EN ANNERLEDES ONSDAGSKVELD

ANNONSE – inneholder annonselenker til BikBok og Nelly

God formiddag, folkens! Jeg stod opp av sengen for en liten time siden og har akkurat slukt en kopp kaffe for å komme i gang. I dag lot jeg nemlig meg selv sove uten å ha på vekkerklokke, rett og slett fordi jeg hadde muligheten. Det var ganske godt, særlig med tanke på at vi var ute og hadde det litt moro i går kveld.

Sofie og jeg var invitert på premieren av Stian Blipp Show, woho! Ja, det skrev jeg jo egentlig i går. Vel, det passet perfekt med tanke på at vi har bestemt oss for å bli mer sosiale og benytte oss av de gleder Oslo kan tilby. Derfor dro vi på oss noe tøy, fikk på sminkemasken og busset hele veien ut til Nydalen.

Det viste seg å bli en skikkelig hyggelig kveld! Da vi kom frem møtte vi både på Kristin og Isabelle som også skulle på show. Jeg må jo si at Stian er en utrolig god underholder. Vi koste oss masse gjennom hele showet og det er lenge siden jeg har ledd så mye. Jeg elsker å le! 

Etter showet dro noen av oss videre for å drikke litt til. Det ble med en cider for min del. Jeg var ikke helt i festhumør, men å dra ut for å gjøre kvelden litt lengre har jeg sjelden noe imot. Det var faktisk masse folk ute, kanskje fordi hele showet ble oppfordret til å ta seg en tur ut, haha.

Tenk at det er liv på byen en iskald onsdagsnatt da dere. Det synes jeg fortsatt er litt merkelig, men kult. 

ANDREA: ØREDOBBER HER / JUMPSUIT HER / SKO HER / LIGNENDE VESKE HER
SOFIE: JUMPSUIT HER / LIGNENDE SKO HER

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

11 kommentarer

Siste innlegg