10 FUNFACTS OM MORTEN

Morten er faktisk det rareste mennesket jeg kjenner, sånn vi jeg ser bort fra Emilie. Sorry, Emilie. Da jeg først møtte han trodde jeg at han var veldig rolig, ordentlig snill, men kanskje litt kjedelig og ikke den morsomste å henge med. Det viste seg at jeg tok grundig feil fordi han er virkelig et av de morsomste menneskene jeg vet om. Da jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med funfacts om Morten lo jeg godt, her er det nemlig mye å hente haha. Jeg tenker vi kjører en god blanding av facts og funfacts.

🌸 Morten har hatt to kjærester før meg og flyttet faktisk inn med en av dem. Det gikk riktignok ikke så bra og han flyttet hjem etter rundt tre måneder. Så vi får se hvordan det går neste måned når vi har bodd sammen i tre måneder, haha.

🌸 Han har i en alder av (snart 27) så vidt vasket en eneske klesvask. I følge han selv har han kanskje satt på en vask eller to når moren hans har vært på ferie. Ikke en gang da han bodde alene vasket han de selv. De ble sendt hjem til moren hans som vasket for han, hehe. Så dere kan jo gjette hvem som vasker klær hjemme hos oss 😉

🌸 Etter videregående dro han til Bali hvor han studerte idrett i tre måneder fordi han var usikker på hva han ville studere. I løpet av tiden havnet han på sykehus etter en tur på byen. Det var et arrangement med alle skolene på det stedet og det var fri bar. Vi vet jo hvordan det kan gå, hehe. I løpet av kvelden var det ei jente som viste stor interesse for denne sjarmøren av en sørlending, men han var ikke like gira. I et forsøk på å komme seg unna fikk han en kompis ti å være anti wingman, men da han skulle gi Morten en liten dytt for å få han unna jenta gikk det ganske dårlig. Morten endte opp med på faceplante midt på dansegulvet og da han reiste seg fosset blodet var et dypt kutt over øyet. Han endte opp på sykehuset hvor han ble sydd i en time, og det viste seg at hele anti wingman prosjektet gikk til helvete for gjett hvem som ble med på sykehuset? Jo, jenta han ville komme seg unna hahaha. Jeg dør, det er så karma.

🌸 Mortens drømmeyrke er artist. Han la ut verdens søteste story på Instagram for en liten stund siden, haha. Han tagget en Eurovision artist og skrev at om han selv hade vært artist så ville han vært akkurat som han. Jeg dør, så skjønn. Morten skulle nok mer enn gjerne vært med i Melodi Grand Prix så om noen trenger en halvgod korist eller sceneunderholdning så rop ut, Morten stiller opp!

🌸 Han er en aktiv vannsklier og har deltatt i de fem siste Norgesmesterskapene. Han har enda til gode å gå helt til topps, men det er fortsatt ganske moro! Jeg var med og så på sist og det er faktisk overraskende gøy å se på også.

🌸 Apropos sport. Morten er en skikkelig sportsidiot. Han sykler, spiller litt tennis, løper maraton, har spilt fotball i mange år og går mange mil på ski. I tillegg trenger han hele tiden. Det er ikke nok å bare utføre sporten, han skal aller helst få med seg alt som sendes av dette på tv også. Dere kan jo tenke dere hvor koselig vi har det på skitur. Det blir ikke noen småturer der, nei. Aller helst skal vi gå to mil, opp på et fjell og slite oss ut. Jippi.

🌸 Eurovision. Da Morten sa han var Eurovision fan tenkte jeg “jaha, det også ja.. Vannsklie og Eurovision, den er grei”, men gjett hvem som har blitt hekta? Selvfølgelig meg. Ikke i like stor grad som Morten da. Han følger med på alle bidrag som blir klare for Eurovision, har historien til artisten klar, ser på filmer som kommer ut, hører på lydprøver og følger med på bettinglister. Full kontroll.

🌸 Morten er vanligvis veldig rolig, men han får utløp for sinne sitt når han kjører bil eller snakker om politikk. Da blir han så utrolig hissig, haha. Det er kjempemoro. Jeg tror han samler all irritasjonen fra hverdagen og får den ut ved de to anledningene. Helt greit for meg altså.

🌸 I løpet av hans tid her på jorden har han jobbet på bensinstasjon, som lærervikar, han har trent Giv Akt jenter 16 i fotball, jobbet som landmålerassistent, tatt et semester med markedsføring, undervist fast i naturfag i ett semester på niendetrinn og nå studerer han til å bli lektor! Ser det for meg allerede. Morten med manbun og kaffekoppen som underviser i tysk. Det blir gøy!

🌸 Småfakta som fortjener å være med: Morten elsker boyband og det er derfor vi skal til Manchester for å se Westlife live. Han trenger minst en energidrikk om dagen for å fungere og bruker sikkert 1/3 av lønningen på Nocco oh Heat. Han har hatt langt skjegg (ikke et vakkert syn) og kort hår. Legger ved bilde av sistnevnte så dere har noe å kose dere med, haha. Hva synes dere?

 

19 kommentarer

Siste innlegg