DE STØRSTE TABBENE DU KAN GJØRE I ET REALITYPROGRAM

Realityprogram er virkelig i vinden om dagen (som om det er noe nytt). Jeg har jo litt erfaring på det området selv og lærte mye av egen og andres oppførsel da jeg selv var med på reality. Av den grunn tenkte jeg å komme med noen tips til hva du ikke bør gjøre. Faktisk går jeg så langt som å si at dette er de største tabbene du kan gjøre i et realityprogram uansett hvilket du er med i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRØVE Å VÆRE NOEN ANDRE ENN DEG SELV. Åååh, det er det kleineste jeg ser på tv. Når folk prøver å være noen andre enn den de er så synes det så utrolig godt på skjermen fordi ingen klarer å opprettholde noe sånt over lengre tid når du blir filmet halve eller hele døgnet. Vær deg selv. Det kommer du nok lengst med!

SNAKKE STYGT OM ELLER VÆR SLEM MOT ANDRE. Det bør du ikke gjøre uansett, men å gjøre det på tv-skjermen foran hundretusenvis av seere er bare idiotisk. Du vil ikke bli husket som “han slemme”. Vær snill med alle (så langt det lar seg gjøre) eller hold deg unna!

TRO DU KAN KONTROLLERE NOE SOM HELST. Man kan ikke forutse noe som helst når man spiller inn reality. Du kan tro du har full kontroll, men plutselig kommer det en tvist, noen trekker seg, andre kommer tilbake, produksjonen må endre planen osv. Du er ikke uovervinnelig og ved å tro det ka ndu fort gå på en ganske så stor smell. 

BEHANDLE PRODUKSJONEN OG CREWET SOM DRITT. Det lønner seg aldri. For det første er det respektløst som bare det og for det andre så tjener du ingen verdens ting på å få produksjonen og de som jobber med programmet på feil side. 

VÆRE MED FOR Å BLI KJENDIS. Det funker for de aller færreste. Flesteparten av de som deltar i et realityprogram er glemt et år senere, så det er ganske risky å satse på å bli kjendis. Du vet jo heller ikke hvor lenge du er med i programmet, kanskje du ryker etter en uke? Jeg hadde aldri blitt med i et program for første gang av noen annen grunn enn fordi jeg hadde lyst til å være med.

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

12 kommentarer

Siste innlegg