UKENS SPØRSMÅL / DRØMMEMANNEN, STUDIER, TATOVERING, ANDRE BLOGGERE ++

Reklame | Annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan du beskrive drømmemannen din?

Yes. Han er snill, omtenksom, morsom og ærlig. Han har masse humor og selvironi, er full av guts og står opp for det han mener er rett. Han er ikke redd for å si hva han mener, men heller ikke redd for å innrømme feil. Vi kan snakke om alt og har en del samme interesser. Pluss om han elsker jobben sin, det er alltid sjarmerende, men ikke mer enn meg hehe. I tillegg gjør det ingen verdens ting om han er kjekk!

Skal du starte med p-piller eller noe sånt igjen da?

Det kommer et innlegg hvor jeg snakker om alt dette snart!

Hvordan skal du kombinere studier, jobb og blogg til høsten?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk helt noia for det der, men jeg får kjempe meg gjennom. Jeg vil ikke gi avkall på noe av det, så da må det bare funke!

Har du tatovering på armen?

Nope, jeg har ikke en eneste tatovering :-). Morsomt fakta: Da jeg var yngre hadde jeg planer om å ta en Hakuna Matata-tatovering fordi jeg elsket Løvenes Konge og likte betydningen. Heldigvis fant jeg ikke et eneste sted på kroppen jeg faktisk ville ha en tatovering.

Hvordan går det med magen din nå? Er den bedre?

Nei 🙁 Det er faktisk helt forferdelig. Jeg er så lei av det, men akkurat nå får jeg ikke gjort annet enn å prøve å gjøre det beste ut av en kjip situasjon. 

Dusjer du tre ganger om dagen? før trening, etter trening og på kvelden?

Nei, ikke vanligvis. Jeg liker å dusje om morgenen fordi jeg ofte er litt kald og da er det digg med en varm dusj. Jeg dusjer selvfølgelig alltid etter trening og som regel er det enten på morgenen eller kvelden. Hvis jeg skal trene på morgenen så dusjer jeg etter trening og noen ganger på kvelden før jeg legger meg, særlig om jeg har vært på jobb. Hvis jeg skal trene på kvelden så dusjer jeg på morgenen fordi jeg antakeligvis enten skal på jobb, gjøre ærend, være sosial eller i et møte og så på kvelden etter trening. 

Hei, det er mange som shaver seg nedentil, og mange som sier at du kan få infeksjoner, sykdommer og dårlige reaksjoner på det. Hvordan gjør man det? Det er et spørsmål som jeg har lurt på lenge. Jeg lurer også på når man evt. skal begynne m d, og om man burde gjøre det. Hva synes du?

Hei! Så lenge du bruker en ren høvel og er ren bør det nok gå helt fint. Det er nok større sjanse for infeksjoner om man kutter seg, så vær forsiktig! Jeg bruker alltid balsam på området jeg skal shave, så er det viktig å huske på at du skal shave med hårene og ikke mot dem. Jeg synes ikke du bør stresse med å starte barberingen. Gjør det når du føler for det selv, ikke bare fordi resten av jentene i klassen gjør det. Jeg går stadig lenge uten å shave og det er null stress. 

Har du gjort noe med leppene dine ? De ser plutselige så veldig fine og fyldigere ut 😍

Tusen takk, det er 100% mine egne så det var koselig <3. Jeg har ikke gjort annet enn å gjerne klumpene jeg hadde som et resultat av fillers fra 2015.

Hvor har du kjøpt den røde genseren fra? Den var syykt fin❤️

Tusen takk! Den er fra Pieces, kjøpt på Nelly. Du finner den HER.

SKJØRT HER

Kan du ha månedens leser som Annais og de hadde før i tiden ? Hadde vært veldig morsomt å se hvem som faktisk er din faste bloggleser ☺️

Det var en god idé, men da må dere begynne å kommentere med navn <3

Hvem blogger ville du helst byttet liv med?

Angelica Blick! For det første virker hun oppriktig som et skikkelig godt menneske, supersøt og hyggelig. For det andre ser hun AMAZING ut og hun har den kuleste klesstilen jeg vet om på jord. I tillegg virker det som om hun og kjæresten har et helt nydelig forhold og hun reiser jord rundt og lever av blogg og Instagram. 

Baklager hvis det er noe jeg ikke har fått med meg, men har du fått deg kjæreste?

Nei, jeg er fortsatt evig singel haha. Ingen vil være kjæresten min :-(. Haha, neida nå bare tuller jeg. Det er ikke akkurat slik at jeg flyr på dates annenhver dag så på leting vil jeg ikke akkurat si at jeg er. 

Kan du skrive et innlegg om hva man skal/bør gjøre på første date også? 

Ja, så moro! Tusen takk for tips <3

SKJORTE HER / SKJØRT HER

Har du hatt sex etter at du ble frisk fra vaginismen?

