HELGENS PLANER

God fredag og god helg, fine dere! Nå skulle jeg egentlig vært i Oslo, men slik ble det ikke. Vi var pakket og klare, satt oss i bilen og kjørte mot hovedstaden i går kveld. Jeg sloknet nesten umiddelbart i passasjersetet og våknet etter rundt 40 minutter. Morten var like sliten og trøtt som meg så vi bestemte oss for at det var dumt å kjøre bil i nesten fem timer når ingen av oss egentlig orket. Sååå vi snudde bilen, kjørte på Meny og kjøpte kanelbolle og iskrem før vi dro hjem og slappet av haha. Så, ja… Denne dagen blir litt mer stressende enn planlagt, men jeg angrer ikke et sekund på avgjørelsen om å bli en natt til.

Fredag. Den mest busy dagen i løpet av hele helgen. Vi er allerede godt på vei tilbake til Oslo. Jeg skal få en pakke levert på formiddagen og skal hente et par pakker rundt omkring i byen. Jeg skal også ta bilder til og gjøre klart et samarbeid jeg gleder meg masse til å dele med dere om kort tid. Morten og jeg trenger begge bilder så vi skal ha en bildedag. Vi skal også se om det er noe mer jeg kan pakke ned og sende med Morten tilbake. På ettermiddagen kommer Marius på besøk før vi blir en stor gjeng som drar på Champagneria for å spise tapas og kose oss.

Lørdag. Morten reiser til Tromsø tidlig på morgenen, jeg skal vokse meg og ordne litt hjemme. Jeg må vaske et par maskiner med klær, rydde ut av sminkebordet som jeg skal kvitte meg med og litt andre småting. Så har jeg et par ærend jeg må få gjort rundt omkring i Oslo før jeg skal på middag med to venninner på kvelden. Det blir koselig!

Søndag. Denne søndagen er litt utenom det vanlige for min del. Jeg har faktisk planer! Hvis været er med oss skal jeg starte søndagen med en tur sammen med venninner. Deretter skal vi tilbake til meg og ha kosedag, bestille pizza og chille. En perfekt søndag på mange måter.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

4 kommentarer

Siste innlegg