UKEN SOM GIKK / ENSOM

AKKURAT NÅ: Nå skal jeg spise frokost og hoppe i dusjen før de siste forberedelsene før ferien skal gjøres. Jeg skal vokse underlivet nå klokken ni, så skal jeg vokse og farge bryn og kjøpe barberblader. Så er jeg klar for syden ;-).

UKENS TANKE: Jeg føler meg litt ensom om dagen. Jeg er jo ikke ensom og jeg har så mange gode mennesker rundt meg. Nå er ikke jeg den mest sosiale typen og jeg liker ikke å henge med andre hele tiden, så det er ikke sånn ensom. Kanskje mer alene? Jeg vet ikke helt og jeg vet heller ikke hvorfor… Det er merkelig, men det er den følelsen jeg har kjent litt på i det siste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Fortsatt Sex and the City, folkens. Neste uke bytter jeg ut serie med bok i anledning ferie, hehe. 

UKENS CRAVING: Iskaffe! Jeg drikker nesten ikke kaffe om dagen fordi jeg er så varm, men iskaffe blir jo noe litt annet. Jeg craver nemlig koffein så sånn sett er det egentlig ganske perfekt. Her om dagen smakte jeg for første gang en smoothie hos SmootieXchange med dobbel espresso i som kan minne litt om iskaffe. Helt utrolig god så nå vil jeg egentlig bare leve på den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

De verste måtene å bli dumpa på

Nektet inngang på finalefesten og den virkelige grunnen til flyttingen

De jævla hverdagsheltene

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Jeg har vært ekstremt irritabel denne uken. Forhåpentligvis er det fordi jeg ikke har vært i form, hvis ikke må jeg skjerpe meg haha. Nei, alt og alle har vært irriterende denne uken, sånn nesten i hvert fall. Det mest irriterende er dog sure mennesker. Folk du ikke en gang snakker med som bare er sure. Altsååååå ikke la det gå utover meg at du har en dårlig dag. Jeg har hatt det elendig hele uken, men allikevel vært hyggelig med folk jeg møter. Det kalles folkeskikk :-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SEIER: At jeg aldri ble ordentlig syk. Jeg hadde fire-fem dager hvor jeg følte meg som dritt, hele kroppen verket og tre dager med feber. Selv om det var ganske jævlig å fortsette dagene som normalt akkurat der og da så gikk det heldigvis over. Jeg vet ikke om jeg egentlig kan kalle det en seier, men jeg er i hvert fall utrolig glad for at det aldri slo ut noe særlig og at jeg kan dra på ferie frisk og rask!

UKENS MATRETT: Ingen verdens ting. Jeg sliter så mye matlysten om dagen. Det skyldes nok at jeg ikke har vært i form fordi jeg elsker å spise, haha. Jeg hater når jeg blir så dårlig at jeg ikke har lyst på mat. Ååååh, nei hva snakker jeg om? Pizzaen jeg spiste da søsteren min var på besøk. Den var jo helt utrolig, herregud at jeg kunne glemme den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS HØYDEPUNKT: At jeg drar på ferie i dag! Haha, tels det? Nei, det gjør vel egentlig ikke det. Da må det bli noe som skjedde å jobb på lørdag. Sjefen min er virkelig herlig! Vi hadde en litt tung dag så hun gikk og kjøpte Pepsi Max, Redbull og sjokolade til oss. Hvor fantastisk?

UKENS SANG: Taylor Swift – The Last time. Den er fra albumet Red! Jeg er helt forelska i den sangen, tenk at jeg ikke har oppdaget den ordentlig før nå. Hjertet mitt <3

UKENS FAVORITT-BILDE: Det ble egentlig dette kun på grunn av fargene i bildet. Jeg elsker kontrastene og de sterke fargene!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

19 kommentarer

Siste innlegg