UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke H&M / Nelly

BLAZER HER / T-SKJORTE HER / BUKSE HER

Kunne du tenke deg å være med på et tv-program igjen?

             Det kommer helt an på hva det hadde vært. Jeg er ikke gira på noe hvor jeg må lide, haha. Så typ Robinson, 71 grader nord og slike ting er ikke noe for meg. Ikke Skal vi danse heller, jeg hadde fått panikkangst før hver sending så ellers takk. Nei, jeg vet ikke helt jeg. Jeg er egentlig ganske fornøyd med ting, men hvis det hadde dukket opp noe veldig gøy så ja!

Tips til å komme over kjærlighetssorg?

Hm… Nei, egentlig ikke. Jeg tenker typ sånn, vær med mennesker som gjør deg glad, men ta deg tid til å sørge også. Alle reagerer forskjellig, for noen er det bra å stake eksen i etterkant for å vite hva som skjer, mens for andre er det helt krise. Personlig ville jeg latt være og bare prøvd å få mennesket bort fra tankene mine.

Hvilke reiser har du planlagt i år?

Jeg skal til Stockholm neste uke, Vilnius og Tromsø i mars og Zakynthos i sommer 🙂

Hvor har du kjøpt smykkeholderen på badet ditt?

Det har jeg kjøpt på H&M, link her.

Har du fortsatt kontakt med Sofie?

Ja, det har jeg 🙂

Hva er dine yndlingsbutikker?

Zara, Nelly, Retro, H&M Home, Upstairs, Normal, Hansen & Co, No. 1 gave & interiør… Sikkert flere, men det er disse jeg kommer på nå! En god blanding av klær og interiør, pluss Normal som jeg elsker.

Hvordan er det å ha hund? Trives dere med det?

Det er både og, haha. Neida, det er aller mest veldig koselig og fint! Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg synes det er så mye selskap og jeg kommer meg masse ut i naturen og er mye mer i aktivitet enn før. Det er selvfølgelig litt slitsomt i perioder, særlig valpetiden, men alt i alt så er det veldig fint og jeg trives veldig godt med hund.

Har du og Morten tenkt tanken om å gifte dere?

Ja, det vil jeg jo si. Vi har snakket om det uten å snakke konkret om noe som helst. Det er mer sånn “en gang i fremtiden, hvis…”. Jeg mase jo om ring annenhver dag, haha, men det er mest på tull 😉 og litt på ekte.

Bor dere i hus eller leilighet, og hvis dere har leilighet hvordan fik dere ha hund?

Vi bor i leilighet og vi måtte søke. Jeg orker ikke begynne å snakke om det der med leilighet og hund fordi det irriterer meg så sykt at andre skal få bestemme hva man skal gjøre i leiligheten man eier. At det ikke skal være lov å ha dyr, men det å røyke inne så det siger inn i andre leiligheter, synge høyt til midnatt eller ha barn som skriker er greit. Å ha hund er ikke greit. Nei, jeg orker ikke, fyyyy så irriterende det der er. Særlig på steder hvor noen får lov, mens andre ikke får lov. Da får det jaggu være 100% nei eller 100% ja. Man kan ikke gjøre forskjell på folk sånn med mindre det er en førerhund. Jeg blir så provosert.

Hvordan er tacorekkefølgen din?

Det varierer faktisk litt, jeg er ikke så nøye på det. Det viktigste er at jeg har rømme først, så “kjøttdeig” og så aller helst ost. Etter det så bare hiver jeg på det som er lettest å få tak i, haha.

Hva ville du jobbet med om du ikke var blogger/influenser?

Jeg ville absolutt jobbet i mediebransjen! Jeg vet ikke helt med hva, jeg tror jeg kunne trivdes med mye, men i hvert fall noe med medier og kommunikasjon.

Hvem håper du er den neste som ryker ut av Love Island?

Det er egentlig samme for meg hvem som ryker så lenge det ikke er Iselin og Omid. Nei, vent jeg tulla. Jeg håper jo selvfølgelig at Ali ryker ut. Det er på tide…

Kan du dele dine favoritt-lavfodmap oppskrifter?

Lasagne, meksikansk gryte, moussaka, fiskekekaker fra boken til Julianne Lyngstad, halloumisalat Det er i hvert fall noen av de 🙂

13 kommentarer

Siste innlegg