UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke Nelly

JAKKE HER / KJOLE PARISIAN

Hvem kom du beste overens med av jentene på love Island?

Det var nok Magnhild og Ellinor. Det var de jeg hang mest med og de jeg snakket med om det var noe, men jeg føler jeg kom godt overens med de eller fleste og vi var en veldig fin gjeng!

Fuck, marry, kill: Trump, Putin, Ted Bundy?

Hahaha, den var fin… Uff, skulle gjerne kvitta meg med alle tre og vil verken ligge eller gifte meg med noen av dem… Men, man må velge noen. Blæh, dette må være en av de vanskeligste jeg har fått. Okei, jeg må drepe Trump. Jeg bare takler ikke fyren eller holdningene hans til andre mennesker. Da sitter jeg igjen med to som er klin gærne så det blir spennende. Ted Bundy så ser best ut, men han er jo skikkelig psykopat. Det er kanskje Putin også… Wææææ, la oss si at jeg vil ligge med Ted og gifte meg med Putin hahaha for en setning jeg klarer ikke. Takk for den, Magnhild.

Hvor går din neste reise?

Det får dere vite på søndag og det er så moro!

Hvis du måtte valgt nå hvor du skal bo for resten av ditt liv, hvor hadde du valgt?

Det er vanskelig å si fordi jeg har bare prøvd å bo tre steder, Larvik, Oslo og Kristiansand. Jeg hadde ikke gamblet og sagt typ New York fordi jeg vet ikke hvordan det er å bo der (selv om det virker veldig fristende), så da blir det Kristiansand fordi det er definitivt denne byen jeg liker best av de tre jeg har bodd i.

Tror du på Gud?

Nei, det gjør jeg ikke.

Snakker du med noen andre fra Love Island unntatt Morten?

Jepp! Jeg snakker vel daglig med Marius Mellem (nordlendingen), så snakker jeg litt med Einar, Magnhild og Bruna fra tid til annen.

Hva synes du om konseptet “flyskam”?

Jeg tror ikke det er den rette måten å endre ting på. Det å legge skam over andre menneskers valg synes jeg aldri er det rette å gjøre. Jeg synes heller man burde legge skam på flyselskapene som selger kjempebillige billetter og gjør det lettere å velge fly fremfor andre transportmidler, og på styresmakten som ikke gjør nok for å bedre kollektivtransporten og gjøre det til det beste valget når man skal reise. Hadde togbilletten vært like billig som flybilletten hadde jeg tatt tog, men når flybilletten er rimeligst og den turen tar under en time, mens togturen tar fem så blir valget enklest. Folk er enkle, vi velger som regel pris fremfor alt så dump prisene på kollektivtransport og sett opp prisene på fly. Woila, dere kommer til å se bedring ganske så kjapt.

Har du strekkmerker?

Ja, det har jeg.

Hva synes du om deltagerne på Skal vi Danse? Ville du blitt med?

Sykt gøy cast! Jeg tror det blir veldig gøy å følge med på altså. Nei, haha. Det hadde vært min største frykt tror jeg. Jeg hadde garantert kaldsvetta, fått panikk og kastet opp hver gang jeg skulle ut på parketten så no way.

Hennig Olsen eller Diplom is?

Nok et vanskelig valg. Er det lov å si noe annet enn Hennig Olsen når man bor på sørlandet? Haha. Jeg liker begge to veldig godt, nam nam. Er ikke så sær på isen, det meste går ned.

Hvordan har sommeren din vært?

Både og. Den har vært veldig hektisk, det har vært flere bra reiser, jeg har kost meg på festival og hatt det veldig fint. Samtidig har jeg slitt veldig med allergi og magen, noe som har lagt en liten demper på det hele, men alt i alt en ganske fin sommer.

Føler du på konkurransen dere bloggere imellom?

Nei, for min del hadde vi ikke trengt noen toppliste på blogg.no. Jeg gjør min greie, skriver om ting jeg synes er morsomt og som jeg ønsker å dele. For meg handler det virkelig ikke om å ha de høyeste tallene, selv om det selvfølgelig er morsomt med mye engasjement, men jeg vil bare kunne få gjøre det jeg liker best og det er å dele hverdagen min med dere <3

Hvordan går det med deg og Morten?

Det går veldig fint med oss, ingen skjær i sjøen eller noe galt der <3 Nå er det snart et år siden vi møttes for første gang, det er så rart å tenke på haha. Jeg føler vi har vært sammen for alltid.

Hva likte du og ikke av mat som barn?

Da spiste jeg vel egentlig absolutt alt!

Opplever du og Morten ofte å bli utsatt for utroskaprykter?