Jeg må gjøre en ting klart og det er at jeg ikke er 100% frisk enda! Jeg er mye, mye bedre og det er helt supert. Da jeg var hos gynekologen forrige uke testet hun det og høyresiden min er så godt som frisk, men det er enda en del nervesmerter og strammere muskulatur på venstresiden som jeg må jobbe videre med. Så for å svare på spørsmålet: nei, det har jeg ikke og det kommer jeg nok heller ikke til å gjøre på en stund. Når det skal skje er det utrolig viktig at jeg er trygg på at jeg er frisk og at det vi gå bra. Hvis ikke jeg er det vil jeg antakeligvis stresse og være redd for at det skal spenne seg og gjøre vondt. Da vil det også skje!

Hvordan var det å ha mensen på PH?

De fleste jentene gikk på prevensjon og hadde ikke mensen, men kroppen min og p-pillene ville ikke samarbeide så jeg hadde det en gang tror jeg. Det gikk helt fint, null stress!

Hvilken blogg var den første du leste da du startet å lese blogger?

Ida Wulff og Kristina Andersen! Leser enda begge i dag <3.

Hvorfor sover du ikke naken?

Haha, det hender jeg gjør det også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor høy er du?

Jeg er 168 centimeter. 

Er glad for at det er slutt mellom Sofie og Morten eller lei deg siden de var så fine sammen?

Haha, dere prøver dere altså. Seriøst, nå må dere slutte å spørre meg om noe jeg faktisk ikke har noe med! Sofie har sagt tydelig ifra at hun ønsker tid og rom før hun deler noe mer om forholdet sitt. Da synes jeg dette er en ganske sleip måte å prøve å få ut informasjon på. Hvis du lurer på noe angående Morten og Sofie så må du nesten spørre dem, men akkurat nå synes jeg dere skal høre på Sofie som ber om litt rom og ro rundt sitt eget private forhold. 

Hva tenker du om rasisme?

Tullete, unødvendig og ondskapsfullt. Jeg synes generelt det med å diskriminere andre og mene at noen er mer verdt enn andre er kvalmt. Ingen er mer verdt enn noen andre uansett kjønn, jobb eller hudfarge. 

Hvor mange land har du vært i?

11 tror jeg. Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen, Litauen, Mexico, Spania, Hellas, Kroatia og Italia. 

Hvor har du kjøpt øreringene dine? 🙂 Utrolig fine!

Tusen takk! De er fra Monki. Det er en 3-pakning med forskjellige størrelser. 

SKJORTEKJOLE HER

Hva skal du studere? 🙂

Det kommer an på hva jeg kommer inn på. Jeg har søkt på to forskjellige bachelorstudier, men begge er innenfor mediefag. Jeg får se om jeg kommer inn, haha.

Hei! Gikk forbi deg i stad da du luftet Celine. Du er så nydelig, men du så veldig sliten ut. Hvordan går det med deg om dagen?

Hei <3 Haha, så søt du er. Dette var i går kveld og da var jeg helt forferdelig sliten. Denne uken jeg som dere vet døpt om til helvetesuken. Jeg har hatt alt for mye å gjøre og selv om jeg vanligvis liker fullt kjør så ble det litt mye denne gangen. Jeg gleder meg bare til i morgen hvor jeg endelig kan slappe av og sove ut.

I går var jeg i gang fra halv syv om morgenen. Jeg var ute av døren fra åtte og fikk ikke satt meg ned før jeg var hjemme halv ti på kvelden. Jeg hadde et langt møte på morgenen, så var det rett hjem for å skifte og spise før jeg var på jobb i åtte timer. Deretter bar det rett hjem for å gå en lengre tur med Celine som hadde vært hjemme alene da jeg var på jobb, inn for å lage middag (ble frossenpizza) som jeg spiste samtidig som jeg spilte inn en video med ukens spørsmål. Deretter måtte jeg redigere den og laste den opp på bloggen, men det viste seg at den nektet å laste opp så jeg endte opp med å starte på dette innlegget før jeg endelig satt meg ned i ti minutter før jeg nesten sovnet sittende. Ahhhh, syv timer på jobb i dag så er det helg!

Er du og Sofie like nære venner som dere var da dere flyttet sammen?

Hm… Vi er vel egentlig det tror jeg! Vi kjenner jo hverandre bedre på både godt og vondt :-).

Når fikk du mensen?

Det husker jeg faktisk ikke. Jeg skjønner ikke hvordan alle husker hvor gamle de var da de fikk mensen, jeg har ikke peiling utover at det var på barneskolen en gang.

Vet du hvem som vinner Paradise Hotel?

Ja, det gjør jeg og det har jeg visst en god stund faktisk :-).

Hvilket annet realityprogram ville du helst vært med på?

Definitivt Farmen! Det hadde vært kjempekult. Jeg er jo faktisk oppvokst på gård, så det hadde kanskje ikke blitt så halvgærent. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

27 kommentarer

Siste innlegg