UKENS SPØRSMÅL

Hvor kjøpte dere Trulte?

Vi kjøpte henne fra Sorma Kennel i/ved Elverum! Utrolig fornøyd og hvis jeg skal ha sheltie igjen så skal jeg ta det via dem. Utrolig fine hunder og da vi var der på besøk så vi hvor nære de var hundene sine og hvor godt de behandlet dem. Trulte er fantastisk fin og det er nok en blanding av “barndommen” der og tiden hos oss, pluss personlighet selvfølgelig. Vi fikk masse tips og gode råd da vi var der, og de brukte lang tid med oss da vi hentet henne. Anbefales på det sterkeste!

Hvordan går det med salg/kjøp av leilighet?

Det går trått med begge deler, haha. Jeg har ikke funnet noe nytt som frister i Kristiansand, noe som er like greit fordi vi har ikke fått solgt enda. Vi har hatt to gode visninger, men dessverre ikke noe bud enda. Heldigvis har vi god tid, ingenting er kjøpt og vi må ikke selge så det er bare å smøre seg med tålmodighet til den rette kjøperen dukker opp 🙂

Hva tenker du om to uker treningsfri pga. operasjon, noe å stresse over?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare her, hehe. Altså hæ? Nei? SELVFØLGELIG IKKE. Hvorfor i all verden skal man stresse over å ha treningsfri i to uker? Nei, nei, nei. I hvert fall ikke etter en operasjon! Følg legens råd, ikke stress og tren for tidlig så du gjør vondt verre. Jeg kan fint gå flere uker uten trening uten å stresse, hehe.

Hvordan går livet nå? Har du det bra?

Jeg er så full av energi og motivasjon etter ferien! Det var sykt digg. Jeg har forelsket meg litt i nye steder, kost meg masse, fått koselig kjærestetid, fått vært kreativ, utfordret meg selv på veldig mange måter og hatt det så bra. Håper jeg kan fortsette på den bølgen i lang tid fremover!

Hadde du mange dyr som barn?

Ja, det hadde jeg. Jeg er oppvokst med dyr fra jeg var liten. Vi bodde på gård til jeg var ca åtte om jeg ikke tar helt feil og hadde kaniner, kuer, griser, høner, marsvin, hund og katt i løpet av den tiden. I senere tid har vi hatt hund, kanin og katt hjemme 🙂

Kunne du tenkt deg å være med på Singletown?

Altså nå måtte jeg Google, haha. Så mye følger jeg med! Ehm, jeg tror kanskje ikke det er noe for meg nei. Slik jeg forstår det er det en slags erstatning for Ex on the beach? Noe jeg aldri kunne vært med på, så tror heller ikke dette er noe for meg altså.

Hvilken sesong synes du er den beste av Paradise Hotel?

Jeg likte den med Kristin og Dennis veldig godt! Samme med sesongen med Isabel, Pierre, Martine og Sara. Synes de to er de beste.

Hvilke wax strips bruker du nedentil?

Jeg bruker hårfjerner med sukker i salong 🙂

Hva er dine beste tips mot gresspollenallergi?

Godt spørsmål. Flere som dør om dagen, eller? Det er grusomt! Tips nummer en: ikke slå opp telt på en gressplen. Gjort den feilen, ja… Jeg pleier å dusje kroppen morgen og kveld, bytter sengetøy oftere enn vanlig (putetrekk typ hele tiden), vasker håret mer enn normalt, tar allergimedisiner, øyedråper er særlig godt for meg om dagen. Så bruker jeg eye pads under øynene for å kjøle ned. Det føles veldig godt.

Pepsi Max eller Cola?

Pepsi Max! Jeg lever på Pepsi Max og liker ikke Cola.

Hvor mange skritt går du i løoet av en dag?

Det varierer ekstremt mye! Nå fokuserer pulsklokken min på aktivitetsnivå i prosent og ikke skritt som hovedmål, noe jeg synes er veldig mye bedre. Så jeg pleier å ligge på alt fra 70% til 200%. Alt etter dagen. Det kan også være lavere (i går hadde jeg for eksempel 40% og andre dager er det mer, som da jeg gikk den grusomme fjellturen i Hoddevik hvor vi gikk oss bort og gikk i fem timer haha) Gjennomsnittet er kanksje på 120% tenker jeg. Hva det er i skritt aner jeg ikke.

Hva bruker du mest penger på i hverdagen?

Mat. Definitivt mat. Luksus for meg er å kunne gå på matbutikken og kjøper akkurat det jeg vil uten å måtte tenke over prisen. Det gjør jeg kanskje litt for ofte med litt for mye glede, haha. Så er jeg heller ikke fremmed for å ta med takeaway lunsj eller spise ute. Så verdt det.

Hadde du noen planer i sommerferien som ble avlyst?

Jeg hadde heldigvis ikke lagt så alt for mange planer. Så langt er det kun Hellas-turen jeg skulle på i slutten av mai som ble avlyst. Vi hadde uansett planer om en roadtrip i Norge, noe vi fortsatt fikk til. Dette var også det første året på lenge hvor planen var å droppe Stavernfestivalen, så det ordnet seg jo greit uansett. Så nei, heldigvis ikke så mye 😀

Hvordan ser en typisk treningsuke ut for deg?

Alt sånn synes jeg er vanskelig å svare på fordi det varierer ekstremt mye. Alt av matvaner, aktivitet og trening er forskjellig fra dag til dag og uke til uke. Jeg følger ikke noe system på noe som helst hehe. Jeg kan gi et eksempel fra forrige uke. Da hadde jeg en PT økt på mandag, en løpetur på torsdag og PT økt på fredag igjen. Så gikk vi en tur på lørdag.

Eier du og Morten like mye av leiligheten?

Jepp, her er det 50/50.

Skal du reise til syden i sommer nå som det åpner opp?

Nei, absolutt ikke! Sist jeg sjekka frarådes fortsatt alle reiser til utlandet som ikke er nødvendig og syden er ikke akkurat en nødvendighet selv om det er deilig. Jeg blir i Norge frem til myndighetene gir grønt lyst til noe annet. Nå føler jeg det er oransje 😉

Kan du kjøre båt?

Nei, men jeg har veldig lyst til å ta båtførerprøven! Det hadde vært så gøy og hvis vi blir boende i Kristiansand i mange år hadde det vært en drøm å ha egen båt.

Hvor mye shopper du for i måneden uten spons?

Igjen, alt sånt varierer. Noen måneder kjøper jeg ingenting, andre måneder kan jeg kjøpe fire kjoler. Det er vanskelig å gi noe ordentlig svar på dette, beklager det altså.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg