EKSTREM MAKEOVER

Hallo! Jeg tenkte det var på tide å gi dere en liten oppdatering på prosjekt soverom. Det som skjer akkurat nå er at vi venter (enda) på å bli kvitt garderobeskapet så vi får malt resten av rommet hvitt. Det skjer forhåpentligvis før jeg drar så jeg får se resultatet! Hvis ikke blir det en hyggelig ting å komme hjem til 🙂

Det var slik det så ut før vi startet. Planen var egentlig å male rommet i en lys beige farge, men så ombestemte jeg meg i siste liten og gikk for noe helt annet. Jeg ville nemlig ha et helt hvitt soverom. Veldig merkelig med tanke på at jeg hater helt hvite rom. Det forklarer vel hvorfor det endte opp med å bli som det ble…

Den ene veggen ble nemlig mørk grå! Ikke nok med det, men jeg (vi) bestemte oss for å male den med kalkmaling. Altså det er jo skikkelig kult! Det er bare det at det er en ganske slitsom måte å male på, så jeg har vært litt skeptisk til det. Latsabben i meg, Trulte som Morten liker å kalle henne, var ikke veldig gira på ekstra jobb haha.

Vel, jeg valgte å ikke høre på Trulte. Det ble en vegg med kalkamling og gjett hvem som malte hele det første strøket selv? Meg, woho!

Jeg ble mildt sagt stressa a jeg startet å male. Se så mørkt det er til høyre på bildet. Det var sånn jeg trodde det skulle bli i en god stund. Jeg begynte å tenke på hvordan jeg skulle forklare Morten at den lysegrå veggen på rommet ble sort.

Heldigvis ble det lyst da det tørket og nå synes jeg fargen er skikkelig fin!

Sånn ser soverommet ut akkurat nå. Vi skal ha på en sealer på kalkveggen så den kommer til å bli litt mørkere og se litt annerledes ut. Døren og listene skal males fordi fargen ser skikkelig gul ut inntil den nye fargen på veggen. Så gjenstår det å male resten av veggen på høyre side der. Den skal selvfølgelig bli helt hvit.

Planen er å flytte sengen til veggen med vinduet på, der hvor klesskapet stod før. Så har vi bestilt en sort kommode som skal stå på den nye betongveggen som jeg liker å kalle den. Planen er sort, enkelt interiør med litt gulldetaljer. Taklampen skal byttes ut, men det er bare det å finne en jeg vil ha i stede… Jeg tror det blir skikkelig kult til slutt og gleder meg masse til å vise dere det ferdige resultatet!

 

10 kommentarer

Siste innlegg