NÅ ER DET SALG PÅ VIPPESERUMET JEG BRUKER

ANNONSE – alle lenker er annonselenker

Jeg har allerede skrevet om Komorebi og hvordan dette vippeserumet reddet vippene mine etter et halvt år med vippeextension. Dere kan lese det innlegget HER. Nå vil nevne det igjen fordi kampanjen som gir dere hele 60% rabatt på serumet snart er over!

Frem til og med 31. desember kan dere kjøpe serumet for kun 199 kroner på Nelly.com. Serumet er superenkelt å påføre. Du bruker det akkurat som du ville gjort med en dipliner og legger det lang vippekanten hver kveld. Bruk serumet i en måneds tid for å se resultater og så kan du bruke det annenhver dag eller ta en pause om du synes vippene har blitt lange og sterke nok. 

Dette er en perfekt gave å gi til en venninne, søster, kusiner, mor eller en annen kvinne i livet ditt! Jeg synes jo dette er en typisk gave som er perfekt å gi til den som har alt. Man får aldri nok av hud- og kroppspleie og hvem ønsker seg vel ikke sterke og lange vipper helt naturlig? Bare se så fine vippene mine ble etter å ha brukt serumet i litt over en måned! 

Hvis dere er usikre på produktet anbefaler jeg dere å ta en titt i kommentarfeltet under produktbeskrivelsen hos Nelly HER. Der kan dere lese om alle som deler sine erfaringer om produktet og som meg er de aller fleste veldig fornøyd! Jeg leser alltid tilbakemeldinger fra kunder før jeg kjøper et produkt uansett hvor og hva det er. 

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg