DISSE MATVARENE MÅ JEG HA PÅ KJØKKENET

Forrige uke var et rent kaos, noe som resulterte i at jeg helt glemte å handle mat før helgen. På søndag åpnet jeg kjøleskapet for å finne en yoghurt, litt melk og en avokado. Ikke så veldig mange alternativer der, nei. I går fikk jeg heldigvis handlet inn og fylt opp kjøleskapet igjen. Vel, ikke fylt opp for så mye handlet jeg ikke. 

Det går mye i det samme og så lenge jeg har Cottage Cheese, egg, havregryn, melk, Yoghurt og banan så har jeg mange alternativer til hva jeg kan spise. Det er utrolig hvor mye forskjellig man kan lage ut av så lite. Pannekaker, havregrøt, havregryn med melk, Cottage Cheese med yoghurt og banan, ren Cottage Cheese, ren yoghurt. Det er sikkert mye mer også som jeg ikke kommer på! 

Når det kommer til middagsmat så har jeg faktisk fiskepinner, pølser, karbonadedeig og kyllingfilet i fryseren. Jeg tror egentlig ikke den kyllingen kommer til å bli spist. Jeg er veldig lite glad i kylling, men har pleid å bruke det i wok eller gryter, men nå som jeg har oppdaget filetbiter som er en vegetarisk erstatning så bruker jeg heller det! Mye bedre. 

Hva må dere alltid ha i kjøleskapet?

 

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER

22 kommentarer
    1. Jeg må alltid ha en eller flere bokser makrell i tomat. Det er jo kjempesunt siden det dekker dagsbehovet for omega 3. Så jeg må alltid spise minst ett knekkebrød med det på. Må også ha gulost i kjøleskapet. Jeg må vite at den er der selvom jeg nesten aldri spiser noe med ost😂Fikk veldig lyst på cottage cheese nå med syltetøy😀Skal kjøpe det i morgen❤️❤️

    2. Så mye godt! Jeg er et skikkelig brød/knekkebrød-menneske, så her i kjøleskapet må det være skinke, ost, egg og makrell i tomat 🙂 Og melk, ikke minst! Hva med å lage kyllingtaco? 😀

    3. Hei 🙂 jeg spurte om hvilken type foundation du bruker og hva slags renseprodukter og fuktighetskrem du bruker, fordi jeg synes du har så fin sminke og hud. Vet ikke om du har svart, men jeg husker ikke hvilket innlegg jeg kommenterte på haha .. håper du kan linke til innlegget eller svare på nytt 😀

    4. God morgen 🙂 pleier du og sjekke hvem bloggleseren er så lenge han eller hun ikke er frekke eller nedlatende. Eller er du en blogger som tenker at det ikke har noe å si hvem bloggleser er så lenge han eller hun ikke gir deg grunn til å gjøre det ?

    5. Anonym: Jeg får ikke sjekket hvem noen er med mindre de skriver fullt navn, og da har et unikt navn så jeg ikke får opp femten andre med samme navn 🙂 Men jeg pleier ikke sjekke ut det, nei med mindre de har en blogg de lenker til. Da hender det jeg trykker på den! Jeg vet hvem noen av de faste er for eksempel 😀

    6. Hvis man absolutt ikke vil ha kjøtt, ser jeg ikke poenget med erstatninger som utgir seg for å være det. Da gir man litt uttrykk av at man savner det. Men for all del er det jo sikkert bra for miljøet og det der 🙂

    7. Anonym: Jeg har ikke noe behov for å ikke spise kjøtt, men synes det pålegget der er mye bedre en typ skinke og servelat 🙂 Liker smaken myyyyye bedre! Spiser kjøtt jeg, elsker burger for eksempel 😉

    8. ??Hvis man absolutt ikke vil ha kjøtt, ser jeg ikke poenget med erstatninger som utgir seg for å være det. Da gir man litt utrykk av at man savner det??
      HAHA. Her er det noen som er litt lite reflektert tror jeg. Evnt veldig ung.
      Ofte er det slik at de som velger bort kjøtt, ikke gjør det fordi ikke liker smaken, MEN fordi de ønsker å verne om miljøet, dyrene våre eller egen helse.
      Har vært vegetarianer i 12 av 26 år og spiser ikke kjøtt fordi det er ekkelt å spise kroppen til noen andre, og jeg setter alle dyr på lik linje med mennesker i verdi.
      Jeg bruker likevel fake-kjøttdeig, fake-kyllingfilet, fake-kjøttboller etc.
      Blir i tillegg enklere for ikke-vegetarianere å gjøre fine valg for dyr og miljø, når det finner alternativer som faktisk er bedre enn kjøtt også 🙂
      Synes det er fint du velger litt mer vegansk/vegetarisk mat jeg, Andrea <3 du er med å gjør en forskjell.
      Tips; bruke vegetarpåkegget i speltlompewraps, med fks. smøreost, ruccola, paprika og purre 😋

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg