NEKTET INNGANG PÅ FINALEFEST OG DEN VIRKELIGE GRUNNEN TIL FLYTTINGEN

Jeg synes innlegget til Sofie var så morsomt at jeg oppfordret dere til å sende meg rykter dere har hørt om meg og har nå plukket ut de morsomste og merkeligste ryktene som jeg har svart helt ærlig på. Hvis det er noe mer dere vil ha svar på så er det bare å legge igjen en kommentar og så skal jeg svare på den også!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stemmer det at den virkelige grunnen til at du flytter fra Sofie er fordi hun er ekstremt egoistisk og overfladisk?

Hehe, nei det stemmer ikke. Jeg fortalte ganske utdypende om hvorfor jeg har valgt å flytte i ukens spørsmål, men kort fortalt så synes jeg det er alt for dyrt å bo her. Jeg er ikke interessert i at så mye av pengene mine skal forsvinne til leie og det å ha et tak over hodet hver måned. Enkelt og greit!

Det er helt tydelig at du har fylt leppene dine igjen så hvorfor ikke bare innrømme det?

Altsååååå, nei. Hva jeg har gjort tidligere hører fortiden til og jeg har endret meg ganske mye siden den gang og jeg føler selv at jeg har vokst mye og blitt mer selvsikker. Jeg har ikke noe som helst behov for å fylle leppene mine igjen, noen gang! For å være ærlig så synes jeg mine naturlige lepper er ti ganger finere enn hva de noen gang var med filler i.

Grunnen til at de er ganske store om dagen, særlig på morgenen er fordi jeg er allergisk og alt i ansiktet mitt hovner opp. Jeg tar ofte bilder på morgenen og da er de ganske så “plumpa” for å si det sånn, men det pleier å roe seg utover dagen. I tillegg så har jeg lepper med en ganske tydelig kant på overleppa så de får den bøyen mange ønsker av fillers. 

Kan du svare på om du holdt på med Kevin etter Mexico da han bodde hos dere hele tiden og dere sov i samme seng hver natt?

Det husker jeg vi fikk så mye spørsmål, haha. Gode tider <3 På denne tiden i fjor, og egentlig helt fra vi flyttet inn så var Kevin på besøk veldig ofte. Det var kjempekoselig og han sov ofte på rommet mitt sammen med meg, naturlig nok fordi Sofie og Morten sov sammen på Sofie sitt. Allikevel så betyr ikke det at det har skjedd noe som helst mellom oss siden vi kom hjem (foruten om litt hooking på et vors i Kollektivet og et kyss på 17. Mai for dere som husker alt, haha). Vi er bare venner så nei, jeg holdt ikke på med Kevin etter Mexico. 

Er det sant at du ikke fikk komme på finalefesten til pærra fordi du snakket dritt om produksjonen på premierefesten?

Hahaha, dette var utrolig merkelig. Nei, det stemmer overhodet ikke! Jeg koste meg skikkelig på premierefesten og det var kjempekoselig å se igjen mange av de som hadde jobbet med oss i nettopp produksjonen. Jeg dro ikke på finalefesten fordi det rett og slett fristet ganske så lite etter syv timer på jobb og jeg orket ikke fulle mennesker. 

Hører rykter om at du har et godt øye til Morten og derfor håper det blir slutt mellom han og Sofie.

Ja, jeg prøver å forføre han hver eneste kveld, men det har ikke funka enda :///. Haha, neida jeg bare tuller. Som Sofie sier “dere to er de siste menneskene jeg kan se for meg ha sex” og det oppsummerer vel ting ganske bra. Morten er en flott fyr, men ikke min type fyr hehe. 

Det er helt tydelig at du kun henger deg på Isabel og Sofie for å få PR til den lille bloggen din. 

Ja altså henger meg på Sofie. Den er jo litt interessant med tanke på at hun er en av mine beste venner og vi bor sammen. Det er nesten litt vanskelig å ikke henge seg på, haha. Vil vel ikke si at jeg henger meg så mye på Isabel heller annet enn at vi har hatt klessalg sammen i dag og møtes litt sånn innimellom i diverse sammenhenger. Når det er sagt så henger jeg meg gjerne på Isabel og Sofie, men av den enkle grunn at de er to kjempefine jenter som jeg faktisk liker å henge med <3

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg