UKENS SPØRSMÅL / KJÆRLIGHETSSORG, NYTT HJEM, ABORT ++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så du tjener absolutt ingenting på bloggen eller?

Jo, jeg svarte på cirka hvor mye jeg tjener i gjennomsnitt HER.

Hei leste på en annen blogg og lurte på om du kan ha et innlegg der du innrømmer teite ting du gjør?

Det kan jeg absolutt ha! Den lista kommer til å bli laaaang haha. Tusen takk for inspo btw, trengs!

Synes du det er rart å gjøre ting alene? Sole seg i parken og ha med bok eller sitte å på cafe alene, er det rart for deg?

Åh, nei ikke i det hele tatt! Jeg elsker å gjøre ting alene, virkelig. For noen uker siden dro jeg og spiste lunsj ute alene for eksempel. Det å sole seg i parken og lese en bok alene er jo helt fantastisk. 

Har du virkelig aldri vært i et forhold?

Nei, det har jeg ikke altså.

Vet du hvor du skal bo når du flytter fra Sofie?

Ja, det gjør jeg faktisk! Såååå jeg skal veldig snart fortelle dere det 😀 

Har du fortsatt oppblåst mage? 

Ja, men det er heldigvis ikke like ille som før! Nå ser det bare ut som jeg er gravid i tredje måned, ikke niende hehe.

Hvordan går det med deg?

Egentlig ganske bra, men jeg er bare helt utslitt av pollen. Til tross for vaksine, piller og øyedråper så tar det helt knekken på meg. Jeg har null energi til overs, noe som er ganske kjipt og det er jo også en av faktorene til at bloggen går litt trått om dagen hehe. 

Hva synes du om at fans ringer deg?

Jeg skjønner hvorfor det skjer, fordi jeg gjorde det samme da jeg var yngre. Dessverre så er det ganske slitsomt… Jeg skjulte nummeret mitt før jeg dro til Mexico, men allikevel er det noen som får tak i det. Ikke at jeg skjønner hvordan, dere er serr FBI, haha.

Hvor er bunaden din fra?

Den er fra Vestfold <3 

Hvem er forbildet ditt?

Michelle Obama <3 Love her!

Hvem deler du bitmojien din med?

Hva betyr det? Haha, jeg er så gammel… 

Hadde du tatt abort om du ble gravid nå? Hvorfor i så fall?

Ja, det hadde jeg. For det første ønsker jeg ikke å føde egne barn og jeg er ikke på et sted i livet mitt hvor det passer seg å få barn. Skal jeg liksom la barnet vokse opp i et kollektiv? Haha, nei det hadde funket dårlig. 

Hva var det beste og verste som skjedde på 17. Mai?

Jeg hadde generelt en veldig fin 17. Mai! Det verste må være da en idiot kom bort til Marte og meg som stod i baren på Lawo terrasse og plasserte begge hendene sine på puppene til Marte, sånn helt ut av det blå! Vi ble helt satt ut og spurte hva i all verden som fikk han til å tro at det var greit. “Du har så fine pupper så da må det være lov”. Fyyyyfaen, vi gikk i full klikk. Ikke greit, for en idiot. Tenk å ta seg sånne rettigheter? IKKE GREIT!!! Det beste vil ejg si var hele dagen sett i sammenheng. Det var fint vær, jeg var sammen med masse fine mennesker og hadde det bra fra start til slutt <3 

Hvordan ble du og Marte kjent?

Vi ble vel kjent fordi vi begynte å spille på samme håndballag tror jeg. Ikke lett å holde styr på det, men jeg er ganske sikker. Så havnet vi i samme vennegjeng. 

Hvem kjenner du fra årets Pærra-sesong?

Ine og Newa <3

Ser at mange av fjorårets PH-deltakere henger med årets, men hvordan ble de kjent? Var det et arrangement eller noe sånt?

Jeg aaaaaner ikke. Nå var jo nesten hele vår sesong på premierefesten deres, så kanskje noen ble kjent der? Jeg møtte Ine og Newa, samt flere av de andre da de plutselig havnet på vors her helgen før premierefesten. Jeg tror Ine og Sofie hadde kommet i kontakt via Instagram eller noe sånt. Nei, jeg aner ikke altså. 

