og elsker den så ønsker meg sort også.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Denne uken har det vært en god del faktisk. For det første at jeg aldri blir frisk, det er utrolig irriterende fordi jeg blir veldig fort sliten og det å trene er helt uaktuelt.

Det fører oss videre til det andre som irriterer meg, nemlig at jeg har blitt så forbanna slapp og trenger å strammes opp! Den eneste som kan gjøre det er meg og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke klarer det. Jeg elsker jo egentlig å være sunn og aktiv, men det har sklidd totalt ut og det virker ikke som om hjernen min klarer å omstille seg fra den ikke fullt så aktive livsstilen jeg har nå. Ting må skje!!!

Så har vi det tredje og det er at jeg mangler motivasjon i livet generelt. Jeg klarer ikke motivere meg til å trene, jeg får typ angst av å gå inn på bloggen fordi jeg er helt lost her også, og jeg trenger å komme tilbake til normalen. Forhåpentligvis hjelper det at det skjer mye i oktober og at jeg blir frisk…

MÅL FOR UKEN SOM KOMMER: Bli frisk, men jeg vet ikke helt hvordan jeg kan påvirke det. Jeg får vel bare vente og se om dette går over snart. Nå er jeg på tredje uken som jeg ikke tar helt feil. Jeg hadde de fire dagene som var ganske ille, men

UKENS FAVORITT-BILDE: Det blir dette bildet som oppsummerer en fin helg! Det har vært helt nydelig vær og det var så fint å komme seg opp på fjellet, om så bare for en natt.

JAKKEN FINNER DERE HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 

16 kommentarer

Siste innlegg