DE SEKS BESTE TINGENE MED ALBANIA

Reklame | Annonselenker Nelly

Vi avslutter ferie-snakket mitt med dette innlegget! Jeg var litt kritisk til enkelte deler av ferien i Albani og skrev derfor et innlegg med de seks beste tingene! Nå er det egentlig litt sent å publisere, men jeg orker ikke skrive noe annet akkurat nå. Sorry, skylder på den elendige formen 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🌴Utrolig hyggelige servicepersonell. Altsååå de er så fine! Alle vi har møtt som jobber her på en eller annen måte er fantastisk hyggelige. De er så hjelpsomme og smiler så stort at jeg får vondt i kjeven bare av å se på dem. Det er et stort pluss i boka fordi uten dem hadde jeg nok dratt hjem for lengst, hah

🌴Nydelige strender. Altså wow! Her er det bloggvennlig da for å si det sånn. Nå har vi ikke rukket å teste alt, men de stedene vi har vært på har vært nydelige. Krystallklart og turkist vann, hvit sand og palmer. Kan man be om noe mer?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🌴Fantastisk kvalitet på hotell og restauranter. Som jeg forstår det så gjennomgår stedet en renovasjon. Vi ser flere byggeplasser og gravemaskiner rundt omkring, som for eksempel på strender. Det er mye potensiale her og om noen år tror jeg dette kan bli et ganske så luksuriøst feriested. Hotellet vårt er så fint! Det ser helt nytt ut, alt er av super kvalitet og i tillegg er det kjempebillig. Offentlige toaletter er fine og rene, alle restauranter vi har besøkt er nye eller nyoppusset, rene og ser skikkelig innbydende ut. Stort pluss!. 

🌴God mat. Maten her er kjempegod! Jeg skal lage en ordentlig reiseguide og komme med noen restauranttips til dere. Frukt på butikken er også kjempegod, søt og frisk. Jeg har enda ikke smakt noe som jeg følte ikke var bra laget om dere skjønner hva jeg mener. Alt er veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

🌴Rimelige priser på det meste. Da vi tok taxi i over tjue minutter betalte vi 1500 lek, noe som tilsvarer rett over 100 norske kroner. I Norge koster det jo over 100 kroner bare å sette seg i en taxi! Ned til sentrum betaler vi cirka 30 kroner. Så deler vi selvfølgelig alt på fire og da er det ikke mye du sitter igjen med å måtte betale altså. Prisene på butikken er normale sydenpriser og mat varierer veldig. En lokal øl på restaurant koster kanskje 14 kroner, et glass vin rett over 20 og du kan fint få en hovedrett for rundt 40 kroner. 

🌴Rooftop baren/bassenget vårt. Aaaah, det er så fint! Vi fikk plutselig tilgang til bassenget og stedet helt øverst på hotellet vårt. Det er en helt syk utsikt over hele Sarandë, et stort inifity pool, en egen bar med privat bartender og solsenger. Vi blir nok der resten av ferien tror jeg. Noe så vakkert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

    12 kommentarer

    Siste innlegg