VI HAR IKKE MØTTES PÅ TO ÅR

Reklame | annonselenker nelly

jakke her / body her / bukse her

Hei og god søndag fineste dere! Hvordan har dagen vært så langt? Her er det helt nydelig vær. Så frisk luft som an får i Oslo sentrum og jaggu har ikke sola tatt turen frem. Det er perfekt turvær så jeg gleder meg til Trulte, en venninne og jeg skal ut på tur om en times tid. Så langt har dagen gått til vasking, bytting av sengetøy og en liten luftetur med Trulte. Jeg skal straks lage meg en deilig havregrøt og en kopp kaffe, men først ville jeg titte innom her for å si hei og dele litt fra gårsdagen.

Jeg møtte fine Isabelle for en liten frokost-date! Det var så koselig. Vi har faktisk ikke sett hverandre på evigheter. Tror faktisk forrige gang må ha vært to år siden nesten? Vi har hatt kontakt på sosiale medier da, men det var koselig å faktisk se hverandre igjen og ta en liten update på hverandres liv. En skulle tro man visste alt, men selv om begge lever av å dele så er det ikke alt vi deler med offentligheten, haha.

Stedet vi egentlig skulle møtes var stengt på grunn av corona, men det ble Espresso House. Jeg synes det rundstykket med brunost der er så sykt godt! Har dere smakt det?

Isabelle hadde faktisk med en gave til meg! Hun har laget sitt eget duftlys, hvor kult? Så jeg fikk et i gave, så koselig ❤️ Det må jeg si, Isabelle imponerer meg skikkelig. Hun får til så mye kult helt på egenhånd! Hun har realitypodden, lanserer masse eget merch og står på. Imponerende!

Vi satt og skravlet i noen timer før vi benyttet anledningen til å få noen bilder begge to. Det er ikke ofte man henger med noen som gidder å stå i evigheter og knipse til man er fornøyd 😅

En veldig koselig start på lørdagen min altså. Resten av dagen gikk til tur med Trult, jobbing, se ferdig Bridgerton på Netflix, lage hjemmelaget pizza (nam) og se på The Voice. Veldig spennende!

Nei, nå er jeg så sulten. Det er bare å få i seg frokosten så blogges vi senere i dag§!

8 kommentarer

Siste innlegg