UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

Genseren er fra NLY, men utsolgt.. Buksen finner dere her.

Får du mye hat og stygge kommentarer?

Nei, heldigvis ikke. Jeg får som regel veldig hyggelige kommentarerer eller saklige spørsmål. Selvfølgelig dukker det opp noe i ny og ne, men jeg er veldig heldig som får såpass lite. Så takk til dere ❤️

Kommer det flere treningsvideoer?

Kanskje det! Hvis dere vil så kan det være det altså. Vi filmet masse i slutten av fjoråret som vi glemte helt bort.. Kanskje vi kan finne frem de klippene og lage noe av det også.

Hvor mye tjener du på YouTube?

Hehe, det er ikke mye. Det varierer veldig fra måned til måned, men det er ikke snakk om de store summene. Forrige måned fikk jeg vel utbetalt rundt 700 kroner før skatt. Det var riktignok det laveste noen gang typ, men store summer er det aldri.

Tar du ofte fri fra jobb?

Nei, men jeg skal bli flinkere på det. Det er liksom alltid noe man kan gjøre og jeg liker å få det gjort. Så er det sånn, “ja, men jeg kan jo lage noen swipe ups” eller “kanskje vi skal filme dette”, “her var det fint her må jeg ta bilder”. Det er også en jobb hvor det skjer noe nesten hver dag. Det er annonser i helgene også, det renner inn mail på både lørdag og søndag så det er ikke så lett å ta fri med mindre det er planlagt i forveien eller er en dag jeg vet at det ikke skjer noe som helst viktig. Det går jo selvfølgelig, men det er nok litt uvant å legge fra seg alt når man er vandt til å alltid gjøre litt haha.

Hvis du skulle bodd i en annen by enn Kristiansand, hvilken hadde du valgt?

Definitivt Oslo. Det er der jeg har vennegjengen min, har bodd der tidligere og trives veldig godt der.

Hvordan tørre å starte som influenser, har du noen tips?

Hm.. Jeg vet faktisk ikke hvor lett det er å bare starte som influenser. Det tar nok litt tid å bygge opp et stort nok publikum, men jeg tenker jo at det bare er å starte. Du må tørre å satse på sosiale medier og det er kanskje greit å velge seg en plattform først hvor du satser 100%, for eksempel Instagram eller YouTube. Du kan selvfølgelig gjøre alt, men det er kanskje lurt å ha hovedfokuset på en platform så følger det andre fort med om du begynner å vokse. Det er bare å hoppe i det altså. Jeg har slettet sikkert 3-4 blogger gjennom årene fordi jeg synes det var flaut om noen jeg kjente leste det, haha. Og da går det jo trått, så hopp i det og gjør din greie!

Vil dere ha en hund til?

Nei, det holder i massevis med en og det er vi veldig enige om ☺️

Hva er dine hverdagsgleder?

Åååh! Det er å våkne av meg selv rundt klokken åtte og føle meg uthvilt. Da blir dagen garantert bra! En lunsj ute eller en takeaway kaffe er en stor hverdagsglede for meg. Det er en deilig hverdagsluksus. At det er sol og frisk høstluft, gjerne mens jeg går tur i skogen. Tilbud på Pepsi Max, haha.

Når kommer det ny matvideo?

Det kommer i morgen så følg med! Vi testet sååå mye spennende. Denne blir sykt bra, så abonner gjerne på kanalen vår her og trykk på den lille bjella så får du beskjed når videoen kommer ut.

Det ser ut som du bestemmer alt om Morten og er skikkelig streng. 

Ja, han har innetid og får ukepenger 😉

Bjeffer Trulte noe? Aldri hørt en lyd fra henne, er det en stille rase?

Nei, hun bjeffer typ bare i søvne haha. Hun er ikke en bjeffer, rett og slett. Tror i utgangspunktet ikke det er en stille rase, men har hørt om både stille og høylytte shelties. Det går nok mer på personlighet tror jeg. Trulte er jo veldig rolig.

Har du noen reiseplaner fremover?

Jeg skal til Stavanger i begynnelsen av oktober. Det er det eneste som er bestemt, men jeg leker litt med tanken om en tur til Nord-Norge senere i høst. Må se litt hvordan ting blir.

9 kommentarer

Siste innlegg