DET BESTE MED Å JOBBE SOM BLOGGER

Reklame | annonselenke Monki

KJOLE HER

Jeg delte et innlegg hvor jeg fortalte hva jeg savner med å ha en “vanlig” jobb, i mitt tilfelle en butikkjobb. Nå tenkte jeg å snu om å skrive hva som er fordelen med å ha den jobben jeg har nå og å jobbe som blogger! Det er nemlig ikke så gærent det heller.

Jeg deler dette innlegget fra senga. Den måtte bare med, haha.

Friheten. Dette er virkelig det viktigste for meg og det som gjør denne jobben så bra. Jeg kan omtrent gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Jeg kan jobbe fra hvor som helst i verden og reise omtrent når jeg vil og hvor jeg vil. Jeg kan ta meg fri når jeg selv ønsker det, jeg kan jobbe så mye jeg vil, jeg kan velge bort og jobbe for å få. Altså jeg elsker friheten denne jobben gir meg, særlig når det kommer til å bestemme absolutt alt selv og det at jeg faktisk kan jobbe fra hvor som helst.

Utløp for kreativitet. Hvis jeg er lei meg, hvis jeg er glad, hvis jeg er stressa, ja uansett hvordan jeg føler meg så får jeg utløp for det gjennom jobben min. Jeg får også være utrolig kreativ og det er så gøy! Det er nye utfordringer hele tiden, så må jeg stadig tenke nytt og det er så gøy. Hvordan kan jeg vise frem dette på en best mulig måte? Hvordan kan jeg fremheve dette? Hvordan blir dette best? Jeg får finne ut av alt selv og det er skikkelig digg.

Være min egen sjef. Når man først får smaken på å være sin egen sjef kan jeg love dere at tanken på å jobbe for noen andre igjen ikke frister. Jeg bestemmer virkelig alt selv og det er helt fantastisk!

Bedre lønn. I stede for å stå i en butikk og tjene det laveste man omtrent kan tjene lovlig for å jobbe frem andres bedrift tjener jeg nå bedre og jeg bygger opp min egen bedrift. Det er jo et ekstremt stort pluss. Så jobber jeg i tillegg med noe jeg synes er utrolig gøy og det er jo nesten lønn i seg selv (neida).

Leserne mine. Hallo, dere er bedre enn Google. Hvis jeg Googler ting så ender jeg alltid opp med en alvorlig sykdom, uansett om jeg googler hvordan man kommer seg til Mykonos. Dere gir meg derimot en million gode tips! Hvis jeg lurer på noe så dukker dere opp med en eneste gang og gir meg forskjellige løsninger, tips og triks. Helt fantastisk! Så er dere jo utrolig greie med med da, det må jo sies. Jeg får så mye positiv feedback fra dere som gjør denne jobben ekstra gøy!

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg