JEG SKAL VÆRE MED I ET NYTT REALITY-PROGRAM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wiiii, det er dette jeg har lengtet etter å fortelle dere og nå får jeg endelig lov! Det jeg skal fra høsten av er å reise avgårde til Love Island for å finne kjærligheten. Hvor sykt er ikke det?

Jeg må innrømme at jeg gikk noen runder med meg selv før jeg bestemte meg for at dette er noe jeg vil være med på. Det å finne kjærligheten kan til tider virke som et håpløst prosjekt for min del, rett og slett fordi jeg ikke leter i det hele tatt. Jeg synes hele greia med Tinder, spill og dating nå om dagen er kaos.

Samtidig så hadde det jo vært veldig koselig med en kjæreste og jeg trenger virkelig et push når det kommer til dette med kjærlighet. Så kanskje Love Island er nettopp det jeg trenger? Jeg håper virkelig det og jeg tror faktisk dette blir veldig bra for meg. Jeg håper også at tilfeldighetene slår inn og at drømmemannen min dukker opp i den villaen. Nå er jeg ganske så kresen på papiret, men når jeg først møter noen jeg liker så spiller ikke alle kravene mine så stor rolle allikevel. Det viktigste er jo at han er snill, ærlig og trofast sånn på ordentlig. Det er vel mulig å få til?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er så uvirkelig, haha. Jeg så egentlig for meg at jeg var ferdig med reality etter Paradise Hotel, men konseptet her er noe jeg ikke klarer å motstå. En slags blanding av Ungkaren og Jakten på Kjærligheten. Ja, det høres riktig ut og det høres ut som en helt fantastisk opplevelse. Ah, jeg krysser fingrene for at dette går så bra som det kan gå og at jeg faktisk møter en kjekkas som er både snill og flott 😉

Les gjerne det koselige intervjuet jeg gjorde med Se&Hør angående deltakelsen HER.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

76 kommentarer

Siste innlegg