UKENS SPØRSMÅL / VINNEREN AV PH, FLYTTING, FØDE BARN ++

Kjøper du brukte klær eller ting, eller har du noe imot det?

Det gjør jeg gjerne så lenge de er pent brukt! Jeg bruker Tise mye, mest for å selge klær, men jeg kjøper gjerne om jeg finner noe fint. Jeg har også tatt noen runder på Fretex, så jeg er absolutt åpen for å kjøpe brukte klær og ting. Kameraet mitt er for eksempel brukt, det fant jeg på Finn.no. Følg meg gjerne på Tise – @andreasveinsdottir – for å se alt det fine jeg har liggende ute til salgs! Jeg skal rydde klesskapet igjen i morgen så plutselig kommer det mer.

Du er jo fra Larvik. Visste du hvem Haakon Gulla var før dere sjekket inn på PH?

Vi er fra samme sted, men jeg ante ikke hvem han var og han visste heller ikke hvem jeg er. Det som er morsomt er at han og lillesøsteren min faktisk er venner, men det hadde ikke jeg fått med meg da.

Ser at Soph var hjemme hos deg og Sofie. Har dere blitt venner igjen?

Vi hadde en liten prat på premierefesten og ble enige om å slå en strek over ting som har skjedd tidligere. Det er veldig hyggelig, så nå er tonen god!

Kan jeg spørre om grunnen til at du ikke vil føde dine egne barn? 

Det er flere grunner til det. Jeg ønsker ikke å gå gravid fordi det virker utrolig slitsomt og med tanke på hvor ekstremt hormonell og “moody” jeg blir rundt eggløsning- og menstruasjonstider tror jeg egentlig jeg gjør verden en tjeneste av å ikke gå gravid.

Jeg har absolutt ikke et behov for å gjennomføre en fødsel. For å være ærlig er jeg livredd! Jeg har ikke lyst til å gå gjennom det der, aldri i verden. Så mye smerte… Jada, det er sikkert verdt det i etterkant, men nei takk. Det er fordi dere glemmer smerten. Det er grunnen til at man gjør det igjen og igjen. Man tror man husker smerten, men så er det mye verre enn det man tror .

I tillegg er det så utrolig mye som kan gå galt! Nei, jeg vil aller helst få barn via surrogati fordi jeg vil ha et barn som ligner på meg og min fremtidige ektemann (halvt meg og halvt personen jeg elsker, hvor søtt), men jeg kan også gjerne adoptere <3. Jeg har skrevet et innlegg om det HER.

Hvordan har du det?

Helt okei, altså! Det har vært noen uker med litt dårlig energi, av og på med sykdom og litt av hvert. Bortsett fra det er ting bra da <3

Hei! Hvor er kåpen på det første bildet fra?:-)

Den er fra Zara!

Har Kevin fått seg kjæreste?

Hehe, jeg skjønner at dere spør med tanke på det søte bildet han postet på Instagram forrige uke, men dere må nesten spørre han selv <3.

Hva synes du om jakt? Kan du skrive et innlegg eller ett utfyllende svar? 

Jeg kan svare så godt jeg kan her! Nå spiser jeg kjøtt, ikke mye fordi jeg egentlig synes det er litt ekkelt, men litt. Derfor er dette spørsmålet noe jeg har et litt ambivalent forhold til hvis man kan si det slik. Jeg er på ingen måte for jakt. Jeg synes det er utrolig spesielt å ha det moro med å drepe levende skapninger, enten det er en and eller et rådyr. Jeg kunne aldri i mitt liv ha klart å rette et skytevåpen mot noe levende og ta livet av det for moro skyld. Så sånn sett er jeg imot jakt.

På den andre siden synes jeg det er bedre at dyrene kan leve ute i det fri og ha et godt liv fremfor å bli avlet opp i en innhegning eller et fjøs for så å bli mat. Av den grunn synes jeg det er bedre å “jakte sin egen mat” enn å kjøpe kjøtt av dyr som ikke har hatt et fritt og godt liv om dere skjønner. Da har i alle fall dyret hatt en flott og normalt liv i naturen frem til den dør uten å ha vært redd og lidd lenge i forkant, noe mange dyr dessverre gjør. Alle behandler ikke dyrene sine som dritt, men vi ser jo gang på gang at det blir avdekket grove brudd hos enkelte bønder her i landet.

Dette er vanskelig å forklare og jeg er som sagt litt ambivalent her, så ja… Jeg er imot jakt for moro skyld, men jakt heller maten din enn å spis masseprodusert kjøtt fra dyr som kanskje ikke har hatt det så bra. Jeg håper dere forstår hva jeg vil frem til og ikke kapper hodet av meg for å være dobbeltmoralsk, haha. Fordi ja, jeg spiser masseprodusert kjøtt når jeg spiser kjøtt. 

Hvor lenge har du og Sofie planlagt å flytte ut av kollektivet?

Vi har snakket om det ganske lenge faktisk, men det var først her om dagen vi bestemte oss for å si opp leiligheten og ta det derfra.

 

Hvor handler du mest klær?

Det går mest i Zara og Nelly, litt H&M, BikBok, Monki og Mango fra tid til annen. Det er vel de det går mest i nå om dagen. 

Hva heter serien du ser på om dagen?

Den kommer som serietips på bloggen i morgen <3

Kommer Sofie til å flytte med deg om du flytter fra Oslo?

Det vet jeg ikke. Vi har ingenting planlagt akkurat nå.

Blir du fort full?

Det kommer veldig an på dagen, men i det siste så ja. Det holder med et par glass så er jeg i gang.

Kommer du til å savne Morten nå som han og Sofie har pause?

Han bor jo i gata ved siden av her, så jeg ser han sikkert på butikken eller noe haha. 

Hvem bor i den leiligheten du viste frem på snap i går?

Åh, ikke sant den er fin? Jeg ble helt forelsket jeg. Det er Maria, en venninne og min eks-sjef som bor der. 

Hva er ditt beste minne gjennom hele livet ditt?

Haha herregud så følt at jeg må si Paradise Hotel… Men det er så sykt! Så slenger jeg med da en venninne og jeg var en tre uker på Island en sommer og jobbet. Det var også en veldig fin opplevelse.

Hvem liker du best av Isabelle og Martine?

Haha, for et spørsmål. Jeg har ikke tenkt til å velge mellom de. Begge to er kjempefine jenter!

Processed with VSCO with c1 preset

Vet du hvem som vinner Paradise i år?

Kanskje, kanskje ikke ;-). Om jeg gjør det orker jeg ikke si ja for da skal alle mase om hvem det er, men jeg er fortsatt under kontrakt med TV3 jeg, så om jeg røper noe som helst fra denne sesongen blir det en saftig bot på meg. Eller om de gidder å gi sanksjoner da. Ser ikke ut til at de bryr seg om at deltakerne hadde kjæreste under oppholdet og snakker åpent om det i media nå. Var visst flere? Ser liksom ikke poenget med å ha regler om det ikke får konsekvenser om de brytes. Da er det jo null stress for andre å reise til Mexico med kjæreste eller røpe hvem som vinner. Ikke at jeg synes det bør være et krav å være singel, man kan ha det moro og være med på Paradise uansett!

Tre ting du må ha før du starter dagen?

KAFFE, et glass funsaft og allergimedisiner (hehe).

Har du den favoritt i årets PH?

Ja, det har jeg! 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

10 kommentarer

Siste innlegg