Hvorfor vil du ikke ha barn?

Jeg vil ha barn! Tror jeg, haha. Jeg vil bare ikke føde dem selv, men aller helst bruke surrogat eller så vil jeg adoptere. Tanken på å gå gravid og skulle føde får meg til å grøsse, altsåååå nei takk. Men igjen, jeg er enda ung og ting kan forandre seg. 

Hvordan date deg?

Godt spørsmål! Jeg er ikke så lett å få med på date altså, men vær sjarmerende og hyggelig så skal du se at det går haha. 

Har du noen gang vært gjennom en skikkelig tøff kjærlighetssorg?

Ja, dessverre. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

28 kommentarer
  1. Kanskje noen har kommet med dette tipset før, men jeg spørr likevel. Har du noen gang prøvd lavkarbo?
   Da mener jeg ikke den type lavkarbo der du skal sitte å proppe i deg masse fett fra bacon, smør og majones hele tiden. Men at du prøver å kutte ut både brød, pasta, poteter, yoghurt, søtningsstoffer også videre.
   Jeg har slitet med oppblåst mage helt siden jeg var ungdom, og er nå 23 år. Jeg trodde jeg hadde laktoseintoleranse, men det var ikke det. Jeg trodde jeg ikke tålte gluten, men det var heller ikke det.. Legen fortalte meg at jeg hadde følsom mage, og skulle derfor kutte ut visse matvarer. Det funket til en viss grad det, men likevel følte jeg meg oppblåst iblant.
   En dag fikk jeg tips om lavkarbo, og jeg prøvde bare for å sjekke. Og det har virkelig fungert på meg! Jeg baker mine egne lavkarbo brød, rundstykker, knekkebrød og spiser masse sunn pålegg som skinke, makrell, egg også videre. Dette har resultert at jeg har gått ned i vekt, som for meg er en bonus, men magen min fungerer mye bedre! Avføring er normal, jeg har ikke like mye luft i magen, mye energi og jeg slipper å se ut som en ballong. Jeg forstår det er “trått” å tenke på at man må kutte ut visse matvarer, men hvis du virkelig ønsker en forbedring er det verdt å prøve 😊

  2. Hvordan har du hatt kjærlighetssorg når du aldri har vært i forhold? Er det en du har holdt på med en stund, som har skippet deg?

  3. Kan du ha en girltalk spørsmålsrunde? Med spørsmål vi stiller om sex, mensen, gutter/jenter, forelskelse… hadde vært gøy

  4. hvordan er det med sex første gangen? bør man si ifra til den andre at man er jomfru?

  5. Til spørsmålsrunden:
   1. Når fikk du mensen og hva skjedde/ hvor var du osv?
   2. Når ble du forelska første gang, og hvordan gikk det?
   3. Opplevde du kroppspress i tenårene?
   4. Når begynte du å barbere deg og hvor?
   5. Har du noen flaue historier mensen, gutter el?
   Håper du velger et eller flere av spørsmålene! Digger deg du er mitt forbilde❤️❤️❤️

  6. Til girltalk! Skal du starte med p-piller igjen? Hvilket merke gikk du på? Vil fu bytte til evt spiral eller p-stav? Gikk det lang tid før du fikk tilbake mensen?

  7. Girltalk. Hva syns du om at noen mødre tar fra faren barnet dems uten grunn? Syns det er motbydelig!

  8. Hvilke klær gjekk venninna di i ? Har hun silikon ?
   Siden han tafset på hun og ikke deg

  9. Anonym: Hun gikk i bunad akkurat som meg, ikke at det spiller noen rolle! Det spiller heller ingen rolle om hun har silikon, hva er galt med dere? Jeg stod med ryggen til i baren.

  10. Virke jo rart at bare venninnene dine får seksuelle oppførsel mot seg og du gjøre ikke det
   Blir du ikke lei deg ?

  11. hvordan kan du ha hatt en sykt stor kjærlighetssorg når du aldri har vært i et ekte forhold?

  12. Du gnåle jo hele tiden om at vennene dine blir tafset på eller får seksuelle kommentarer
   Men hu kunne vel brukt knytt neven på han ? Så får han som fortjent

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg