KONKURRANSE – VINN DITT HELT EGET SETT

Det er snart ferie for min del og jeg blir i ekstra godt humør av å tenke på at jeg har fri i to uker i det klokken blir 17.01 i dag. Vi skal ha sommerfest med go´gjengen, og feire alt som er bra i livet vårt og at Maiken har fått seg ny leilighet. Jeg gleder meg skikkelig til å se den, og bare til å møte alle sammen igjen og ha det moro.

Jeg tenkte også å dele ut en sommergave til en av dere heldige lesere! Jeg er veldig glad i undertøy, noe som ikke er rart etter å ha jobbet med det i to år. Jeg gikk fra å eie tre bher og ikke bry meg det minste til å ha skuffer og skap fulle av fine bher og undertøysett. Triumph har veldig god kvalitet og masse fint å velge mellom, og jeg er så heldig at jeg får lov til å dele ut et gavekort hvor en av dere kan vinne et helt valgfritt sett fra Triumph! Det er masse fint i butikken nå, blant annet en ny kolleksjon som heter Amourette Spotlight. Jeg har fire av den ene av to bher i denne serien, og det er oppriktig min absolutte favoritt. Nå finnes den i en kjempefin lys oransje farge, og den er så søt! I tillegg har den kommet i en tynn spileløs blondeversjon som er helt nydelig. Dette er bare en av mange serier du har å velge mellom om du vinner gavekortet. Jeg har blant annet denne bodyen i en annen serie, og jeg bruker den hele tiden!

Alt du trenger å gjøre for å delta er å gå inn på Facebooksiden min HER, like, kommentere og dele innlegget så er du kanskje den som får komme innom og hente ut ditt helt eget, superfine undertøysett!

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg