UTROLIG RØRENDE

Reklame | Annonselenker Nelly

Ååh, dere er virkelig verdens beste lesere! Så mange fine kommentarer dere la igjen på innlegget om Love Island. Jeg var så nervøs før i dag, men dere har roet meg helt ned. Det er ikke til å tro, altså jeg blir så rørt. At dere faktisk vil meg så godt… Fine dere, tusen millioner takk for alle lykkeønsker. Dere er fantastiske og når gleder jeg meg bare enda mer til å reise.

Jeg har registrert at flere har ganske mange spørsmål angående deltakelsen min. Hva skjer med bloggen? Når drar jeg? Hvor lenge blir jeg borte? Derfor tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde om nettopp dette! Så legg igjen en kommentar her, så skal jeg svare på alt i et innlegg <3.

TOPP HER / SKO HER / LIGNENDE SKJØRT HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

21 kommentarer
  1. Hvor lenge blir du borte? Når drar du? Hva skjer med bloggen? Når sendes det på TV? Hva skjer med bosituasjonen da? Ønsker deg masse lykke til, heier på deg! Du er et forbilde for meg, og den som får deg er heldig!!

  2. Har du sett den britiske versjonen eller velger du å stille med helt blanke ark? :))

  3. Tror du at du kommer til å finne en gutt du i fremtiden kan gifte deg med og få barn med, eller er du bare med for noe her og nå, ikke noe seriøst?
   PS: gleder meg til å se på😘

  4. Kunne du gjort sånn som Martine Lunde når hun var med på Farmen? At du har noen innlegg og videoer klar som noen kan legge ut når du er borte?
   Blir så kjedelig uten deg😭

  5. Hvilken dato drar du, og hvor lenge blir du borte? Skal du forhåndskrive innlegg som kommer ut mens du er borte? For du har vel ikke tilgang på nett? <3

  6. Når drar du, og hvor lang er innspillingen?
   Hva går egentlig Love Island ut på? Er det noen som ryker ut osv slik som i ph? Kommer det nye inn da? (haha aldri sett det før)
   Når kommer det på TV?

  7. Må kjæresten din være høyere enn deg, eller er ikke det så viktig for deg?

  8. hvor lenge varer innspillingen? måtte du på flere intervjurunder før du ble plukket ut til å være med? hva syns faren din om at du skal være med? var love island grunnen til at du utsatte studiene? hva syns vennene dine om at du skal være med? hva skjer hvis du ikke liker noen av guttene med det samme du ser de?

  9. Vet ikke de andre deltagerene at du skal vere med når dere snakker om det på bloggen og de har lagt ut video av det på love Island brukeren på insta?

  10. Hei, Andrea!! Jeg lurte på om hva som skjer vis du blir sammen med noen inne på Love Island?? Når dere kommer ut igjen må dere skjule det eller?? Bare lurer, love you❤️

  11. Hahaha… Du finne kjærligheten, ja jøss… Alle stygge jenter blir pene med nok alkohol innabords…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg