VIDEO / JEG KJØPER ALT MORTEN VIL HA

Wæææ, i går spilte vi inn en ganske spennende video. Morten og jeg dro på Sørlandssenteret med en avtale om at jeg skulle kjøpe alt Morten ville ha, med forbehold om at han klarer å gjette riktig pris. Jeg kan avsløre at det ble svindyrt!

Husk å abonnere på kanalen vår HER!

12 kommentarer
  1. Tror det er noe feil med video-innstillingene inne på bloggen din. For videoene dine blir kjempesvære på mobil nå.

   Det kan derimot fikses veldig lett. For inne på blogg.nos kontrollpanel finnes det en egen side for Youtube-innstillinger. Der inne finnes det en egen firkant som gjør at så fort man har haket av den så vil alle fremtidige Youtube-opplastninger til blogg.no vises som de skal på alle type plattformer 🙂

  2. Det er hårreisende å fremme en sånn forbrukskultur. Vi bruker og kaster ENORME mengder klær og ting hver dag, mens mange ikke en gang har råd til mat på bordet. Att på til har vi en verden som er på vei til å brenne opp, og en stor grunn til dette er klesundustrien og forbruket vi har, foreksenpel i Norge.

   Vær så snill å fokusere på posetive ting vi kan gjøre for miljøet vårt, og får andre. Ikke bare lah en video fordi det er gøy. I tillegg for du alle oss (som nok er sånn cirka alle) som ikke har råd til å bruke 12000 kr på en youtube-video til å føle oss dårlig, fattig og under-klasse fra deg.

   Håper du fremover setter økt fokus på klima og miljø på bloggen! Det er våres alles fremtid.

  3. Hei! Vi svarte deg på Youtube, så tenker det holder. Når det kommer til å ha råd til å bruke 12 000 kroner på en tv, så er det bare å jobbe hardt til du når dine mål. Hvis det ikke er å bruke 12 000 kroner på en tv så er det heller ikke noe å føle seg dårlig, fattig og under-klasse over.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg