NÅR DU GLEMMER AT DU ER STUDENT

God morgen! Nå sitter jeg og venter på at Sofie skal komme. Martine har jo hatt nøkkelen hennes så jeg måtte stå opp nå for å slippe henne inn… Yei. 

Samtidig kan jeg jo si hei fra verdens verste student. For en liten stund siden fortalte jeg dere at jeg har meldt meg opp til to enkeltemner ved universitetet her i Oslo. Vel, det gikk raskt i glemmeboka for å si det sånn. Jeg fikk plutselig panikk da en venninne spurte når jeg begynte på skolen. “Herregud, jeg skal jo studere shit det hadde jeg glemt!”

Vel… Sånn kan det gå når man er distre. Jeg hadde egentlig min første forelesning i dag jeg. Det fant jeg ut for veldig kort tid siden og da hadde jeg allerede avtaler jeg ikke fikk booket om. Wopsi.

Jeg prøver å ikke få totalt panikk over dette fordi det vil ikke hjelpe i det hele tatt, men jeg kjenner at jeg er litt stressa. Altså man kan jo melde seg opp helt til andre februar, så det går kanskje greit, eller? 

Nå husker jeg i hvert fall at jeg er student igjen haha, så neste uke skal jeg på min første forelesning for året! Det blir spennende og veldig skummelt, men det går helt sikkert fint. Håper jeg.  

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

24 kommentarer
  1. Den koppen du viste frem på Snapchat, hvor er den fra? 😍 Ha en nydelig dag, fine deg! Håper verden smiler like mye til deg, som det du smiler til verden. Du er unik og vakker, husk det! ♥️

  2. Bryr meg ikke særlig om at du la ut at du tok spøyte i leppa, men hvordan tenker du at det er et godt forbilde? Som sagt jeg brud meg ikke og har ingen tanker om dette<3

  3. Haha, skikkelig motivert student😂 Hva skal du gjøre med leppene dine? Skal du ha større?? Syns du har helt perfekte lepper fra før jeg..:) Kan du legge ut bilde av leppene dine før du noen gang hadde fylt noe i dem??

  4. Du har såklart lov til å gjøre akkurat som du vil. Men å kalle deg selv et forbilde etter du legge ut en snap der du «fikser» på leppene dine der mange 10-13 åringer ser på, er ikke et FORBILDE. Et godt forbilde skal ha god inflytelse på dei unge som følger deg på bloggen. Det er mange unge som følger deg. Men et forbilde er nelson mandela eller rosa parks. Noen som gjør en forskjell med de serriøse tinga, Ikkje å gjøre en endring med kroppen.☺️☺️

  5. Hahah, flink student assa❤️💕😂 det er jo lett og glemme😘 love you, fine andrea💎 stå på videre og kos deg med det🥥kan du ha en «Q and A» på YT?💕

  6. Ja nå vet jeg hva du skulle gjøre med leppa di:) Du viste på et bilde på bloggen din at det var sprøytet ganske skeivt, at på ene siden var den større enn på andre siden. Så det er det du har fikset på nå.😉 Håper det ble bra, du må vise resultatet:) Jeg må bare si at du er en av de som har de mest naturlige og fineste leppene jeg har sett,som har fylt noe i leppene sine.. Stinablogg og Kristine i bloggtoppen ser også veldig naturlige ut:)👌👌 Sofie-Caroline og Martine Lunde er kjempeheldige som har så perfekte lepper naturlig:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg