NÅR DU GLEMMER AT DU ER STUDENT

God morgen! Nå sitter jeg og venter på at Sofie skal komme. Martine har jo hatt nøkkelen hennes så jeg måtte stå opp nå for å slippe henne inn… Yei. 

Samtidig kan jeg jo si hei fra verdens verste student. For en liten stund siden fortalte jeg dere at jeg har meldt meg opp til to enkeltemner ved universitetet her i Oslo. Vel, det gikk raskt i glemmeboka for å si det sånn. Jeg fikk plutselig panikk da en venninne spurte når jeg begynte på skolen. “Herregud, jeg skal jo studere shit det hadde jeg glemt!”

Vel… Sånn kan det gå når man er distre. Jeg hadde egentlig min første forelesning i dag jeg. Det fant jeg ut for veldig kort tid siden og da hadde jeg allerede avtaler jeg ikke fikk booket om. Wopsi.

Jeg prøver å ikke få totalt panikk over dette fordi det vil ikke hjelpe i det hele tatt, men jeg kjenner at jeg er litt stressa. Altså man kan jo melde seg opp helt til andre februar, så det går kanskje greit, eller? 

Nå husker jeg i hvert fall at jeg er student igjen haha, så neste uke skal jeg på min første forelesning for året! Det blir spennende og veldig skummelt, men det går helt sikkert fint. Håper jeg.  

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

24 kommentarer

Siste innlegg