UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly

BLUSE HER / BUKSE HER

Hvis du skulle valgt et land å bo i utenom Norge?

Hm… Kanskje Island? Det er et veldig fredlig og likestilt land som alltid scorer høyt på lykkeskalaen. Jeg har en del familie der og det hadde vært gøy å prøve å bo der 🙂

Har Trulte blitt stueren og hvordan har prosessen vært?

Ja, endelig! Tror jeg, haha. Hun har i hvert fall blitt utrolig flink til å si ifra, går til døren eller ut i gangen og setter seg. Hun har ikke gått på do inne på kjempelenge, bortsett fra en glipp forrige uke da hun var dårlig i magen… 🙁 Prosessen har vært helt grusom for å være ærlig. Det har vært så vanskelig, særlig med tanke på at vi bor i blokk og må inn i heisen, ut flere etasjer og ut av fellesområdet for å gå se om hun må på do tjue ganger om dagen. Da det endelig løsnet ble livet så mye lettere!

Hvor er den svarte og hvite mønstrede kåpen fra?

Den er fra H&M, elsker den!

Hva er din favoritt-matvarebutikk og hvorfor?

Jeg har egentlig ingen klar favoritt. Det varierer litt ut ifra hvor jeg bor, haha. Jeg har hatt Kiwi, Rema 1000, Coop Extra, Meny, Coop Obs som favoritter alle sammen. Hvis jeg skulle valgt akkurat nå hadde det blitt Coop Obs fordi de har utrolig bra utvalg, alltid fersk frukt og grønt og det beste smågodtet.

Hva er din egentlige hårfarge?

Blond

Hvorfor valgte du å bli blogger?

Det ble liksom bare naturlig for meg. Helt siden vi lagde hjemmeside på barneskolen har jeg på en måte blogget. Før det skrev jeg dagbøker. Jeg har alltid brukt det å skrive som en måte å få utløp for følelser og kreativitet på. Jeg har alltid likt å ta bilder av ting, uten å vite hva jeg skal med det, så da jeg fikk hjemmeside og etter hvert blogg fikk jeg et sted å plassere alt. Jeg synes det er så moro!

Fikk du jobben du søkte på?

Det gikk veldig bra på intervju, men jeg måtte trekke meg fra prosessen. Jeg vet ikke 100% sikkert om jeg blir boende i Kristiansand, ting har forandret seg litt, så jeg vil ikke eventuelt takke ja til en jobb jeg må forlate om et halvt års tid. Ingenting er bestemt, men fremtiden er usikker og da blir det dumt å skulle starte i ny jobb.

Hvilken øyenskygge bruker du i hverdagen?

Jeg bruker en palett som heter Heat fra MakeupMekka, men jeg finner det ikke på siden deres nå så jeg tror kanskje ikke de har det lenger. Går i gull- og bruntoner og oransje.

Får du dårlig samvittighet hvis du spiser noe usunt?

Nei, det er veldig sjeldent. Da er det i så fall hvis jeg har satt meg et mål om å holde meg unna sjokolade frem til fredag for eksempel, men ender opp med å spise masse hehe. Det er vel ikke dårlig samvittighet, det er mer at jeg blir irritert på meg selv fordi jeg har null selvkontroll, men så er det glemt etter to minutter og jeg fortsetter å spise haha. Livet er fort kort til å ha dårlig samvittighet over hva man spiser altså. Jeg spiser som regel vanlig sunn mat, men koser meg veldig ofte med noe godis, nam nam.

Spiser du mye ute?

Nei, men det hender jeg tar med takeway.

Hva synes du om Love Island så langt og hvem heier du på?

Jeg sluttet å se på i sånn ca. to uker, men så fikk jeg med meg at de skulle ha Casa Amore! Jeg bare YES, dette må jeg få med meg. Sykt kult at de kjører på med det. Frem til det må jeg innrømme at det har vært ganske kjedelig… Jeg kom tilbake etter to uker og ingenting hadde skjedd. Så ble jeg skuffa over at det var to gutter i Casa Amore og tre jenter i villaen, poenget er at det skal være fem av hver. Jag sammenligner alt med UK så blir litt streng, haha, men nå har det virkelig tatt seg opp med disse Ali og Mie-greiene! Så med andre ord, nå er det skikkelig spennende. Jeg heier definitivt på Iselin og Omid. De er så skjønne og jeg begynte nesten å gråte da jeg så de i episoden på torsdag.

