UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

OBS!! Koden NELLY20 gir 20% på NLYBYNELLY her.

ØREDOBBER ZARA / TOPP HER / BUKSE MONKI HER

Har du noen tips mot oppblåst mage?

Finn ut hva du reagerer på. Nå er det jo ikke alltid sånn at man er allergisk mot noe heller, man kan jo bare ha en dårlig mage-dag.

Hvor anbefaler du å handle interiør?

Noen av mine favoritter er Ellos Home, No.1 Gave&Interiør og Hansen & Co her i Kristiansand, Royal Design, Olivias Hus, Kremmehuset og Upstairs. Det er de jeg kommer på her og nå.

Har du stemt forskjellig på ulike valg etter at du fylte 18?

Morsomt at du spør. Jeg har stemt forskjellig nesten hver gang. Jeg stemte likt ved det første stortingsvalget og ved det første kommunevalget jeg hadde stemmerett, så stemte jeg på et annet parti (men samme side) ved forrige stortingsvalg. Nå har jeg stemt noe helt annet for første gang, haha.

Stemmer det at du skal slutte å blogge?

Nei, det har jeg ingen plan om å slutte med. Koser meg så med å blogge!

Hva synes du om Tusvik og Tønne?

Har ikke hørt så mye fra dem, men inntrykket mitt er at de er litt sinte og sitter på en veldig høy hest. Kan være jeg tar feil, har som sagt ikke hørt på podcasten eller fått med meg så veldig mye enn klipp og artikler her og der.

Hva savner du mest å spise som ikke er lavfodmap?

Vanlig sjokolade, mango, avokado, vanlig yoghurt og det å kunne raske med seg noe mat på farten. Åh, og kjøtterstatningene jeg elsker. Det er grusomt.

Skal du og Morten feire jul sammen?

Det aner jeg ikke. Føler det er kjempelenge til jul så vi får se nærmere. Jul er ikke så veldig viktig for meg egentlig, vet ikke om jeg skal gjøre noe stort ut av julaften uansett.

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig bra! Nå har jeg spist normal mat og er lykkelig igjen, haha. Så er det høst, min favorittårstid og jeg har det generelt veldig bra om dagen.

Hva stemte du ved valget?

Venstre.

Hva ser du på som en god venn?

En venn man kan snakke med om det er noe uten å bli dømt og som tar deg for den u er uten å prøve å forandre deg, en som lytter til det du har å si, en person som er lojal og støttende, men som klarer å fortelle deg hvordan ting faktisk er, en man har det gøy med og en man er komfortabel med å være rundt selv om det er helt stille.

Blir du oppblåst av smågodt?

Ikke av alt, men av sjokolade blir jeg dårlig i magen. Jeg tåler jo ikke laktose.

Hvem heier du på i Skal vi danse?

Jeg har ikke fått en favoritt enda. Synes det er så gøy å se hvordan de utvikler seg og hvor flinke de blir! Og kostymene… Elsker kostymene!

Hvordan hadde du reagert om fans kom på døren din?

For å være helt ærlig så hadde jeg synes det var ganske ukomfortabelt. Hjemmet er en komfortsone og her vil jeg bare være meg, så helst ikke kom hjem til meg hihi. Kom gjerne bort hvis dere ser meg i byen eller på gata, det er bare koselig!

Hvor mye tjener du ca. i måneden?

Det varierer fra måned til måned, men jeg kommer fortsatt ikke til å gå ut med noe tall på det. Dere som lurer får sjekke skattelistene for 2019 når de kommer 🙂

Hvorfor vil du ikke reise med Morten til Bali?

Jeg vil gjerne reise med Morten til Bali, men han studerer så det passer dårlig med timeplanen. Det er ganske digg med en venninnetur i ny og ne og Morten og jeg har reist masse sammen i det siste.

 

11 kommentarer

Siste innlegg