UKEN SOM GIKK / FORBANNA LYKKELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ: Akkurat ferdig på jobb i dette øyeblikk og må bare skifte og løpe ut døren for å rekke boklanseringen!

UKENS TANKE: Hvor forbanna lykkelig jeg blir når våren kommer og vi endelig blir kvitt bitende kulde, glatte veier og snø. Aaaah, livet er så mye bedre om våren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SERIE: Gap Year som ligger på NRKTV. Det er en enkel, lett og morsom serie som er chill å se på når du egentlig ikke gidder å se på en serie. Ga det mening?

UKENS CRAVING: Vi er tilbake på sjokoladen, hehe. Nå craver jeg det 24/7. På fredag var lunsjen min på jobb tre forskjellige sjokolader. Det var helt krise.

UKENS HØYDEPUNKT: Søndagen! Det er den beste dagen jeg har hatt så langt i år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SEIER: At jeg kom meg gjennom denne uken uten et sammenbrudd. Neida. Joda, litt haha. Dere aner ikke hvor sliten jeg var da jeg satt meg ned i sofaen lørdag kveld, en og en halv time etter at jeg var ferdig på jobb og endelig hadde helg og helt fri. Jeg var fristet til både å dra ut og være sosial, men det var så vidt jeg orket å lage mat. Heldigvis er helvetesuken nå over og jeg stod med glans!

UKENS MEST LESTE INNLEGG: Ikke forvent å ligge med meg på første date, Ukens spørsmål og Vi må faktisk kunne snakke om sex!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS MATRETT: Amagad, tacoen jeg spiste på lørdag. Jeg testet ut en ny vri og et ble skikkelig digg! Den bestod av vegetardeig med tacokrydder, fullkornslefser, Holiday dip i stede for rømme, hjemmelaget guacamole, mais, agurk, mango, løk, tacosaus og den store forskjellen – granateple. Det blir et nytt innslag i tacoen fremover.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: At jeg er tilbake på sjokolade-kjøret og har NULL kontroll. Jeg tror ikke andre enn de som kjenner meg vet hvor krise det faktisk er når jeg er der hvor jeg er nå. Jeg kan spise sjokolade til frokost, lunsj og middag liksom. Blir aldri lei. Heldigvis gjøre jeg jo ikke det fordi hallo, kroppen trenger mat, men det blir sjokolade alt for ofte om dagen. Det er så irriterende for jeg har vært flink så lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SANG: Veronica Maggio – Inga kläder. HERREGUD SÅ VAKKER! Den går på repeat hos meg om dagen. Egentlig går hele Veronica på repeat, haha. Jeg synes det er noe skikkelig sommerlig med musikken hennes, sånn foruten om de som sender deg rett inn i vinterdepresjonen. 

UKENS FAVORITT-BILDE: Denne gangen velger jeg faktisk et selfie, hehe. Lyset var bare så utrolig bra og jeg likte den naturlige looken jeg hadde den dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg