SERIETIPS: THE GOOD PLACE

Denne serien er faktisk fra 2016, men jeg oppdaget den ikke før her om dagen. Serien ligger på Netflix og handler faktisk om livet etter døden.

Vi møter Elanor som nettopp har kommet til det som er “the good place”, en slags versjon av himmelen. Motsetningen er “the bad place”, et sted de vet lite om, men som høres veldig lite koselig ut. Alle vil helst komme til the good place, men det er kun for mennesker som har levd et nærmest feilfritt liv på jorda og gjort mye for andre.

På Elanors første dag blir hun møtt av Michael som har konstruert hele nabolaget. Ja, himmelen eller the good place er delt inn i nabolag med folk som burde passe sammen. Han forteller stolt om sin egen kreasjon og påpeker alt han har lagt inn som Elanor elsker. Det er bare et lite problem… Elanor har havnet på feil sted. Hun har ikke gjort noen av de gode tingene Michael forteller om og levde overhodet ikke et feilfritt liv på jorda.

Elanor skulle egentlig vært på the bad place og derfor begynner det å skje mye fælt i nabolaget hennes, men hun vil selvfølgelig ikke dra. Hun får hjelp av sin sjelevenn (alle på the good place har selvfølgelig en sjelevenn) som motvillig går med på å gjøre henne til en bedre person slik at hun kan få bli og at alle de fæle tingene slutter å skje.

Dette er en overraskende morsom og interessant serie! Det er jo veldig spesielt med hele nabolag-greia og slikt, men det er en morsom tolkning av hvordan livet er etter døden og det er veldig gøy å følge med på Elanors reise. Vi får også se glimt av livet hennes på jorda underveis! Anbefales hvis dere vil ha noe lett og gøy å se på.

 

2 kommentarer
  1. Vil bare si noen ord til deg fine Andrea! Leste det nyeste innlegget ditt. Jeg syns du har utviklet deg veldig jeg. Du er en kjempe dyktig blogger! Og bildene dine er sååå sååå gode! Håper du finner ut av det! Skjönner godt at det kan väre vanskelig innimellom, så all respekt til deg! <3 Stor klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg