UKENS SPØRSMÅL

Reklame | LoveGreatBritain

Når skal du være med på tv igjen?

Ingen planer om det foreløpig altså. Jeg vet ikke helt hva som kunne fristet heller..

Hvilke matvarer styrer du unna med tanke på IBS?

Jeg prøver å holde meg unna laktose, gluten, mango, løk og hvitløk. Det er definitivt det jeg blir verst av. De tre siste er faktisk det jeg får mest vondt av, mens gluten blir jeg mer oppblåst av enn at jeg får smerter. Det går veldig fint å holde seg unna så lenge jeg ikke spiser ute, haha.

Hva er ditt beste minne med Morten?

Åh, det er så vanskelig å velge. Vi opplevde så utrolig mye sammen på Love Island og vi hadde utrolig mange fine øyeblikk der. Jeg kommer ikke unna uten å nevne da vi ble kjærester. Det var så ufattelig fint og jeg kan enda ikke se på det uten å gråte. Vi har hatt mye fint siden den gang også, men nyttårsaften i Roma (etter at vi hadde vandret rundt og ikke fått i oss mat på et døgn da vi endelig kom tilbake til hotellet og så rakettene fra balkongen) og så mange fine finner fra hytteturer. Det er umulig å velge ett!

Hva liker du best med Kristiansand?

Jeg liker at det er veldig rolig og koselig, men samtidig har jeg omtrent alt jeg trenger. Det er butikker jeg liker, elsker turområdene og folk er generelt veldig hyggelige.

Savner du Trulte eller Morten mest?

Hahah, nå er jeg fæl, men jeg må si Trulte. Jeg er vandt til å være noen dager borte fra Morten, men ikke fra Trulte og hun er så søøøøt. Hjertet mitt verker bare av å svare på dette spørsmålet. Nå skal det sies at jeg også savner Morten masse!

Nike eller Adidas?

Ingen preferanse her egentlig, men jeg har mets Nike.

Har du funnet antrekk til Vixen og hvordan tror du det blir å dra?

Nja… Det blir nok en av kjolene jeg har, men det føles bare helt ok haha. Jeg gruer meg for å være helt ærlig og angrer litt på at jeg skal dra, men igjen. Jeg må bare hive meg ut i det så går det sikkert bedre enn hva jeg tror det kommer til å gjøre 🙂

Hvem er du i Manchester med?

Jeg reiste alene, men i regi av LoveGreatBritain_no så da jeg kom hit møtte jeg en gjeng med hyggelige folk fra Sverige, Danmark, Nederland og Frankrike, samt guiden vår og koordinatoren vår fra England.

Hvordan fikk du arret du har ved siden av øyet?

Jeg skvetter nesten når jeg får dette spørsmålet. “Hvilket arr?”. Jeg glemmer helt at jeg har det selv, haha. Det er en ganske udramatisk historie. Da jeg var liten hadde jeg vannkopper og jeg klarte ikke la være å klø på en ved siden av øyet og vipps så hadde jeg et arr.

Hvorfor er du aldri på fest eller på byen?

Jeg synes egentlig ikke det er så veldig moro. En gang innimellom hvis jeg får lyst, så ja, men det skjer kanskje en gang i året 😉 Nei, jeg synes det er mye hyggeligere å ha vinkvelder og slike type ting. På byen blir folk fulle, det er stappet med folk, man må stå evigheter i kø for å komme inn, evigheter i kø for å få drikke, folk er plagsomme. Neeeeh, frister ikke så mye altså. Så er jeg heller ikke så glad i å bli full.

Hvordan gikk det på jobbintervjuet?

Jeg følte det gikk bra! Det var godt å dra på intervju og kjenne litt på den situasjonen der igjen. Jeg fikk en veldig god følelse av det hele 🙂 Takk som spør!

8 kommentarer
  1. Ser alltid frem til ukens spørsmål på bloggen din! Synes du er så flink til å gi gode og utfyllende svar. Det er med på å gjøre deg så ekte, på en måte. Flinkeste bloggeren <3

   HELT enig med deg angående det å dra ut på byen! Det er jo så mye hyggeligere med vinkvelder og faktisk kunne prate med de man er med, uten høy musikk og drita mennesker hanglende rundt. Når det er sagt har jeg nesten ingen venner som er sånn – de forguder byen, og jeg føler meg kjip som nesten alltid sier nei.. Blir ikke lettere av å ikke møte forståelse heller. Men men, man er forskjellige. En dag kommer vel vennene mine til det stadiet i livet også, haha 😄

   Fortsatt god helg, fine!

  2. Så godt å se at du har samme mening som meg angående fest og å dra ut på byen! Jeg har egentlig alltid følt meg litt rar og alene om å ha det synspunktet, og prøver alltid å komme på andre unnskyldninger for å ikke bli med ut. Jeg tror det er mange som meg, som kanskje føler at man må like fest og drikking for å være en del av “gjengen”, spesielt i ungdomstiden. Digger deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg