SLIK ER DET Å VÆRE SAMMEN MED EN BLOGGER

God torsdag og velkommen til nok en Singelliv & Dating-spalte. Jeg vet at noen mener det er for mye kliss og at kjæresten er litt for mye på bloggen, men jeg synes ikke det gjør annet enn å forbedre bloggen, jeg. Heldigvis vet jeg at mange av dere er enig med meg også, så vet dere hva? Jeg spurte om han ville gjesteblogge woho!

Det som er gøy nå er at jeg kan få en manns perspektiv på ting, og det er særlig gøy når det kommer til nettopp dette med kjærlighet og dating. Hva tenker de egentlig? Denne gangen ble det en litt morsom vri. Morten har nemlig skrevet om hvordan det er å være sammen med en blogger. Jeg måtte le godt da jeg leste disse punktene og kan vel skrive under på samtlige, hehe.

1. Man blir tvunget til å skrive innlegg på bloggen. Neeeida, det er egentlig bare morsomt, og noe jeg faktisk ikke har noe imot.

2.   Det er bare å lære seg å håndtere et kamera så fort som overhodet mulig.  Først og fremst fordi da sparer man selv tid så man slipper å ta bilder i all evighet. Smekk smekk, et par bra bilder og Andrea og jeg er begge fornøyd.

3. Du må daglig svare på om klær er fine eller ikke. Her gjelder det å svare med innlevelse. Her kan også mye tid spares/eller gå tapt. Svar ærlig, men ikke for kritisk. Bloggere liker ærlige og saklige tilbakemeldinger (det gjør kanskje alle når jeg tenker meg om)

4. Fleksible arbeidsdager. Noen veldig lange, andre veldig korte. Uforutsigbarhet også, plutselig må man skrinlegge planer på grunn av møter som dukker opp. Her er det også bare å slå på tålmodighetsknappen.

5. Og sist, men ikke minst, aldri, ALDRI spis av maten før den er dokumentert på samtlige sosiale medier. Insta, snap, blogg, nrk, CNN, alle må tydeligvis se Club Sandwichen min på restauranten før jeg kan hive meg over den. Tålmodighetsknappen må nok en gang presses hardt inn.

Men steike ta, det er moro også! Varierte dager, og plutselig får man være med på mye rart som man kanskje ellers ikke ville opplevd. Så hvis du skulle ende opp med å date/bli sammen med blogger så kan jeg fortelle at en del av fordommene dine stemmer, men også overraskende mye er positivt også 🙂

 

17 kommentarer

Siste innlegg