UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Monki

TOPP NLY HER / BUKSE MONKI HER

Når vil du at Morten skal fri til deg?

Nei, si det haha. Jeg fikk faktisk melding av en venninne i går som mente jeg så ut som en brud i den hvite blusen over her og lurte på om Morten ikke skulle få ut fingern sin og sette en ring på min snart 😉 Haha, der var jeg morsom. Jaa, er det ikke innafor å forlove seg etter ti måneder da dere? Hehe, nei jeg vet faktisk ikke. Jeg kan absolutt se for meg å forlove meg med Morten fordi vi skal faktisk være sammen for alltid, sååå om et par års tid kanskje? Altså jeg hadde jo ikke sagt nei uansett når han spurte, så jeg vet ikke jeg dere.

Skal du på Findings?

Nei, men jeg skal faktisk til Oslo den helgen. Det var helt tilfeldig, haha.

Har du et godt forhold til foreldrene dine?

Jeg har et veldig godt forhold til pappaen min. Moren min har jeg ikke kontakt med og ønsker ikke noen spørsmål rundt det, jeg kommer heller ikke til å godkjenne eller svare på spørsmål som blir stilt rundt dette fordi det er en privatsak. Den eneste grunnen til at jeg nevner det er fordi jeg vet det blir spørsmål om jeg kun svarer på dette spørsmålet ved å nevne pappa.

Tar du nok kontakt med venner etter at du fikk kjæreste?

Både og. Det går nok veldig i perioder ut ifra hvor mye jeg har å gjøre. Det har riktignok ikke noe med kjærlighetslivet å gjøre, men heller hvis jeg er frem og tilbake på reise eller som da vi pusset opp. Jeg ser de mindre, men jeg føler jeg snakker med dem ofte. Vi har gruppechatter som er i fyr og flamme både på Messenger og Snapchat, også ringes vi støtt og stadig samtidig som vi er overraskende gode på å sees til tross for at jeg bor i Kristiansand 😀

Hva er det beste med Morten?

Det er at han tar skikkelig godt vare på meg. Han får meg til å føle meg så utrolig trygg, samtidig som vi har det skikkelig gøy sammen hver eneste dag.

Har du alltid vært så trygg i deg selv, egen kropp og egne meninger som du er i dag?

Nei, men jeg har alltid vært ganske bestemt haha. Så jeg har alltid visst hva jeg vil, men jeg har nok ikke alltid vært like trygg på å stå i ting som jeg er nå. Det kom med alderen, rett og slett. Jeg ble tryggere og tryggere jo eldre jeg ble, og da jeg fant min gjeng på videregående så ble det starten på noe veldig bra! Så hadde jeg overraskende godt av å utfordre meg selv ved å være med på reality tv. Jeg har lært så mye om meg selv og vokst masse.

Spiser Morten vegansk mat?

Han spiser alt mulig han! Det er lite man ikke kan servere han, haha.

Bader du i sjøen?

Ja, så lenge det ikke er iskaldt. Jeg skulle prøve meg i går, men det var alt for kaldt.

Har du og Morten kranglet før?

Haha, ja det har vi. Ikke så mye, men sånn to-tre ganger kanskje.

Får vi se deg på tv-skjermen igjen i høst?

Det tror jeg faktisk dere får.

Trives du i Kristiansand?

Ja, veldig! Jeg trives bedre og bedre for hver eneste dag som går og det er derfor jeg er så glad for at jeg skal tilbringe nesten hele august her hjemme. Jeg koser meg så ufattelig mye i denne koselige byen og ser for meg at jeg blir boende her lenge.

Hva er det beste du vet å lage til middag når dere er en stor gjeng (ikke taco)?

Det blir fort hjemmelaget pizza fordi det er enkelt og billig, haha.

Har du kontakt med de fra Love Island?

Jeg har mest kontakt med Marius også litt med Einar. Så hender det jeg snakker med Bruna og Magnhild på snap og Instagram, synes det er koselig å holde litt kontakt i hvert fall!

Kommer du til å få deg manager i fremtiden?

Aner ikke. Det har sikkert sine fordeler, men da skulle jeg han eller hun ha viet sin oppmerksomhet i jobbsammenheng 100% til meg hehe. Vi får se hva fremtiden bringer.

Hvor mye har dere spart til kjøkken?

Jeg har spart litt over 16 000 kroner foreløpig, aner ikke med Morten. Det er jo ingen hast, vi satser på høsten 2020 eller kanskje 2021.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg