LIVET MITT ER ET LUKSUSPROBLEM

Hola, mine fantastiske lesere! I dag våknet jeg opp blid og fornøyd hjemme i Larvik. En kjapp dusj og en lett frokost senere befant jeg meg på trening. Det er så deilig fordi her ligger senteret rett over gata. Jeg kan faktisk se det fra stuevinduet mitt og da er det plutselig veldig enkelt å komme seg avgårde. Jeg fikk en så utrolig deilig start på dagen så jeg har vært i strålende humør siden det! 

Nå har jeg skrevet meg litt bort, haha. Det jeg egentlig skulle var ironisk nok faktisk å klage litt. Dere skjønner at vi har en tradisjon som vi gjennomfører hver eneste påske. Skjærtorsdag samles vennegjengen i Larvik, alle har med seg noe godt å drikke og vi synger gamle sanger, leker leker og koser oss. Planen er å dra ut etterpå, men jeg har tidenes luksusproblem…

Jeg har med så mye forskjellig klær at jeg ikke klarer å bestemme meg for hva jeg skal ha på. Ikke nok med det, men nå elsker jeg plutselig tre forskjellige hårfrisyrer og klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal gå med i kveld! Det kommer jo litt an på hva jeg vil ha på meg, men igjen – det vet jeg jo ikke!

Ååh, det er faktisk skikkelig irriterende, haha. Jeg måtte klage litt i gruppechatten i stad og da ble jeg bare ledd av fordi det var et såpass luksuriøst problem. Jeg ser jo den, men samtidig så er det faktisk et reelt problem. Det har så mye å si om man føler seg bra eller ikke. Hvis jeg føler meg helt amazing så stråler jeg og det er akkurat det jeg vil gjøre i kveld!

Kan ikke dere hjelpe meg litt når det kommer til frisyre? De heteste alternativene er wet look som jeg hadde på premierefesten til Paradise, dott på hodet og rett hår som jeg har HER, dott på hodet og krøller (som jeg typ alltid går med, men elsker det) eller bare krøller. Hva synes dere jeg er finest med?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

6 kommentarer

Siste innlegg