UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

TOPP HER / BUKSE HER

Hvordan går det?

Det går fint med meg altså 🙂 Jeg er frisk og rask, tar ting som de kommer og har det egentlig veldig fint med tanke på alt som foregår akkurat nå.

Ser du på årets Paradise, hvem, heier du eventuelt på?

Nei, jeg merker at jeg har blitt for gammel for det der… Jeg synes ikke det er underholdende lenger.

Har du tips til en jeans som holder seg bra?

Jeg har hatt noen par fra Monki som har holdt seg veldig bra og har akkurat fått disse som er veldig gode og kjennes bra ut, men jeg har jo ikke fått testet de så alt for godt enda.

Har du et boktips?

Jeg har flere, men jeg kommer ikke på så mange akkurat nå. Jeg er ikke hjemme så jeg kan ikke gå og se i min lille bokhylle, men her er noen jeg kommer på som jeg likte veldig godt! Mariann Keyes: Et halvt års pause og Mysteriet i Mercy Close. JoJo Moyes: Jenta som ble igjen (litt treg start, men så bra når man kommer inn i det), Den ene pluss en, Et helt halvt år, Etter deg, Fremdeles meg. Maria Semple – Hvor ble du av, Bernadette? Åsne Seierstad – To søstre. Sara Omar – Dødevaskeren.

Har du noen spennende planer fremover?

Nei, alt er avlyst og stengt så det har jeg ikke. Jeg skulle egentlig vært i Tromsø nå og reist til Vilnius om litt over en uke, men det er selvfølgelig uaktuelt nå. Så nå tar jeg dag for dag og prøver heller å fokusere på jobb og lage masse gøy innhold til både YouTube og blogg. Kom gjerne med ønsker til begge!

Hva er dine tanker om Corona og tiltakene som er satt i gang? Er du redd?

Jeg synes jo som mange andre at det er lett å være etterpåklok og at det burde blitt satt i gang tidligere. Jeg er ikke redd for å få viruset, men jeg er veldig redd for at nære med dårligere imunforsvar og helse skal få det. Jeg er for eksempel ikke i kontakt med pappa annet enn over telefon nå fordi jeg er redd for å smitte han. Så synes jeg jo det er litt skummelt at vi er i en situasjon hvor land stenger grenser, byer stenger tilbud og man blir satt i karantene. Det er litt guffent for å være helt ærlig, men jeg håper virkelig tiltakene hjelper og at vi kan komme oss gjennom dette uten for mange langvarige negative virkninger og skader.

Er du fornøyd med browlift behandlingen?

Veldig! Jeg har noen steder hvor jeg har mindre hår og med browlift synes det mindre 🙂 Nå skulle jeg egentlig fylt på til uken fordi brynene er helt kaos for øyeblikket, men det må de nesten bare være i noen uker til haha.

Kommer du og Morten til å møte Iselin og Omid igjen?

Det er veldig godt mulig 🙂 Vi hadde det veldig koselig!

Hva er inspirasjonen til stilen din?

Godt spørsmål. Jeg synes det er vanskelig å vite fordi jeg bare tar på meg noe og synes det er kult, men det komemr garantert fra et sted. Jeg er mye på Instagram og finner nok en del inspirasjon der.

Hvordan har viruset påvirket hverdagen din?

Det har blitt en del avlyste planer, to reiser er avlyst, avtaler jeg har hatt er avlyst og samarbeid har blitt utsatt på ubestemt tid så det har absolutt påvirket meg på en negativ måte, men heldigvis ikke i veldig stor grad. Jeg er fortsatt frisk og fin, ingen jeg har vært i kontakt med er i karantene, ingen jeg kjenner har blitt syke og sånn sett er det jo veldig bra. Heldigvis har jeg en jobb som jeg kan gjøre fra hvor som helst, også emn eventuell karantene og det er veldig fint at jeg kan fortsette hverdagen ganske normalt midt oppi det hele.

Hva er dine topp fem valg på Nelly.no nå?

Gøy spørsmål! Jeg lever på Nelly så her kan jeg virkelig bidra, haha.

Skinnjakke med frynser HER, så sykt kul og denne står øverst på ønskelisten min. Gul veske HER, har den og elsker den. Skjorte HER, disse er så trendy nå og funker med alt. Sneakers fra Reebok HER, fikk de nettopp hjem i posten og de er så gode. Kjole HER, den er sykt mye finere i virkeligheten og min favorittkjole for øyeblikket.

Kjente du Omid eller Iselin før de ble med på Love Island?

Nei, jeg visste ikke hvem noen av de var. Morten og Omid hadde faltisk snakket litt på Instagram før! Omid spurte Morten om tips til intervjuet så det er litt moro 🙂

Når kommer YouTube film av treningen deres?

Godt spørsmål. Vi har filmet så usammenhengende at vi sliter litt med å sette det sammen… Vi skal prøve å finne en løsning på det, men vi har utsatt det litt og har ikke noen eksakt tid på når de kommer ut.

Blir du noen gang sliten av alt med og rundt blogg, det å måtte oppdatere hele tiden?

Njæ, kanskje i ny og ne, men aldri lenge av gangen. Jeg skulle gjerne klart å reise på ferie uten å oppdatere noe særlig og ta meg helt fri, men så synes jeg det er veldig gøy også og det er derfor jeg alltid ender opp med å jobbe på ferie. Jeg elsker jo å ta kule bilder og å dele så det blir som regel bare moro 🙂

Har du noen tips til trening når som man ikke kan bruke treningssenter?

Det er masse man kan gjøre hjemme av egentrening, enten med kroppsvekt eller bruke ting man har hjemme som vekt. Sjekk ut Maren Erdvik sin Instagram. Hun har lagt ut masse hjemmetrening som høydepunkt på story!

Har du vært med på Paradise Hotel?

Ja, jeg var med i 2017 🙂

Går du ut av huset eller er du bare hjemme på grunn av viruset?

Jeg går ut for å lufte Trulte og jeg går ut når det er ting jeg må gjøre. Jeg er ikke i hjemmekarantene, har ikke vært i kontakt med noen som er i hjemmekarantene, har vært i utlandet eller har symptomer så jeg drar på butikken om det er noe jeg trenger, jeg bruker de tilbudene som er åpne i byen. I går var jeg for eksempel ute og hentet klær hos skredder og handlet inn tilbehør til et samarbeid jeg skal ha, noe som jeg måtte gjøre nå i tilfelle jeg blir satt i karantene eller ting stenger. Jeg var innom en café og tok med takeaway og var rundt i byen og tok bilder. Jeg hadde med antibac og vasket hender jevnlig og var ikke i kontakt med et eneste menneske.

Har dere tenkt til å flytte til Oslo?

Nei, det har vi ingen planer om. Vi vurderte det litt i vinter, mest fordi Morten så på noen jobber der, men etter noen måneder med vurdering kom vi frem til at begge ønsker å bo i eller rundt Kristiansand fremover.

10 kommentarer

Siste innlegg