GJENSYNSGLEDE

I går så jeg to som jeg har savnet veldig mye og ikke sett på alt for lenge, det til tross for at vi faktisk bor i samme by. Sånn går det når alle tre har mye på planen, men heldigvis fant vi tid til hverandre i går. Det er selvfølgelig de to jentene jeg skrev om i dette innlegget, Sofie og Martine <3

Både Martine og jeg hadde avtalt med Sofie å møtes på torsdag, noe vi ikke visste om før vi skulle prøve å avtale noe sammen vi også haha. Det var jo like greit å bare slå det sammen og plutselig var vi tilbake i min gamle leilighet og ting var akkurat som på denne tiden i fjor. Vi tre var samlet til tacokveld og Celine var som vanlig gjengens mest populære. Herregud, så glad jeg er i den hunden.

Det var så fint å være samlet igjen. Jeg tilbragte vel 80% av tiden min med disse to i fjor, haha. Det var jo så enkelt da Sofie og jeg bodde sammen med Martine i gata ved siden av. Da var det liksom bare å stikke innom hverandre. Det var vel egentlig Martine som kom innom oss fordi vi var eksperter på kosekvelder!

I tradisjon tro måtte vi ha både taco, levende lys og gå en tur innom Yummy Heaven for å virkelig kjenne på nostalgien. Jeg har faktisk ikke vært på Yummy Heaven siden jeg flyttet fra sentrum. Ah, den butikken… Det er godteri-himmelen for dere som ikke kjenner til den. Dra innom, det er så verdt det.

 (Alle kan skjele…. Jeg kan ikke skjele)

Jeg får ukentlig spørsmål om jeg har mistet kontakten med Sofie, og jeg vet at hun får de samme. Det er veldig forståelig at dere spør fordi før så dere oss sammen hver eneste dag, men det var jo ganske naturlig med tanke på at vi faktisk delte leilighet. Nå bor vi sammen og jeg er vel nesten like mye borte fra Oslo som jeg faktisk er i byen, i hvert fall har det vært sånn den siste tiden.

Så nei, vi har ikke mistet kontakten, men i motsetning til før når kun en av oss var mye på farten (Sofie ofc) så er plutselig begge to det og da blir det litt vanskeligere å henge 24/7. Nå skal det sies at vi absolutt kan bli bedre på å sees, men det kommer seg . nok nå som jeg er litt mer i Oslo igjen og ikke må jobbe hver gang jeg er her. Funfact, vi snakker sammen typ hver eneste dag på messenger så kontakten er absolutt ivaretatt.

Som jeg skrev i innlegget om reality-vennskap så tror jeg disse to kommer til å bli i livet mitt så lenge jeg lever <3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg