DET “NYE” SOVEROMMET

Reklame | annonselenker Ellos

Nå tenkte jeg å vise frem det “nye” soverommet litt ordentlig. Jeg har lagt ut litt bilder fra vi startet å male og litt småtteri på stories, men nå begynner det å bli ganske så ferdig. Hvis dere vil se hvordan det så ut før kan dere se noen bilder av det her.

Det er enda litt pirk igjen som dere helt sikkert finner om dere leter 😉 Dører og lister skal males så de ikke fortsetter å se så gule ut ved siden av veggene. Vi skal bytte dørhåndtak til sort, noe vi skal gjøre i hele leiligheten. Det må også males hvitt over grått igjen fordi jeg selvfølgelig sølte litt på både vegg og tak da jeg malte den grå veggen, men men. Det tar jeg når jeg kjeder meg.

Den største utfordringen var å få plass til alle tingene til Morten. Vi hadde jo et kjempestor klesskap der hvor sengen står nå som rommet alle Mortens ting. Nå er det erstattet med en lite kommode, så jeg måtte ofre plass i mitt mini walk in closet og til slutt fikk alle tingene plass.

Nattbordet er fra Ellos Home her. Klesstativet er fra samme sted og finnes her. Bak sengen skal vi henge opp en bildevegg. Det tror jeg blir veldig kult!

Putetrekket er fra H&M Home.

Noen av favorittveskene!

Jeg har gått helt bort fra det å henge etter farge, her prøvde jeg å mikse så godt som mulig.

Hehe, her viser jeg visst frem litt støv også. Hvorfor ikke… Vasen er flere år gammel fra Lagerhaus, lysestaken er fra H&M Home og bordet er kjøpt brukt på Tise, men dere finner lignende her.

Altså jeg elsker denne veggen! Det var et herk å male, men jeg er så fornøyd. Det er kalkmaling fra Joutun i farge grå skifer. Den teipbiten skal ned når jeg har malt veggen ved siden av forresten.

De siste knottene skal selvfølgelig også bli sorte, men jeg fikk de ikke av og holdt på å bli gal! De ville bare ikke, sykt irriterende. Uansett, kommoden er fra Skeidar og de sorte knottene er kjøpt på Clas Ohlson. Taklampen var her da vi flyttet inn og skal etter hvert byttes ut.

Så har jeg midlertidig flyttet det store speilet inn på rommet. Det står ikke i veien for døren selv om det ser slik ut og er ganske praktisk når jeg skal prøve dagens antrekk, men jeg føler det passet bedre i gangen. Et eller annet skal jeg ha på den veggen der, jeg bare vet ikke helt hva. Kanskje et litt mindre speil?

 

15 kommentarer

Siste innlegg