UKENS SPØRSMÅL

Kan vi få housetour når dere flytter inn i ny leilighet?

Ja, 100%. Jeg gleder meg så til å finne vårt nye hjem, vise dere hvordan det ser ut når vi flytter inn og ikke minst når vi gjør det til vårt eget. Klarer nesten ikke vente, er så gira. Vi lager forresten også flyttevlog og skal filme når vi eventuelt havner i en budrunde og til slutt kjøper, så det blir spennende!

Hva kommer du til å savne mest med Kristiansand?

Åh, det er så mye faktisk. Jeg tror nesten jeg må lage et helt innlegg om alt fordi jeg elsker Kristiansand. Det er en nydelig by som jeg absolutt kan se for meg å flytte tilbake til når jeg blir eldre og vi skal kjøpe noe større, typ hus. Det er så vanskelig å velge en ting, men jeg kommer til å savne viben i byen og det at det er en liten by, men har alt man trenger. Det er så koselig her, så mye digg mat, gode restauranter, fine butikker og kort vei til masse skog og turområder.

Har du noen gode pakketips?

Gode pakketips til flytting: merk ALT, blir så mye lettere når du skal pakke ut. Begynn tidlig, pakk ned alt du ikke bruker og for all del – kvitt deg med alt du ikke har brukt det siste året (gi til bruktmarked, venner og familie, selg ting, gi bort gratis på Finn og hiv i containere). Pakk klærne dine i søppelsekker, og pakk det som henger på hengere fordi det er sykt digg når det skal pakkes opp.

Pakketips til reise: Pakk det nødvendige, ikke masse ekstra. Pakk antrekk, ikke plagg. Altså du pakker et antrekk til hver dag + kveldsantrekk og pakk kun ett alternativ ekstra. Det har reddet meg mange manger. Bruk reisestørrelser, her sparer du mye plass og vekt – hell eventuelt over ting i små flasker og legg i små krukker.

Hvis du måtte velge ett par sneakers som går til alt, hvilke hadde du valgt?

Jeg synes enkle hvite platform sneakers går til absolutt alt så det hadde jeg gått for. Jeg leter enda etter det perfekte paret, men jeg har brukt disse i nesten hele år og de er ganske gode.

Hva er høstmys for deg?

Det er en deilig tur i nydelig høstsol, etterfulgt av en kveld med masse tente lys, en koselig film på tv, kakao og god mat.

Hvordan kom dere på navnet Trulte?

Det var det Morten som kom på. Han kalte egentlig meg for det hahah, så tror det er et navn han liker 😅

Hva blir mest spennende/gøy med å flytte til Oslo?

SÅ MYE! Jeg gleder meg skikkelig og kjenner at det faktisk blir som å komme hjem. Det morsomste blir å bo i nærheten av mine nærmeste venner og henge masse, ha vinkvelder, spillkvelder, dra ut og spise og “ta igjen det tapte”. Det blir veldig spennende å få en ny leilighet og gjøre den til vår egen, så blir det spennende å se hvordan Trulte takler overgangen til Oslo-livet, hehe. Morten også forsåvidt. Nei, jeg gleder meg sykt mye og tror det blir ordentlig bra.

Hvor i Oslo er drømmeleiligheten/hvor vil dere helst bo?

Altså hvis jeg hadde hatt ubegrenset budsjett så hadde drømmeleiligheten vært en stor toppleilighet på St. Hanshaugen med høy takhøyde, stukkatur, originale tregulv, åpne løsninger og lyse farger med walk in, haha. Jeg er veldig glad i St. Hanshaugen og det området der så jeg vil aller helst bo i nærheten der i hvert fall, men jeg er absolutt åpen for å se rundt over store deler av Oslo.

Kommer du til å dra til Kristiansand på besøk etter at du flytter?

Ja, det gjør jeg garantert. Pappa bor jo der, jeg har to veldig gode venninner der i Maren og Ida og Mortens familie bor jo bare en time lenger sør så vi kommer definitivt til å ta en del turer dit etter vi flytter.

Hva gjør du nå om dagen?

Du nå går det veldig mye i flytting, pakking, kasting, leting etter leilighet og alt det der. Jeg er helt lost faktisk og vet omtrent ikke hvilken dag det er, haha. I tillegg til det så er det jo jobb, litt trening, tur med hund, sosialisering og hverdag.

Hva burde man si hvis man vil be noen ut på date?

Gøy!! Jeg er ikke veldig god på dating og er veldig sjenert, men jeg ville forslått å gjøre noe konkret. Typ, “vil du være med ut for å ta en øl?” eller “har du lyst til å bli med på denne konserten?”. Noe konkret så man faktisk kan avtale der og da, at det ikke bare bli med praten. Her må andre også gjerne dele forslag i kommentarfeltet så kan vi hjelpe hverandre 😀

Når får vi vite hvorfor du takket nei til studieplass?

Nå! Sorry, det har jeg helt glemt. Da jeg fikk det tilbudet hadde vi allerede begynt å leke med tanken om å flytte til Oslo, og selv om ingenting var bestemt så ville jo jeg gjerne at vi skulle det og valgte derfor å ikke takke ja til en studieplass i Kristiansand.

7 kommentarer

Siste innlegg