Nei, det tror jeg har skjedd en gang i løpet av tiden vi har vært sammen. Det var en meget spesiell person som kommenterte her på bloggen at Morten var sammen med henne i Lyngdal og var utro (haha) når han egentlig var med bestekompisen sin og sønnen hans på bowling. Det la vi veldig lite vekt på, haha. Heldigvis har vi ikke fått noe annet enn det og det er utrolig deilig at folk ikke ønsker å ødelegge noe som er så fint.

Hva er det mest rampete du har gjort?

Hm… Av ting som man kan si på en offentlig blogg (hehe) må det nok ha vært da jeg lånte legitimasjonen til en venninne noen måneder før jeg ble 18. Alle vennene mine hadde fylt så jeg ble alltid med på vors og måtte dra hjem da de dro på byen. Så var det ett sted i hjembyen min hvor vi visste at de ikke var så nøye på legitimasjon, så jeg dro dit og kom inn. Der var det to veldig lite hyggelige jenter der som sladret til vaktene om at jeg ikke var 18, og da vaktene sjekket meg og jeg kom meg unna igjen så viste de til slutt Facebookprofilen min for å vise at jeg ikke var den jeg sa jeg var, så jeg ble politianmeldt og måtte i et lite avhør. Wopsi. Det var veldig dumt gjort og jeg burde bare ventet til jeg ble 18.

Når jeg ser tilbake på det nå var det bare skikkelig unødvendig. Heldigvis for min del viste politiet skjønn for situasjonen, de visste om utestedet og hadde fått høre alt fra vaktene om hvordan de jentene hadde vært etter meg så de lot meg gå med en advarsel. Har aldri gjort et lovbrudd siden og kommer til å holde meg på lovens side så lenge jeg lever, haha.

Er du redd for at folk vil bli venn med deg kun fordi du er blogger/kjendis?

Det ligger litt i bakhodet, dessverre. Jeg blir sånn “hvorfor vil du egentlig bli venn med meg, jeg er ikke så spennende” haha, noe som er idiotisk. Jeg burde være mer åpen, men så ligger det der og gnager i bakhodet da. Det var litt derfor jeg sleit med å date også. Jeg var så redd for at de bare skulle ta meg med på en date for å kunne si/le av at de hadde vært på date med “hun bloggeren”.

Hva gir deg energi og hva tapper deg for energi?

Jeg får veldig mye energi av å gå tur, dra på trening, rydde, vaske og av å være alene faktisk. Jeg lader liksom ordentlig opp når jeg er helt for meg selv. Det som tapper meg for energi er hvis jeg er alt for mye på farten eller hvis jeg er med veldig mye folk, eller med folk alt for mye. Jeg trenger space.

Hvilke mål har du fremover?

Jeg skal prøve å komme meg ut av denne mørke dalen jeg har havnet i. Det er egentlig det jeg skal fokusere på akkurat nå fordi så lenge jeg er her fungerer jeg ikke optimalt. Jeg har ingen inspirasjon, ikke noe overskudd eller lyst til å gjøre noe som helst og det går ikke i lengden.

Hvilke verdier i et vennskap er viktige for deg?

Ærlighet og lojalitet.

Har du noen gode tips til å bli vegeterianer eller kutte ned på kjøtt?

Hm… Jeg kuttet ned automatisk fordi jeg bare begynte å synes at det var ekkelt. Du kan prøve å bytte ut litt og litt, finn gode erstatninger. Jeg er veldig glad i kjøttdeigerstatningen fra Quorn som man finner i frysedisken. Den er så god i konsistensen! Så er jeg veldig glad i alle produktene fra Hälsans Kök. Personlig så tenker jeg at du bør spise hva du vil, prøv litt her og der, alt er bedre enn ingenting, men du må jo ikke kutte ut ting du kommer til å savne masse. Prøv deg uten litt, prøv erstatninger, men hvis du savner det skikkelig så ville jeg ikke droppet det. For alt du vet kan du dø i morgen, gjør det du vil!

Hva liker du best med høsten?

Jeg synes alt blir så koselig på høsten. Jeg elsker å sitte inne i regnet under et teppe med masse levende lys og en god film. Så elsker jeg å gå turer når det er sol og høstfarger ute, den litt skarpe luften er bare herlig.

Har du gjort deg noen meninger angående valget i år?

Jeg har virkelig ikke satt meg inn i kommunepolitikken her i Kristiansand. Jeg glemte litt at jeg skal stemme her og ikke i Oslo, haha. Men, jeg har tatt tre forskjellige valgomater og alle sier jeg er mest enig med Venstre i Kristiansand så blir fort det jeg stemmer. Må lese meg opp litt, hehe.

12 kommentarer

Siste innlegg