UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

GENSER HER / BUKSE HER

Hva hadde du i snitt da du gikk ut av videregående?

Jeg hadde 4 i snitt. Jeg var sånn at jeg jobbet veldig bra og fikk veldig bra karakterer i de fagene jeg likte som medier, samfunnsfag osv., mens i fagene jeg ikke likte så gadd jeg ikke en gang prøve. Kjempedumt! Så jeg hadde noen karakterer som virkelig dro ned snittet, noen som dro opp og en del som var midt på 🙂

Kan du dele oppskriften på den retten med pasta og spinat?

Vi har spilt inn en “what we eat in a day” video og der kommer oppskriften! Vet ikke helt sikkert når den kommer, men tror det blir søndag om en uke så hold ut, det er verdt det. Den retten er så sykt god.

Savner du tiden på Love Island?

Ja og nei. Jeg merket at jeg lengtet tilbake da jeg så den sesongen som gikk nå. Det er mest fordi alle minnene fra starten av forholdet til Morten og meg kom tilbake, tiden vi ble kjent.. Det var så fint og selvfølgelig vil jeg oppleve det igjen, men jeg ville jo bare hjem på slutten. De siste ukene gledet vi oss begge til å komme ut og gjøre vanlige ting sammen og det får vi gjøre hver eneste dag nå 🙂

Hvor kjøpte/adopterte du hunden din?

Hun er fra Sorma Kennel 🙂 Hun ble adoptert fordi hun har en sykdom som gjør at hun kommer til å bli blind på det ene øyet. Hun kommer til å tilpasse seg helt fint og ikke lide noe, men hun trengte da bare et hjem med masse kærlighet som ønsket en familiehund.

Synes du coronaviruset er skummelt?

Ja, nå synes jeg det er skummelt! Det er ikke mange ukene siden jeg sa at jeg ikke var redd, men det er jeg nå. Jeg er redd for jobben min, hvor lenge kan jeg fortsette om samarbeid fortsetter å utsette eller avlyse? Selvfølgelig er jeg redd for at for mange skal få smitten samtidig og måtte behøve intensivbehandling. Jeg er livredd for at vi får en situasjon hvor legene må velge hvem som skal dø og hvem de skal prøve å redde. Jeg er livredd for at pappa som er i risikogruppen skal få det! Jeg er i utgangspunktet ikke redd for å få det selv, men jeg er redd for situasjonen vi som samfunn kan havne i og jeg er redd på vegne av andre.

Jeg blir enda mer redd når jeg ser hvor mange som nå, så langt inn i det, enda ikke skjønner alvoret. At vennegjenger samles for å henge, at det er stappfullt rundt omkring og folk se ut til å ignorere det at man skal holde avstand. Jeg trodde landet skulle være som en spøkelsesby nå, men her i Kristiansand er det visst fullt kjør. Det skremmer meg!

Hva skal du gjøre i sommer?

Det er et veldig godt spørsmål fordi det kommer helt an på hvordan dette utvikler seg. I utgangspunktet så skal Morten og jeg til Hellas i slutten av mai/begynnelsen av juni, vi bestilte en tur dit i vinter som jeg virkelig har sett frem til. Vi skal også egentlig i et bryllup i midten av juni og lekte med tanken på en roadtrip i Norge, men vi får bare se hva som skjer…

Hvor ofte trener du?

Det varierer veldig. Jeg klarer som regel alltid en dag i uken, noen ganger er det to, noen ganger tre og en veldig sjelden gang er jeg oppe i fire haha.

Har du humøret med deg selv om det er lite å gjøre?

Det går opp og ned for å være helt ærlig. Jeg er veldig avhengig av rutiner og av å gjøre noe for å holde energi og humør oppe. Det er derfor jeg ikke takler søndager så bra, jeg får vilel idéer om at vi skal flytte, reise, pusse opp, bo i utlandet osv. fordi det skjer så lite. Jeg prøver å holde humøret oppe og det som oftest ganske greit, men jeg har hatt noen dager hvor jeg er sånn “hva er egentlig poenget med å stå opp? Hvorfor skal jeg gidde å legge meg, jeg orker ikke stå opp til enda en dag med dette”, men det går fort over. Jeg har heldigvis Trulte og Morten her, uten dem hadde jeg garantert gått rett i kjelleren.

Har du god kontakt med Sofie?

Ja, vi snakker som regel sammen flere ganger i uka 🙂

Hvordan deler du og Morten utgifter med tanke på leie, mat osv.?

Vi har like mye lån så betaler selvfølgelig like mye der. Om vi hadde leid hadde vi også naturligvis betalt halvparten hver, det hadde ikke vært en diskusjon en gang. Når det kommer til mat pleier vi å ukeshandle og da deler vi 50/50 på det også. Han kjøper noen ting jeg ikke bruker, og jeg kjøper noen ting han ikke bruker, men det er småtteri som vi ikke bryr oss om. Når vi er ute å spiser så deler vi, eller så spanderer en av oss hvis man har lyst til det. Vi pleier egentlig å dele det meste vi 🙂

Hva var det siste du kjøpte?

Jeg nettshoppet igjen, haha. Jeg må nevne den nydelige kjolen fra byTiMo som jeg fikk i posten i starten av uken, men jeg har jaggu shoppet litt etter det også. Jeg har lest ut alle bøkene her hjemme så jeg bestilte to nye og slang samtidig med verdens beste bettspill: Den forsvunnede Diamant! Gleder meg så mye til å få det i posten. Nelly har jo 20% på alt så jeg benyttet anledningen til å bestille en ny brynspenn som jeg håper passer i fargen, et duftlys og eyepads i går. Wopsi.

Hva er ditt syn på abort?

Ganske enkelt: det er opp til hver enkelt hva man ønsker å gjøre.

Synes du det er irriterende hvis noen kommer bort på gata og vil ta bilde med deg?

Absolutt ikke! Jeg synes det er irriterende når jeg merker at noen snakker om meg eller tar snikbilde. Hvis noen kommer bort er det alltid hyggelig, jeg blir bare glad!

Hvordan ser dagene dine ut nå?

Jeg våkner mellom halv åtte og åtte en gang, døgnrytmen er i hvert fall på plass haha. Så går enten Morten eller jeg ut på luftetur med Trulte, vi har annenhver morgen. Nå er været så nydelig at jeg pleier å gå en litt lengre runde enn vanlig. Nydelig måte å starte dagen på!

Så går jeg på badet før jeg lager jeg frokost, enten havregryn eller rundstykker hvis ikke Morten slår til og lager bananpannekaker. Etter frokost pleier jeg å jobbe fra Macen. Da svarer jeg på mail, lager klart innlegg, redigerer bilder, lager thumbnails til videoene våre eller hjelper til å redigere video.

Jeg jobber frem til lunsjtid og da pleier vi å gå en god tur med Trulte før vi kommer inn og spiser lunsj igjen. Enten så slapper jeg av hjemme med en eller anenn hjernedød serie og kjeder meg (hehe), leser en bok, liksom-shopper på nett, eller så spiller vi kanskje inn en video, går ut en tur for å ta bilder (selvfølgelig uten å være i nærheten av mennesker) eller tar en hjemmetreningsøkt. Noen ganger gjør vi flere av tingene også.

Så jobber jeg litt igjen hvis jeg har noe å jobbe med eller kommer på en idé. Det er tid for ta Trulte skal ut igjen og nå pleier vi å gå en god tur sammen alle tre, før vi kommer inn, lager middag, tenner lys og setter på noe koselig på tv-skjermen og så er det en siste luftetur og  leggetid.

 

10 kommentarer

Siste innlegg