Er du mest glad i YouTube eller blogg?

Definitivt blogg! Jeg er egentlig ikke så fan av YouTube, synes ikke det er kjempegøy, men det har tatt seg opp litt. Morten styrer YouTube og jeg kan godt være et sidekick når han ordner alt.

Var det vanskelig å komme inn på Morten på Love Island?

Nei, han var veldig åpen og lett å bli kjent med. Det var nok verre for han å komme inn på meg… Men det klarte han faktisk!

Kunne du vært med på Bloggerne?

Ja, hvorfor ikke? 🙂

Hvordan prevensjonsmiddel bruker du?

P-piller, bare fordi jeg ikke orker å sette meg inn i noe annet og ikke tør å ha spiral.

Poster du for barn eller voksne?

Jeg tenker at jeg poster, skriver og lager innhold for folk på min alder +/- noen år, men jeg vet at jeg har flere som er både eldre og yngre enn det.

23 kommentarer
   1. Ja, hvis det skjer noe mer 🙂 Vi har ikke gjort annet enn å snakke om at ting kan endre seg, så ingenting er bestemt. Akkurat nå tenker vi bare litt rundt fremtiden og da har vi kommet frem til at det ikke er 100% sikkert at vi bli boende i Kristiansand, men det kan også være at vi blir.

  1. Hvorfor skal du kanskje flytte fra Kristiansand, vil du tilbake til Oslo? Dere har jo fått så fin leilighet <3 Håper det går bra med dere! Ha en fin helg

  2. Litt enig altså, to gutter var i hvert fall lite..! Husker jo at det var en som trakk seg i starten, kanskje noe pga det.. Men, kulere hvis det er en til hver ja! I hvert fall noe i nærheten

   1. Har svart litt på det allerede, men jeg synes det var å gå over streken. Jeg er i utgangspunktet enig i veldig mye av det Kristin står for på dette området, men å være tilstede under den talen var rett og slett ubehagelig. Jeg synes ikke det å skjelle ut Sophie Elise i en takketale foran hele bransjen er riktig måte å gå frem på. Det var rett og slett vondt å være vitne til.

  3. Endre seg som i at forholdet ikke varer? Dere er veldig fine sammen ☺️ Koser meg med å lese bloggen din.

  4. Hei.
   Hmm.. ja forstår talen var ubehagelig og litt for hard.. men uheldigvis er det trist at det er personangrep vi skal fokusere på, når det handla om bedrifta Sophie Elise! Og det at Vixen premiere begge retningar, det er jo litt interessant vinkling fra deira side, dei legge opp til storm.. Kjipt uansett at ‘alle’ egentlig er enig med holdningene til Kristin, men det er ho som blir ‘angrepe’ fordi ho seie i frå.. på en måte som mange opplev som personangrep 🙁

   1. Hun er fortsatt et menneske selv om hun er en bedrift… Det må vi huske på opp i alt dette!

    Jeg synes det var noe helt annet å sitte det og bevitne det, enn å høre utdrag av talen på nyhetskanalen for å si det sånn så jeg føler ikke at de som ikke var der kan sette seg inn i hvor ille det faktisk var, dessverre. Det er noe helt annet å se det utenfra.

    Nja. Sophie fikk prisen for årets business, vel fortjent i mine øyne. Det er ingen andre influensere i Norge som er en like sterk merkevare som henne. Hadde hun fått årets forbilde hadde det vært en helt annen diskusjon, fordi det hadde vært krise!

    Ja, «alle» er enig med Kristin, men jeg synes det er KJEMPEBRA at folk sier ifra (på en ordentlig måte) at det som skjedde i går ikke er OK.

    Vil anbefale å lese innlegget til komikerfrue om saken. Synes hun satt ord på det på en veldig god måte 🙂

    Nå er det fullt lov å være uenig. Du synes det var innafor, jeg synes ikke det var det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg